- Konu Sahibi banabenigeriver
Git canim herkes ne yaparsa kendi serefine yapar.esininde hatiri var sonucta sen uzerine duseni yap hala anlamazlarsa onlar utansin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana göre benim yaşadıklarım çok basit böyle şeyleri takmamam gerekir değil mi?Takmaya takmaya yıllarca salak yerine konulmuş insanlarında konularını okuyoruz onlarda ayrılık aşamasına geliyor artık yeter diye bunlara ne yapmak gerekir peki?Gerçekten insan ilişkilerim kötü olsa aile akraba tanıdık vs. derim ya gerçekten sıkıntı bende ne nankörüm ama herkes beni çok sever.Beni gerçekte tanıma fırsatı olsa buradaki birsürü insan gerçekten şok geçirir sen misin bu diye.Ben gerçekten ailemden görmedim böyle şeyler çevremde evli olanlar var evet ne bileyim dertleri nedir yani.Onlara karşı susmam beni kötü gelin yapıyorsa kavga edip rezil edenler nasıl gelin bilemedim ne diyeyim Allah herkese hayırlısını versin.Sen kendi kafandakiler dışında başka kimsenin fikirlerini onemsemiyorsun buraya niye konu açıyorsun peki ? Neyse sizinde gelin varmış sen hiç birsry yapmamissin anladım ama ben sadece senin yazdıklarınla diyorum Rabbim inşallah bizi senin gibi bir gelinle sinamaz çünkü ben kardeşime çok değer veriyorum
asla asla istemem aramıza böyle biri girsin. O yüzden Allah izin verirse asla kimseye sizin davrandığınız gibi davranmam.
BEN sizi kırıp sizin hakkınıza girmek istemiyorum o yüzden size iyi geceler ben senin yazdıklarına dayanarak fikrimi sundum hala fikrimin arkasındayım böyle şeyler için kalp kırılmaya gelmez ortada olay yok çünkü siz kendinize dert edip durun Allah sizi başka şeylerle sinamasin yoksa döner arkanızi buna mi üzülmüşum bdn dersiniz.Sana göre benim yaşadıklarım çok basit böyle şeyleri takmamam gerekir değil mi?Takmaya takmaya yıllarca salak yerine konulmuş insanlarında konularını okuyoruz onlarda ayrılık aşamasına geliyor artık yeter diye bunlara ne yapmak gerekir peki?Gerçekten insan ilişkilerim kötü olsa aile akraba tanıdık vs. derim ya gerçekten sıkıntı bende ne nankörüm ama herkes beni çok sever.Beni gerçekte tanıma fırsatı olsa buradaki birsürü insan gerçekten şok geçirir sen misin bu diye.Ben gerçekten ailemden görmedim böyle şeyler çevremde evli olanlar var evet ne bileyim dertleri nedir yani.Onlara karşı susmam beni kötü gelin yapıyorsa kavga edip rezil edenler nasıl gelin bilemedim ne diyeyim Allah herkese hayırlısını versin.
Kelimesi kelimesine katılıyorum.gitmiş perde asmış niye gittin olmuş.taktığı altını getirmiş çok gülmüşler.onların çocuğu olcakmış bunlar düşünmüyormuş başka bir mesajda da nasip ederse çocuk olduğunda bla bla bla.kardeşim evlenirse evlerine gitmeye çekinicem galiba insanlar çok fena olmuş çokValla sen öyle çirkin bir şekilde* eve mi gittiiin *diye sorsan bende gorumcen olsan aynı tepkiyi veririm sana.ne dersen de; şu yazdiklarinizdan hiçte masum bir gelin gibi durmuyor,aksine hep fesatlık düşünen biri gibi duruyorsun.eşine şuan* annen ablan kötü, ben çok iyi ve saf kalpliyim*izlenimini yedirmissin,aranız iyi. Ama biz yemedik.ve ileride eşinle çok problem yaşarsın bu şekilde devam edersen.kendine fazla güveniyorsun. Ne olmuş perdeni senden önce gördüyse ya of?
Fikirleriniz için teşekkür ederim beni kırmadığınız içinde burada bütün yaşanılanı anlatma gibi bir imkan yok malesef başta görmezden gelsemde çok birikti ayrılın mevzusu beni çok soğuttu malesef.Daha beterine bakıp sevinmek yerine daha güzel şeylere bakıp heves edeceğimiz günler olur inşallah.hayırlı geceler.BEN sizi kırıp sizin hakkınıza girmek istemiyorum o yüzden size iyi geceler ben senin yazdıklarına dayanarak fikrimi sundum hala fikrimin arkasındayım böyle şeyler için kalp kırılmaya gelmez ortada olay yok çünkü siz kendinize dert edip durun Allah sizi başka şeylerle sinamasin yoksa döner arkanızi buna mi üzülmüşum bdn dersiniz.
