görümcemin bekarlığııııııııııııııı

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaşlar sozlum askere gıttı kısmetse seneye bu zamanlar geldıgınde evlenmek ıstıyoruz.ama bı görümcem var bekarr kaynanam sozlum askerden geldıgınde once onu vermek ıstıroum dedı sız bı sene daha bekeyın dıyo.kızımın onune gecmelerıne ızın vermem demıs oyle duydum zaten yarım askerde bekliyorum geldıgınde kavuşmak ıstıyoruzzz ıstese sımdıde evlenebıllır görümcem ama nıyetı yok ee bıde uzağa gıtcekk seneyede kayınperım para alçağı ıcın dugun yapma kolay olcak ama görümcem varrrr bız beklemek ıstemıyoruz 8 yıldır berBERIZ GITCEK GLECEK 10 YIL OLCAKKK napcamm bılmıyorumm sozlum konuscakkk ıkna olmasalar naparız blmyrum varmı böyle sorun yasayıpp cozennnn

Son düzenleme:

Yaşlarınız kaç?

ne büyük derdiniz varmış Allah yardımcınız olsun !!!

da gencısınız yahu accık bekleyın dıcem ama ılla kızı beklemek de sacmaymıs
asker donusu erkek arkadasın masaya yumru vurcak yoksa uzar allah uzar

23 YASINDAYIM SOZLUM 24 askelrık bıtıgınde ben 24 o 25

Beklemeniz saçma bence o zaman ikna etmeye bakın hani 18-19 falan olsaydınız bekletmeleri normal de, nişan-söz olayları uzadıkça ilişkiler laçkalaşır.

8 yıl beklemıssınız varsın 2 yıl daha bekleyın herseyın hayırlısı acele ıyı degıldır

görümcem bızden buyuk ama en buyuk görümcemde yenı evlendıı pek evlenme taraftarı degıller yanı gec evlendıı gorumcemm sımdıbekar olan var ama beklemke ıstemoyurm kac yıl oldu yaww

8 yıldır beraber uzun süre cidden tebrik ederim sizi evlenme zamanınız gelmiş bence bekle bekle nereye kadar, kaynanızda bi acayip kızımın önüne geçmesinler falan oda senin oğlun sonuçta, bir düğün daha olmuş sanırsam düğün üstüne düğün baya sıkışmışlar gerçi , bekliyceksiniz mecbur

8 ay falan olduuu görümcem evlenelıı
4 ay sonada bıızm sozumuz olduu suan taksıtlerı bıttı durmlar ıyı mesele kım once evlencekk dırenıcezz

Kayinvaliden is bozulsun diye yapiyo olmasin bu durumu,aklina bisey sokmak istemem ama sacma geldi biraz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birinin evliligi icin diger kardesin bekletilmesinin hic bir mantigi yok .kader kismet ha buyuk kardes evlenmis ha kucugu nefark eder
Kv niz de var bir sikinti...

görümcenin erkek arkadaşı nişanlısı vs var mı?

yoksa meçhule mi bakıp bakıp bekleyeceksiniz tam anlamadım?

yok görümceniz daha evleneceği birini bulmadıysa tam olarak neyi bekleyeceksinizki?

ya yıllarca evlenmezse..

ya nişanlanır hah tam evlenecek derken nişanı atıverirse..

demek istediğim bunun bir sonu yok..

o da "ay kardeşim bekliyor" diye gereksiz aceleye girmesin, siz de herşey tamamsa neden bekleyip yıpranın..

anneyi de anlamaya çalışıyorum.. hani "sırayla" gitmedi mi çocuklar maalesef etraf lafı yapıştırıveriyor.. "ablası evde kaldı" diye derler diye mi endişeleniyor acaba?

ne olursa olsun bence söz ablaya düşer.. görümceniz annesine "bırak anne herkesin kısmeti kendine sorun yok" demeli ve ikna etmeli..

ablalar biraz "abla" olmalı ya haksız mıyım?

ben de ablamdan önce evlendim ben 27 o 28di.. babam biraz garipsemişti.. hep kafasında önce o sonra ben diye kurgulamış kendince.. oturduk konuştuk babam "ya ama.." diyecek oldu ablam "ne demek beni beklemek ablasıyım ben ve evlenmesine razıyım o kadar" demişti hiç unutmam.. babam da hiçbirşey demedi daha..

kardeşler aralarında uzlaştı mı bu konu kapanır.. ama görümce annesini fişekleyen tip değilse..

Benimde bizden büyük bekar kaynim var en cok o sevindi eclemecegimize. Büyüklük yapma anlayisimiza noldu yahi bizim...

Benzeri durum bende de var 1,5 senedir nisanliyim. Kp ve kv ayrilar, kv kucuk kayinimi apar topar nisanladi dugunu var yakinda neymis ilk o evlensinki butun takilar altinlar ona takilsin diyor. Kv cocuklarina cok ayrimcilik yapiyor kucuk kayinimi hep kayirir ve nisanlim babasina cok duskun bu yuzden kv ilgilenmiyor bizimle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yuhh beee o da nasıl bir düşünce tarzı. Allahim sen bizi böyle kaynana yapmaaa....

Evlenmek için kimsenin gönlünü yapmaya gerek yok mesela biz nişanlımla oturup konuştuk 2015 haziranda evlencez dedik bittik kime ne bizim düğün tahimizden. Ama aileden beklentiniz varsa o zaman ne derlerse onu yapıcaksınız ki zaten tek başınıza evlenemiyosanızda beklemeniz daha saglıklı olucaktır.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

verin sırayı gitsin hiç düşünme bile.Bide evde kalır Allah muhafaza.Evde kalmış görümce düşman başına.Şimdi bunu anlaman zor ama yaşayınca anlarsın.Ben olsam hiç düşünmem bile

Ahahahaha Kaderimiz aynı canım.. Benim nişanlımda asker geldiğinde evlenmeyi düşünoyruz kaynanam ablası var önce dedi ama biir biir yedirdim dediği lafları 32 yaşına kadar evlenmemiş onun keyfini mi beklicezz
Beklemek zorunda değilsin canım evlenecekse kardeşi askerden gelene kadar evlensin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…