yazdığınız gibi siz yengesiniz KARIŞMAYINmerhaba.
Görümcemin 7-8 senedir inişli çikişli sevgilisi var.. bi ayrıl bi barış dile kolay 7-8 sene...
ayrıldılardi bi ara.. çocuk aramiş tekrar barıştı...
her defasinda çocuk terk ediyor.. onun için herşeyi yaptı neler neler...
yengesiyim o yüzden karışmıyorum.. baktıkça kıza üzülüyorum..cocuğu çok takıntılı hale getirdi..
geçen gün barıştıklari tanişmaya gelecekleri söledi..
eşim bu durumu bilsede bişey demiyor karışmıyor...
bende karışmıyorum..
cocuğu da taniyorum.
tanişmada nasıl davranmalıyım.. benim gözler eşimde olacak :)
ablasi olsaydim kızardim eminm.. ama yengesi olduğum için bişey diyemiyorum karışsam yengem beni kıskaniyor olur...
ne yapmaliyim aklımda bi sürü şeyler söleyecegim var diyemiyorum karışamiyorum işte siz olsan ne yapardiniz...
karışmıyorum işte dert anlattim:) karışsam kötü olacak bundan adim gibi eminim keşke ablasi olsaydim
25 yaşında...Kaç yaşında bahsettiğiniz kız? Kendi kararını verebilecek yaştadır herhalde.
Siz sadece tanışın, zaten sizden de yorum istememiş. Annesi ve babası gerekli görürlerse konuşurlar.
ben hiç karışmadim ama kıza üzülüyorum onun için herşeye yaptı.. neler yaptı... çocuğun ona bişey yaptığı hiç görmedim.. bişey demedim hiç...Abla bile olunsa haddini bilmeli insan. Abla kardes gibi buyudugumuz kuzenime bile ben kizarak konusmadim, karismadim. Sadece sakince fikrimi belirten konusma yaptim 1 defa, sonrada agzimi acmadim sorulmadikca. Kardesim olsaydi da boyle davranirdim.
kızamiyorum ki bişey diyemiyorum hımm dedim ...Kız size kendi mi anlatıyor yaşadıklarını?
Uzun süreli ayrılıklar mi yaşadıkları yoksa kusuyorlar mi? Her iliskinin dinamiği farklidir belki köşelerine cekiliyorlardir kızınca .
kızamiyorum ki bişey diyemiyorum hımm dedim ...
hiç de karışmadim..
ama üzülüyorum kıza.. bişey desem yanlış anlayacak gerçekten bu duruma hiç karışmadim...
ayrılıklari çok kısadir.. çocuk pişman olup dönüyor. yine terk ediyor. görümcem bu duruma alıştuığı için aci çekmiyor:) alışık :)Hayır siz kızın demedim sevgililer birbirine kızınca-kavga edince konusmuyorlardir belki demek istedim. Bu yüzden ayrılıklarının uzun olup olmadığını sormuştum.
eşimin damada nasıl baktığı seyredecegim merak ediyorum çünkühic anlamadim,
gozler niye esinizde olacak?
siz zaten ne soyleyeceksiniz ki? sizden isteyecek degiller gorumcenizi.
fakat siz bu mevzuda üzülmekten ziyade keyif alıyor gibisinizkarışmıyorum işte dert anlattim:) karışsam kötü olacak bundan adim gibi eminim keşke ablasi olsaydim
Bazen abla da olsan laftan anlamaz kardesler insaallah haklarinda hayirlisi olur gorymce icin dua etmekten baska bi sey yapamazsjnizkarışmıyorum işte dert anlattim:) karışsam kötü olacak bundan adim gibi eminim keşke ablasi olsaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?