Görümcemin Derdi Ne ?

MâÇâkxixzxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
331
0
96
İstanbul
Benim sorunum şu ,görümcemin ne yapmaya çalıştığını anlayamamak.Konuyu özet geçersem ; Nişanlandığımız andan itibaren görümcemden bana karşı olan bir tavır söz konusunu abisini kıskandığımı için mi başka bir sebep mi bilemem.Sadece bana değil aileme karşı da çok saygısızlığı oldu .Kv gideriz hiç ayağa kalkmaz hoşgeldiniz demez vs vs.Çok kez hatalarından dolayı özür dilemiştir bir zaman düzelir gibi oluyor çocuk cahil diye yinede laf söylemiyorum ama en son yaptığı davranış eşim ve beni çileden çıkardı.Kızımı sabahın 7 sinde doktor kontrolu için hastaneye götürmüştüm .Hastane kv yakın o gunde eşim e ben de çok kötü hastayız .Kv eve gitmeyin bize gelin size bakarım dedi.Eşim tamam dedi.Akşam görümcem de bi tavır fln erkenden yatmalar.Neyse sonra ertesi gün bana biri kim olduğunu bilmiyorum bana mail attı . Görümcemin erkek arkadaşına attığı maili yollamış.Şöyle yazıyordu. Sinirim bozuk gerginim Hastalıklı herkes bizde kendilerine hizmetçi arıyorlar galiba ( Annesi için) bize geldiler.Ben bunu görünce sinirlendim aradım senin derdin ne ? bu mail nedir .utanmıyor musun elin yabancı adamına abin ile yiğenini kötülemeye dedim . Ben yapmadım dedi ısrarla . bu mesajı hem annene hemde abin e göstercem dedim ve de gösterdim.Sizce ben mi haksızım ??

Son düzenleyen: Moderatör:
bence abisine ve annesine göstermekle abartmışsınız. tamam görümceniz hata yapmış belli birşey ama yaşı da küçükmüş kendi aranızda onu rencide etmeden çözebilirdiniz. umarım aranız bundan sonra daha da kötü olmaz

bence sen haklısın tabıkıde ne hakla sana tavır alıyorki ve ne hakla gidip bunları arkadaşına anlatabılıyorki bu arada eşin falan ne dedi görümcenin yaptığına

aynı şey size olsa tavrınız ne olur du acaba ? cocuk dediysem nişanlıyken biz. şimdi 24 yaşında kız .

bence sen haklısın tabıkıde ne hakla sana tavır alıyorki ve ne hakla gidip bunları arkadaşına anlatabılıyorki bu arada eşin falan ne dedi görümcenin yaptığına

Eşime söyleyince sinirlendi tabi biliyor o da öncekileri.hadi kalk gidiyoruz dedi yine kalıcaz .O kim ki ben ona sorucam babamın evi dedi zaten benim öyle kardeşim olamaz dedi.

İyi yapmissin canim yilanin basini kucukken eziceksin terbiyesiz ,
Boyle dusunen insana kendini sevdiremezsin zorlasanda yani guzellik gecmez bunlara tavrini koy ondan anlar boyleleri

Son düzenleme:
Konusahibi konu açar cevap alır içerik siler, yorumculardan bir tanesi de alıntı yapayım demez... Kafanıza göre konu açıp içerik silemezsiniz, yasak. Silerseniz de itinayla kib yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…