- 8 Ağustos 2011
- 12.447
- 13.922
- 498
- Konu Sahibi banabenigeriver
Ve dünyanın en kötü insanı da olsa, birine annen kötü annen şöyle annen böyle demek, empati yaparsan çok fena bi his
düşün onun yerinde oldugunu... Sana surekli anneni kotuleseler... Ne yaparsın?
Kaç senelik evliyim eşim bir kere annen de şöyle yaptı, böyle davrandı diye olumsuz bi şey demedi. Çünkü annem gerçekten çok olgun ve akıllı bi kadindir, merhametlidir. ve ben onun kızı olmaktan dolayı cok mutluyum, gururluyum. Eşimin babası öyle bi adammis. Bazen canimi yaktığında annesini, ona şikayet eder gibi anlatırken buluyorum.
Bakıyorum hem hakli olduğumu söylüyor hem de bi yandan annesini savunuyor.. Annenin seni hep mahcup ettiğini düşün. Benim eşim bumu yaşıyor. Bunu uzun zaman önce idrak ettim. Ve onun üzülmesini istemediğim için artık bi şeyleri takmamayi öğrendim..

Kaç senelik evliyim eşim bir kere annen de şöyle yaptı, böyle davrandı diye olumsuz bi şey demedi. Çünkü annem gerçekten çok olgun ve akıllı bi kadindir, merhametlidir. ve ben onun kızı olmaktan dolayı cok mutluyum, gururluyum. Eşimin babası öyle bi adammis. Bazen canimi yaktığında annesini, ona şikayet eder gibi anlatırken buluyorum.

Son düzenleme: