amannn boşver. keşke benimde bebeğim olsada tek allanın kulu gelmese yanıma....![]()
inşallah olur canım ya üzgünüm gerçekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amannn boşver. keşke benimde bebeğim olsada tek allanın kulu gelmese yanıma....![]()
Insallah Allah sanada hayirlisi ile anne olmayi nasip eder..cani gonulden diliyorum..
ben gidecem zaten kv gelirse ne yapim ben bişey yok gibimi davranim
Ama o onun annesi.
merhaba arkadaşlar
ben 10 ay önce doğum yaptım.doğumumda başımda sadece annem ve kocam vardı.3 görümcem ve kaynanam yoktu.doğum yaptım birkaç saat sonra bir tanesi geldi.sezeryan olduğu için saati günü belliydi.geldi görümcem birsürü bahane saydı geç gelmasiyle ilgili.neyse kv sonradan gelir sandım ama yok hastaneye bir görümcem dışında gelen olmadı.annem çok şaşırdı üzüldü niye böyle yaptılar diye bana çok yansıtmadı ama ben anladım tabi.neyse 6 gün sonra hepsi eve geldi.bahana şu gelen görümce -ben gelme dedim yaşlı biraz orda duramazsın edemezsin işte bahaneler.ben bişey demedim ama bizde büyle olmaz doğum önemlidir yani gelinlerin başında pervane olur herkes hepimiz.ben bişey olamış gibi yaptım yeni lohusayım bir tataftanda zoruma gitti bilmiyorum kızlar benmi abartuyorum soruyorum size ne olur yorum yapın..
şimdi hastaneye gelen görümce doğum yapacak.bu görümce onların en kıymetlelirei hep akılı ondan alırlar yani.o gelme dese bile gelmesi herekmezmiydi kv nin.şimdi onun doğumunda hastaneye giderlerse ne ypim beeen ne olur akıl verin
arkadaşlar bu konuda biraz düşündüm. ve şu cevapları buldum
1, eşimin bana değer vermediğini düşünmemve onun ailesininde hareklerini bağdaştırmam.
yani şöyleki.eşim değer vermiyorki onlarda versin.
yani söz konusu benim bir hastalığım veya ameliyatım olsa kıyaslamam tabi görümceymle ama bu bebek.ve oğlunun çocuğu.bu açıdan düşününce garip tuhaf anlamlandıramadığım bir durum.
siz olsanız oğlunuzun çocuğuyla kzınızın çocuğu arasında farklı davranırmıydınız .....
dedim ya söz konusu olan bebek.
2, bence bu hayatta en önemli 2 şey var.bir ölüm iki doğum
bu yüzden takmış olabilirim
3, ben eşimin memleketindeyim burada hiç kendi tarafım yok
bunlar işte snuçlar kızlar.yani ben doğuma gidecem tabiki ve eğer ordaysa bişey yok gibi davranacam.....
ama gel görki ne hissederim orası meçhul
Hiç doğum yapmadım diye mi bilmem
' Kayınvalide gelse nolur, gelmese nolur. Zaten annem yanımda ' der geçerdim ben diye düşündüm![]()
yaniiiii
benim kayınvalidemde yanımda olacaktır ilk torunu hevesli ama gelmicem dese inan ne kırılırım ne üzülürüm içten içe bayram ederim hatta sadece eşim buruk kalırmı diye içimden geçiririm, çünkü kadın ne kadar çoksa bi ortamda sorun çıkma riski o kadar artıyo, annem de kv de ben çocuklarımı dilediğim gibi büyütemedim torunuma şunu şunu yapıcam diyen tipler e benimde ilk bebeğim isteklerimiz mutlaka çatışacaktır
Görümce de gelmiş iyi kötü bi sebep belirtmiş
Hani küslük gibi bi durum olmadığı açıklanmış ( hiç biri gelmese bi nevi derim de )
Bence bu kadarı kafi
Ama böyle şeyler birazda sanırım beklentiyle alakalı
Konu sahibi ve annesi, bu işlerde kaynanada gelmeli diye düşünüyolar ondan
Benim için fark etmez, annem ve eşim yanımda olsa yeterli
valla canım iki tarafın geldiği ve tat alındığı bi lohusalık dönemi ben hiç görmedim :26:
arkadaşlar bu konuda biraz düşündüm. ve şu cevapları buldum
1, eşimin bana değer vermediğini düşünmemve onun ailesininde hareklerini bağdaştırmam.
yani şöyleki.eşim değer vermiyorki onlarda versin.
yani söz konusu benim bir hastalığım veya ameliyatım olsa kıyaslamam tabi görümceymle ama bu bebek.ve oğlunun çocuğu.bu açıdan düşününce garip tuhaf anlamlandıramadığım bir durum.
siz olsanız oğlunuzun çocuğuyla kzınızın çocuğu arasında farklı davranırmıydınız .....
dedim ya söz konusu olan bebek.
2, bence bu hayatta en önemli 2 şey var.bir ölüm iki doğum
bu yüzden takmış olabilirim
3, ben eşimin memleketindeyim burada hiç kendi tarafım yok
bunlar işte snuçlar kızlar.yani ben doğuma gidecem tabiki ve eğer ordaysa bişey yok gibi davranacam.....
ama gel görki ne hissederim orası meçhul