- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Hiç olmayacak bir mevzu sebebiyle kötü olduk.Mevzu şu evimiz için perde dikilmişti,eşim asmaya gidecekti kayınvalidem izin vermemiş kendi asmıştı.Ben ve eşim görmeden hayırlı olsun dedi şaşırdım eve mi gittin dedim.Olay orada koptu zaten...Yok gidemez miyim yok orası kimin oturacağı ev senin eşinse benim neyim vs. vs. birdaha evine adım atmam dedi muhabbet orada bitti.Rastlarsak öylesine hoşgeldin diyor bayramda kayınvalidemin evinin önünde karşılaştık iyi bayramlar dedik sadece.Düğünümde kınamda sırtını döndü oturdu hatta kınada kuzenlerimi kına hediyeleri için azarlamış.Kendine yakışmayan hareketleri yaptı kısacası.Yakın zamanda doğum yapacak gerçekten birsürü düşüncem vardı hediyeler alacaktım bebeğin ilk hediyesini ben almıştım hatta onun hatrı bile yokmuş.Eşime düğünde taktığı hediyeden götürüp takacağız hastanede görüp 5-10 dakika gelmeyi düşünüyorum yada hiç mi gitmesem?Gidersem zaten kayınvalidesi için giderim o düğünümde insan bilip geldi tebrik etti tebriği o hakediyor bence.Sizce ne yapmalıyım hastaneye gitmem yüzsüz durumuna düşürmez değil mi beni?