Görümcemin biricik aşkı.:)

Ayy nolur uzak dur tanıdığını dahi belli etme bence
Benim çok sevgili görümcem babası annesi buna karşı olsa da kendine sevgili yapmış salak gitmiş bide yakalanmış ben bütün ayrıntılarını biliyorum maalesef ve bildiğimi söyledim kayinvalidecim kızına kusmedi oğlan buldu diye bana kustu biliyodu söylemedi diye en güzeli uzak durmak

Valla ben görümcem benden büyük olmasına ragmen ilişkisinde bi abudiklik varsa söylüyorum yada yaptıgı bir hata vs
Aynı sekilde oda bana hatamı veya dogrumu söyler ablalık yapar
Ancak belliki siz resmisiniz
Size düşmez ailecek napıyolarsa yapsınlar

Evlenince esinizin "sizin evinizde" oturtmak istediği görümce mi bu?

Biz yengemle abla kardeş gibiyizdir. Ben de evliyim. 10 sene olacak yengemle abim evleneli. Ben de o da her derdimizi birbirimize anlatır, akıl danışırız. Sizin aranızdaki samimiyet nedir bilmiyorum ama sizi ablası gibi görüyorsa ve bir olay daha yaşanırsa bence konuşun.

Görümceniz hakkınsa salak vs demeniz çok yanlış. Ortaya çıkmış olsa da size verilen bir sırrı başkasına söylemek ayrı bir yanlış. Kayınvalidenizin size küsmesi de saçma.

Görümceniz hakkınsa salak vs demeniz çok yanlış. Ortaya çıkmış olsa da size verilen bir sırrı başkasına söylemek ayrı bir yanlış. Kayınvalidenizin size küsmesi de saçma.
Sir değildi görümcem yakalanınca kayınpederimi okula çağırmışlar onları bı gün önce AVM de gören öğretmen baskın yapıp telefonunu elinden alıp mesajlaşmalarını okumuş bunlar salak diyorum cunku daha rol yok yumurta yok karicim kocacım diye konuşmuşlar kayinpederim baya sinirliydi babasininonune geçip sakinlestirmesi için annesini okula gondermemi söyledi e ben koca kadına ne diyip de okula gondercem anne durum böyle böyle kalk okula git dedim umrumda değil dedi ama sonra bana küstü sinir aklıma geldikçe sinirim tepeme geliyor valla komedi gibi bı yazsam heralde sınırsız dizi çıkar 6 yıllık evliligimden kusura bakma artık @orkidekaramel senin konun ortasına da böyle daldim

Bence sozun size dusmedigini sizde cok iyi biliyorsunuz , sayet oyle bi samimiyetiniz olsaydi burda daha uzgun ifadelerle anlatirdiniz. Bu dalga gecer gibi konusmaniza anlam veremedim. Umarim sizi yanlis anliyoruzdur

Neden yanlis anlasilacak bir yenge oldunuz ki siz?
Baştan kardeş gibi yaklaşsaydınız-görseydiniz şimdi yanlış anlaşılmadan konuşabilirdiniz.
Tamamen iyi niyetinizden konuşmak istiyorsunuz orasını anladım ama yanlış anlaşılacaksa eşinize söyleyin o konuşsun kardeşiyle.

Ben kiz kardesimle konusmustun bazi konularda..cunku dediklerim bir bir cikiyor.. kizarak konustugum bile olmustur. Beni dinledigi konularda genelde yuzu gulmustur

Konu açmanız bile gereksiz, karşına alıp konuşamadığına göre demek ki mesafe var arada. Mesafe olduguna göre size soranda yok. Hem nerden biliyosunuz çocugun kıza hiçbi şey yapmadığını 7 24 yanlarında mısınız ?

2 abim var tek kızım
2 abimin eşi için de çok kıymetliyim (Allah razı olsun)
Bence sizin aile ilişkiniz oturmamış yani siz ben el kızıyım modundasınız görümceniz de size karşı sıcak değil,
Ama ben bunu asla kabul etmiyorum
Çünkü benim 2 yengemde ihtiyaç duyduğumda hep fikir verirler ve akla uygun olan her tavsiyelerine kulak veririm
Daha bir gün yoktur ki
Yengelerim; abilerim ile atıştığım da tarafımı tutmasın.
Bence görümceniz ile aranıza mesafe koymuşsunuz
O zaman bir köşe de sadece dinleyici olarak durmanız gayet olası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…