• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin doğumuna gitmeli miyim?

Bundan sonra resmi sekilde icap eden seyleri yaparak iliskiniz devam edebilir. Ne eksik ne fazla. Sadece gerektigi seyler yapilir olur biter ;)

Bundan sonra resmi sekilde icap eden seyleri yaparak iliskiniz devam edebilir. Ne eksik ne fazla. Sadece gerektigi seyler yapilir olur biter :KK66:
Aynen öyle benim özel günlerimde bir seferlikti surat asmak oturmak yerine güzelce deyip gelmek en güzeli

Aynen öyle benim özel günlerimde bir seferlikti surat asmak oturmak yerine güzelce deyip gelmek en güzeli
Bosver canim boyleleri icin kendi dakikalarini uzulerek gecirmeye degmez. Benimki de ayni, foto.larda goren hemen neden surat asmis diye soruyor. Aklima gelince baska sey dusunmeye calisiyorum, kafa yormaya degmez.

Bosver canim boyleleri icin kendi dakikalarini uzulerek gecirmeye degmez. Benimki de ayni, foto.larda goren hemen neden surat asmis diye soruyor. Aklima gelince baska sey dusunmeye calisiyorum, kafa yormaya degmez.
Sorma ya ne diye fotoğraf çekiliyorsun surat asacaksan keşke hiç gelmeseydi abisine kınaya gitmeyeceğim deyip geldi insanları anlamak gerçekten zor.

Sorma ya ne diye fotoğraf çekiliyorsun surat asacaksan keşke hiç gelmeseydi abisine kınaya gitmeyeceğim deyip geldi insanları anlamak gerçekten zor.
Gercek deliler doktora gitmezmis, etraflarindaki kisileri deli edermis, bunlar o hesap canim, aldirmamayi ogrenmeliyiz yoksa bize yazik kuzum.

Gercek deliler doktora gitmezmis, etraflarindaki kisileri deli edermis, bunlar o hesap canim, aldirmamayi ogrenmeliyiz yoksa bize yazik kuzum.
Aynen öyle aldırmadım Ne kınada yüzüm düşüktü ne düğünde bir sürü kuzenim var hepsi pervane oldu başımda Allah hepsinden razı olsun:))

Benim gorumce de sebepsiz kınama gelmedi. Nikahima yırtık bluejean ve kazakla taki merasimi sırasında a kapısından girdi, sıraya kaynak yaptı, foto cekildi, b kapısından çıktı. Transit geçiş yaptı yani :)

Bayramda seyranda aramaz.. Anca bi şey soracak olur öyle.. Ama evlendi bi operasyon geçirdi, ben gittim kaldım yanında. Yarın çocuğu olsa ihtiyaç olsa yine ben giderim. Biraz bencil, biraz kimseyi beğenmez ama ona karşı kardeş gibi koruyucu affedici bihissim var.

Diyeceğim o ki, sadece resmi bi hastane ziyareti.
Ona gitmemek ayıp olur, aranızda ciddi bi mevzu bile yok. Gidip geleceğin yarım saat.. Otesinde böyle günlerde kusluk de olmaz. Sana yakışan gitmendir. Gitmezden asıl, yarın obur gün baska sıkıntılar çıkar. Sebep verme eline..

Kadın perdenizi taktı diye mi huzursuzluk çıkardınız?

Eski konularınızı düşününce şaşırtmıyor gerçi.:işsiz:
Konunun kayınvalidemle alakası yok.Eşim ve ben daha görmeden ertesi gün görümcemin gitmesine şaşırdım tabi kına akşamına kadar eşime verilecek anahtar Kayınvalidemde olduğundan şok olduğum söylenemez
Kadın perdenizi taktı diye mi huzursuzluk çıkardınız?

Eski konularınızı düşününce şaşırtmıyor gerçi.:işsiz:
Eve mi gittin demek huzursuzluk çıkarmak mı?

Benim gorumce de sebepsiz kınama gelmedi. Nikahima yırtık bluejean ve kazakla taki merasimi sırasında a kapısından girdi, sıraya kaynak yaptı, foto cekildi, b kapısından çıktı. Transit geçiş yaptı yani :)

Bayramda seyrandan aramaz.. Anca bi şey soracak olur öyle.. Ama evlendi bi operasyon geçirdi ben gittim kaldım yanında. Yarın çocuğu olsa ihtiyaç olsa yine ben giderim. Biraz bencil, biraz kimseyi beğenmez ama ona karşı kardeş gibi bi koruyucu affedici hissim var.

Diyeceğim o ki, sadece resmi bi hastane ziyareti.
Ona gitmemek ayıp olur, aranızda ciddi bi mevzu bile yok. Gidip geleceğin yarım saat.. Otesinde böyle günlerde kusluk de olmaz. Sana yakışan gitmendir. Gitmezden asıl, yarın obur gün baska sıkıntılar çıkar. Sebep verme eline..
Valla o hiçbirşey çıkaramaz eşim hiçbirşekilde konuşturmaz onu buna gözümle şahit oldum Allah bilsin yeter.

Valla o hiçbirşey çıkaramaz eşim hiçbirşekilde konuşturmaz onu buna gözümle şahit oldum Allah bilsin yeter.
Valla öyle bi çıkarır ki... Saşar kalırsın.
Sen kendini bilirsin. Esin konuşturmaz ama arkadan çok güzel kulis olur..
Yegen doğmuş, görmeye gitmemiş... Fitne işte.
Su-i zan yapmayayım ama kiskandi bile diyebilir birileri.

Valla öyle bi çıkarır ki... Saşar kalırsın.
Sen kendini bilirsin. Esin konuşturmaz ama arkadan çok güzel kulis olur..
Yegen doğmuş, görmeye gitmemiş... Fitne işte.
Su-i zan yapmayayım ama kiskandi bile diyebilir birileri.
Malesef eşim dolduruşlara gelen biri değil öyle olsa çoktan bozulmuştu bu iş herkesi gayet net anladı.
Kıskandı demesi komik olur çünkü eşimle ortak kararımız çocuk düşünmüyoruz ancak buna gülünür :))

Back
X