- 23 Kasım 2015
- 312
- 109
- 18
- 38
- Konu Sahibi maviruyadyg
-
Bende beklemedim bana göre ayarlasinlar diye erkek tarafi öyle diyince hani nezaman isterseniz falan bi öyle bi boyle dediler bide bitane Görümcem var severimdeAman boşver, gitmemeni göze almışlar sizde gitmezsiniz
Bende kuzenimin nişanına gitmemiştim, zaten bana göre tarih almalarını beklemedim hiç
Ama keşke baştan sormasalarmış
Sorup aksini yapmışlar
Keşke hiç sormasalarmışBende beklemedim bana göre ayarlasinlar diye erkek tarafi öyle diyince hani nezaman isterseniz falan bi öyle bi boyle dediler bide bitane Görümcem var severimde
ewt belki bu kadar takmazdim bide cok samimiyiz ailede bisey oldugunda herkese sorulur ona gore ayarlanir ama beni takmadilar bende bundan sonra hic biseyi takmiycamm.Keşke hiç sormasalarmış
Temmuzda da doğum yapsan, gitme o zamanewt belki bu kadar takmazdim bide cok samimiyiz ailede bisey oldugunda herkese sorulur ona gore ayarlanir ama beni takmadilar bende bundan sonra hic biseyi takmiycamm.
annem cok yakinimda oturuyo hem kalmak istemiyorum sabah gider aksam gelirim ki öyle yapinca bana trip atar kv. Ama umrumda olmaz bide ewimde daha rahat ediyorum cok merak ediyorum nasıl olcak zor durumda kalirsam cok pişman olacak kvdem çünkü o deseydi su tarih olsun olurduBastan sormalari hata olmus aslinda :)
Yani ikisi hangi tarihi istiyorsa ona karar vermeli diye düşünüyorum. Uzulme hic.
Sen de krizi firsata çevir, dogum yapmadan annende kalmaya basla, ilk bir kac haftayi da orada gecir. Gelen giden stresin de olmaz.
Sikma canini valla. Dugun zamani uzaktan gelenler falan oluyor yatiya,hem cocukla onlarla ugrasmamis olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?