Görümcemin amacı ne?

Ben hiç buradakiler gibi düşünmüyorum .
Kızımızın yanında yok dayısının bi tanesi benim kızım yok dayısının aşkı benim kızım falan. Sıkıldım artık! Sizce amacı ne
Şu cümleler de hiç hoşuma gitmedi . Bir tanesi varsa bir insanın kendi cocugudur. Sizin çocuğunuz size bir tane bizim cocugimuz da bize diyin. Yok aşkı yok bir tanesi . Sizin kızınız bu durumdan rahatsızlık ve kıskançlik duyup babasına bir tepki veriyor mu

Kötülemiyor ama kızımın yanında bitanesi aşkı demek nedir? Eşimin tek aşkı bitanesi var o da bizim kızımız. Tamam yeğenide canımız ama bu kadar olur mu sence
Şimdi gördüm bu yazdığınızı aynen böyle söyleyeceksiniz görümcenize. Ya da eşinize söyleyin o uyarsın . Bu görümce ve kayinvalidelerin gelinden önce gelmeye çalışmaları bitti birde çocuk yarıştırma başladı

Şimdi gördüm bu yazdığınızı aynen böyle söyleyeceksiniz görümcenize. Ya da eşinize söyleyin o uyarsın . Bu görümce ve kayinvalidelerin gelinden önce gelmeye çalışmaları bitti birde çocuk yarıştırma başladı
Ben de konu sahibini anlıyorum. Ne niyetle dediğini o daha iyi anlar ama genel olarak tavırları tam da bu şekilde gibi

Ben de konu sahibini anlıyorum. Ne niyetle dediğini o daha iyi anlar ama genel olarak tavırları tam da bu şekilde gibi
Evet herkes yeğenini sever sürekli aşkı , birtanesi sanki diğer çocuk yok gibi . Bazı insanlarda bunu çok görüyorum sanırsın bir onların çocuğu muhteşem harika herkes onların çocuğuna hasta . Diğer çocuğun ne hissettiği önemli değil . Gereksiz insanlar

Görümcemin 7 yaşında bir kızı var. Benim de bir kızım var. İkisinide çok severim normalde ama son bir kaç aydır uyuz olmaya başladım. Sürekli kızının videolarını fotoğraflarını eşime atıp duruyor. Bu çocuğun babasıda var dimi ama hayır ona atmıyor sadece eşime yolluyor. Bize geliyorlar çocuğun fotoğrafını çekip hikaye paylaşıyor biz dayımıza geldik falan diye. Her özelliğini eşime benzetiyor aynı dayısı diye. Kızımızın yanında yok dayısının bi tanesi benim kızım yok dayısının aşkı benim kızım falan. Sıkıldım artık! Sizce amacı ne
Valla kronik kıskançsınız başka bir şey demiyorum
Gelin kişisi abime kızımın fotoğrafını atıyorum diye böyle bir şey dese cidden onu tüm aileden silerim
Abime ben de yolluyorum ve kızım abime benziyor bunu ben de dillendiriyorum fesatlığa gerek yok siz kendinize bakın sabi sübyan çocuk ya ne var bunda fotoğraf atıyormuşta mışta mış mış
Yakında görümcem sesli nefes alıyor 😡😡😡 diye konu açılır burda şaşırmam

e yuh ama. ne biçim akrabalık kardeşlik ilşşkileriniz var anlamıyorum cidden. erkek kardeşim oğluma bayılır, canı ciğeri yeğeni sonuçta. ben de fotolarını videolarını ona atıyorum, ben atmasam kendi istiyor zaten. ilerde karısı buna karışıp kıskanacaksa aklından zoru var demektir. ya da kendi hiç ilgi sevgi görmemiştir diye düşünürüm

Ne amacı ola bilir Allah aşkına.benim de yengem yeğenimin videolarını atar sabah akşam,çocuğun bazı huysuzluklarını benim oğluma benzetir işte onun gibi pek uyku sevmiyor,huysuz diye.hiç altında bir şey aramadım.ilk yeğenimin fotoğrafı hep telefonumun ekranındaydı kendi çocuklarımda vardı üstelik.kaynım da kızımın fotoğrafını ekrana koymuştu hiç görmediği için.(Rusyada yaşıyor)mağazasının adı Aylin kızımın adı.üstelik kendi çocuğu da vardı eltim hiç sorun çıkarmadı.bu kadar zor olmayın yaa.eşimin bilekliği var üstünde hem oğlumun hem yeğeninin ismi yazıyor onu çok sevdiği için.benim için hiç sorun değil.belki sizin akrabalık ilişkiniz böyle d2ğildir o yüzden yadırgıyorsunuzdur.

Kadın çocuğunu şımartıyor, sizlik bir şey yok bence.
Siz ve kızınız eşinizin birtanesi olduğunuzu hissediyorsanız sorun yok, kim ne derse desin. Bana kalırsa böyle hissetseniz rahatsız olmazdınız. Eşinizle kızınızın daha iyi bir ilişkileri olmasına yardımcı olabilirsiniz. Hatta şöyle yapabilirsiniz "ablan öyle deyince kızımız kıskanabilir, sen de ona ekstra ilgi göster ki çocuk boş yere üzülmesin." deyin eşinize. Görümceniz ilgi çekmek, ilk sırada olmak için yapıyorsa da siz yine kazanmış olursunuz 😉

Back
X