Ayy nolur uzak dur tanıdığını dahi belli etme bencemerhaba.
Görümcemin 7-8 senedir inişli çikişli sevgilisi var.. bi ayrıl bi barış dile kolay 7-8 sene...
ayrıldılardi bi ara.. çocuk aramiş tekrar barıştı...
her defasinda çocuk terk ediyor.. onun için herşeyi yaptı neler neler...
yengesiyim o yüzden karışmıyorum.. baktıkça kıza üzülüyorum..cocuğu çok takıntılı hale getirdi..
geçen gün barıştıklari tanişmaya gelecekleri söledi..
eşim bu durumu bilsede bişey demiyor karışmıyor...
bende karışmıyorum..
cocuğu da taniyorum.
tanişmada nasıl davranmalıyım.. benim gözler eşimde olacak :)
ablasi olsaydim kızardim eminm.. ama yengesi olduğum için bişey diyemiyorum karışsam yengem beni kıskaniyor olur...
ne yapmaliyim aklımda bi sürü şeyler söleyecegim var diyemiyorum karışamiyorum işte siz olsan ne yapardiniz...
Görümceniz hakkınsa salak vs demeniz çok yanlış. Ortaya çıkmış olsa da size verilen bir sırrı başkasına söylemek ayrı bir yanlış. Kayınvalidenizin size küsmesi de saçma.Ayy nolur uzak dur tanıdığını dahi belli etme bence
Benim çok sevgili görümcem babası annesi buna karşı olsa da kendine sevgili yapmış salak gitmiş bide yakalanmış ben bütün ayrıntılarını biliyorum maalesef ve bildiğimi söyledim kayinvalidecim kızına kusmedi oğlan buldu diye bana kustu biliyodu söylemedi diye en güzeli uzak durmak
görümcenlede aran kötü olur dikkat et.karışmıyorum işte dert anlattim:) karışsam kötü olacak bundan adim gibi eminim keşke ablasi olsaydim
Sir değildi görümcem yakalanınca kayınpederimi okula çağırmışlar onları bı gün önce AVM de gören öğretmen baskın yapıp telefonunu elinden alıp mesajlaşmalarını okumuş bunlar salak diyorum cunku daha rol yok yumurta yok karicim kocacım diye konuşmuşlar kayinpederim baya sinirliydi babasininonune geçip sakinlestirmesi için annesini okula gondermemi söyledi e ben koca kadına ne diyip de okula gondercem anne durum böyle böyle kalk okula git dedim umrumda değil dedi ama sonra bana küstü sinir aklıma geldikçe sinirim tepeme geliyor valla komedi gibi bı yazsam heralde sınırsız dizi çıkar 6 yıllık evliligimdenGörümceniz hakkınsa salak vs demeniz çok yanlış. Ortaya çıkmış olsa da size verilen bir sırrı başkasına söylemek ayrı bir yanlış. Kayınvalidenizin size küsmesi de saçma.
Neden yanlis anlasilacak bir yenge oldunuz ki siz?merhaba.
Görümcemin 7-8 senedir inişli çikişli sevgilisi var.. bi ayrıl bi barış dile kolay 7-8 sene...
ayrıldılardi bi ara.. çocuk aramiş tekrar barıştı...
her defasinda çocuk terk ediyor.. onun için herşeyi yaptı neler neler...
yengesiyim o yüzden karışmıyorum.. baktıkça kıza üzülüyorum..cocuğu çok takıntılı hale getirdi..
geçen gün barıştıklari tanişmaya gelecekleri söledi..
eşim bu durumu bilsede bişey demiyor karışmıyor...
bende karışmıyorum..
cocuğu da taniyorum.
tanişmada nasıl davranmalıyım.. benim gözler eşimde olacak :)
ablasi olsaydim kızardim eminm.. ama yengesi olduğum için bişey diyemiyorum karışsam yengem beni kıskaniyor olur...
ne yapmaliyim aklımda bi sürü şeyler söleyecegim var diyemiyorum karışamiyorum işte siz olsan ne yapardiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?