görümcemin düğünü...

niye evinizde kalasanız...
düğün hangi günse birkaç gün öncesinden annenize gidin...
ayrıca düğün işleri bence sadece evlenecek kişilere göre ayarlanabilir... size uyduramamaları normal

ama sakın hengamede kalmayın bebeğiniz zarar görür (her gelen ki kalabalık olur gidip gelen şapur şupur öper) minicik çocuk hastalıktan görür... düğünden birkaç gün önce annenize gidin ve orada kalın...
ayrıca bu şekilde art niyet falan aramayın ben herşeyi normal gördüm... çünkü düğün tarihi birine uysa diğerine uymaz içinizi karartmayın

aminn tsk ederim. Annemdede kalamam orasida aile minasi amcamlar falan orayada giren cikan cok olur en iyisi ewim kimseyi kabul edemem yatiyo olurum annem bakar yani tahminler hayaller falanlar filanlar.

6 aylığım diyorsunuz nisan başındayız o zaman hesaba göre sizin temmuz başında a da ortasında doğum yapmış olmanız lazım zaten. gidersiniz inşallah sorun olmaz herhalde yani. Ayrıca kendi kardeşiniz değil ki eşinizin kardeşi bu insan geline göre de nikah tarihi alınmaz ki şimdi doğumu o tarihe gelecek diye ama bence o zamana toparlarsınız.

Ne yalan soyliyim benim isime gelirdi :)
Dogumdan sonra bile olsa minnacik bebekle onca kalabalik arasina, gurultuye girmek istemem.
Ayni.bina olmasi sikinti ya kina ve dugun gunu en azindan annenize gidin yada kimseyi kabul etmeyeceksiniz.

Ne yalan soyliyim benim isime gelirdi :)
Dogumdan sonra bile olsa minnacik bebekle onca kalabalik arasina, gurultuye girmek istemem.
Ayni.bina olmasi sikinti ya kina ve dugun gunu en azindan annenize gidin yada kimseyi kabul etmeyeceksiniz.
benim derdim biraz o ayni bina onuda düşünmeleri gerekiyodu iki gün olsa iyi uzatan gelenler kalır ve sık sık yanima ugrarlar anneme gitsem surat yapar kv.

benim derdim biraz o ayni bina onuda düşünmeleri gerekiyodu iki gün olsa iyi uzatan gelenler kalır ve sık sık yanima ugrarlar anneme gitsem surat yapar kv.
Yaparsa yapsin sonucta onemli olan bebegin. Ayrica bastan sormuslar madem dikkate almayacaklar o zaman sormasalarmis bosver canim

Evlenecek olan kaynınız olduğuna göre onun müsait zamanına ayarlamak doğru olan tabiki. İş yerinde o tarihlerde yoğunluk bekleniyor olabilir,izne ayrılan olabilir,olabilirde olabilir yani.
Zaten sonuda olsa ayın siz bebekle zorlanırsınız emin olun zira çok küçük olacak bebeginiz her halükarda.

ewlenen görümcem arti derdim düğün gitmek degil. iyi okumamışsiniz

Empati yapıyorum. Bana hem sorup hem de fikrimi dikkate almasa gitmem. Dogumum olsa da olmasa da gitmem

Amaaan cok mu onemli salla gitsin
Onlara uygun olmasi onemli, sen dinlenirsin yatarsin elini hic birseye surmezsin daha guzel bence

Herkesin durumuna göre ayarlanacak olsa bu işler... Şahsen ben de düğünümü 1 ay ertelemek istemezdim.

Sen de git annenin evinde dogum yap bebegim:)
Kimsenin patirtisini cekmezsin. Dugune de gitmem ben olsam gider anamda dogururum:)

doğumunu da yap düğüne de git. insanların size karşı mükemmel olmasını istiyosunuz, hepimiz istiyoruz, ama yok öyle bi dünya.

Gorumcen dugununu sana göre ayarlamak zorunda degil. Beni dugunumede eltim gelememisti ama esimin abisi gelmisti. Bi eksikliginide hissetmedim. J0Kalkip onun icin dugun ertelenmezdi. Gelinin yada damadin kardesi filan olsan neysede değilsin yani. Fazla alinganlik yapma bence

seni düşünmedilerse sende onları düşünmezsin. kaynana bazı insanları senin evine yönlendirmeye kalkarsa direk hayır dersin. yeni doğum yapmışken birde misafir mi ağırlayacaksın. böyle durum benim başıma gelse bana yapılmış büyük bir saygısızlık olarak görürüm. ben evde kös kös otururken eşiminde düğünde eğlenmesini istemem. ne yap ne et eşini düğüne gönderme. kaynanan çok büyük düşüncesizlik yaptığını anlasın

Keşke öyle olmasaydı, ama onlar için de böylesi zor olacak hem senin doğumun ile ilgilenecekler hemde düğün stresi orasını düşünmediler herhalde.
Olan olmuş önemli olan senin sağ salim bebeğine kavuşman gerisine takılma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…