görümcem bakmaya gitti perde asmaya değil nasıl okuyorsunuz anlamıyorum evet niyetimi Allah biliyor neler yapmak istediğimide ama haketmedi yapmadım.Benden size tavsiye anahtar bulup evlerine girmeyin hani onlar yaşayacak ya orada ayıp yani.Kelimesi kelimesine katılıyorum.gitmiş perde asmış niye gittin olmuş.taktığı altını getirmiş çok gülmüşler.onların çocuğu olcakmış bunlar düşünmüyormuş başka bir mesajda da nasip ederse çocuk olduğunda bla bla bla.kardeşim evlenirse evlerine gitmeye çekinicem galiba insanlar çok fena olmuş çok
Canım sen hiç okumamışsın ama yaaa.benim kardeşim evlenmedi daha ne anahtarı sakin ol bi:) burda insanlara çemkirerek bir yere varamazsın.tamam kocilin arkanda o yoksa ailen var falan filan.sana ayıp etmiş de olabilir görümcen ama bak herkes aynı noktaya değinmiş lütfen sen de biraz geniş bak olayagörümcem bakmaya gitti perde asmaya değil nasıl okuyorsunuz anlamıyorum evet niyetimi Allah biliyor neler yapmak istediğimide ama haketmedi yapmadım.Benden size tavsiye anahtar bulup evlerine girmeyin hani onlar yaşayacak ya orada ayıp yani.
kardeşin evlenince böyle yapma diye fikir verdim kimseye çemkirdiğimde yok ne bir ünlem nede surat var gayet normal yazıyorum siz öyle anlamışsınız bana inanılmaz derecede ayıp edildi herkesin inanamadığı şu hep mi bunlar haksız evet hep onlar haksız Allah şahit.Canım sen hiç okumamışsın ama yaaa.benim kardeşim evlenmedi daha ne anahtarı sakin ol bi:) burda insanlara çemkirerek bir yere varamazsın.tamam kocilin arkanda o yoksa ailen var falan filan.sana ayıp etmiş de olabilir görümcen ama bak herkes aynı noktaya değinmiş lütfen sen de biraz geniş bak olaya
Eşinizin hatrı var, bu yüzden hayırlı olsuna gidin. Aile olmak bazen bazı şeyleri yutmayı gerektiriyor. Eşinizi mutlu etmek için gitmelisiniz diye düşünüyorum.
Ne olmuş onlar yaşayacaksa orda?ne ayıp evin namusu mu kaçtı?komik ya.yoksa siz evde ayıp şeyleri ortada mi bırakıyorsunuz da;bukadar özel sanıyorsunuz herşeyi. Ya bide ne komik biliyor musun ;bu yeni evlilerin herşeyi mahrem sanması çok komik işte. Koltuğu mahrem,perdesi mahrem,klozeti mahrem.ev ev değil mübarek mahremiyet bölgesi...sonrada kv görümceye mahrumiyet bölgesi tabi.alt tarafı ev cnm.özel alanın yatak odan ve kişisel eşyalarındır okadar...görümcem bakmaya gitti perde asmaya değil nasıl okuyorsunuz anlamıyorum evet niyetimi Allah biliyor neler yapmak istediğimide ama haketmedi yapmadım.Benden size tavsiye anahtar bulup evlerine girmeyin hani onlar yaşayacak ya orada ayıp yani.
Sana göre doğru olan öyle bana göre böyle bence bir eve orada yaşayanlardan herhangi biri olmadan girilmemeli ben girmem girenide hazetmem temizlik yeni başlamıştı o zaman evde kişisel bir eşyam yoktu olsada ne farkeder say ki herşeyim ortada oda gitti gördü kim utanmalı şimdi?İnsanların fikirlerine saygı duymak gerekir genele göre doğru olan bana göre değil demek ki.Ne olmuş onlar yaşayacaksa orda?ne ayıp evin namusu mu kaçtı?komik ya.yoksa siz evde ayıp şeyleri ortada mi bırakıyorsunuz da;bukadar özel sanıyorsunuz herşeyi. Ya bide ne komik biliyor musun ;bu yeni evlilerin herşeyi mahrem sanması çok komik işte. Koltuğu mahrem,perdesi mahrem,klozeti mahrem.ev ev değil mübarek mahremiyet bölgesi...sonrada kv görümceye mahrumiyet bölgesi tabi.alt tarafı ev cnm.özel alanın yatak odan ve kişisel eşyalarındır okadar...
Yeryüzünde tek hamile o olduğu için haklı :))Bence gidin,tebrik edin üstünüze düşen görevi yapın
O da kendi kendine trip yapsın daha devam eder bu tripleri lohusası var bu olayın şimdi![]()