- 9 Eylül 2013
- 12.058
- 27.776
- 798
vallahi kırılırsa kırılsınlar sen sonuna kadar haklısınBaya baya işi inada bindirdi faturayı kirayı ödese kartlar ve kredi ödenmiyor onları ödese kira faturalar kalıyor 1 ay idare edemedi çok şükür evime yakın iş buldum en azından yol parası vermiyorum onuda versem hiç para kalmayacak. Görümceme ve eşinede kızıyorum adam pişmiş kelle gibi sırıtıyor bezler 36 lira nasıl alacaksınız dedigimde artık kp nasıl bir güvence verdiyse rahatları yerınde. Onlarda kızkar calısmazmıs sanki ben erkegim sabredıyorum kalp kırmıyım diyorum ama olmuyor
ohh ne güzel iş kızkardeş çalışmazmış nedenmiş mantığı nedir
kızları çalıştırmıyorlarsa size ne diye çalışmaya zorluyormuş eşin
herkese karşı ayrı düşüncelere mi sahipler lafa bak kızkardeş çalışmaz ama eş çalışır
bizim değerimiz daha düşük çünkü biz yorulabiliriz ama kardeş yorulmasın
ayrıca durumları o kadar da kötü değilmiş canım görümcenin evlendi evleneli kira ödememişler asgari ücret bile alsa bir köşede bir şey birikmesi lazımdı onlarda
ayrıca önceki yorumlarda gördüm kayınpederde yardım ediyormuş her ay
daha az yesinlerdi de evin rutubet sorununu çözselerdi bunca zaman
pek ala bunca zaman para biriktirme için şansları olmuş
görümcen çalışıp tüm bu zamanda kira gibi biriktirselerdi şimdiye ev almış dahi olurlardı
hadi çalışmamasını geçtim ne ev hanımları var zehir gibiler bizim komşumuz 60 yaşında bir teyze vardı o yaşında elinde yazma oyası eksik olmazdı yapar yirmi liradan satardı
veya evde başkasına pastahaneden pahalı geldiği için evde bebek kurabiyesidir şekeridir yapanlar var
illa ki bütün gün evdesin diye para kazanmama gibi bir durum yok ki
ama öylesi kolaylarına geliyor çoğunun
bu konuya inanılmaz sinirlendim hem size hem doğacak çocuğa çok üzüldüm