görümcemin düğünü...

maviruyadyg

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
312
109
18
38
Mrblar. Hemen konuya gireyim. Ben suan 6 aylık hamileyim dogumum Allahin izniyle agustos ayina denk geliyo. görümcem nisanli düğün tarihi alırken tabi benide hesapladilar dogumuma denk gelmesin falan... erkek tarafi aradi kacina alalim falan once agustosun sonu dediler iyi olur dedim bende cunku dogumum basina denk geliyo hani sonuna kadar azicik toparlarim diye ona bile erken dedim ama görümcem kandin dogum hemşiresi senin temmuz ortalari olur bence falan diyo bende dere görmeden paca sivamayalim dedim... aradan iki gun gecti kaynanama sordum tarih alınmış agustosun ilk haftasi oh dedim ne güzel peki ben ne olacagim! cocuk önemli ewde durursun dedi... tm dedim peki ağustos sonunada gun vardi niye almadiniz dedim kaynimin izin gününe denk gelmiyormus habuki rahatca is yerinden izin alabilen insan dogumla isten izin almak arasinda cok fark var...benim suratim degisince lafi cevirdi agustos sonuna yer yokmus dedi ama vardi çünkü görümcem sordu yanimda k.v ve k.p e hangi tarih olsun diye.ben cok kırıldım bu duruma simdi bisey demiyorum ama düğün bitince soyliycem esime dedim haklisin dedi hamileyim diyemi cok kırıldım bilmiyorum aslında iyi insanlar iyide anlasirim severlerde beni ama niye böyle yaptilar anlamadim görümcemin heyecandan hic biseyi gözü görmüyor dünmeden hareket etti düğün bitip zaman gecince anlar. Gitmem etmem ewde otururum bebisimle ilgilenirim ama ayni binada oturuyoruz kalabalik olur banada illaki gelen ugrar yeni dogum yapmis cocuk ve ben rahatsız oluruz diye hic dusunmediler. Cok sinirleniyorum ama susuyorum simdilik. Biraz uzun oldu kusura bakmayin.

evdeki hesap çarşıya uymamış olabilir.
sıkmayın canınızı. bakarsınız temmuzda olur doğum

ASLINDA görümce başında sormuş incelik yapmış
AMA o inceliğini sürdürememiş sanırım düğün heycanından
Artık karar almışlar fakat alırken bencede sizi düşünerek haraket edebilirlerdi.
En azından kv 'niz bu konuya mudahil olup gelinim doğum yapabilir diyebilir bu yüzden 1-2 hafta erken veya geç olabilirdi
Kv'nin evde kal demesi hoş olmamış

nasipte ne varsa o yaşanır canım düğünde tabi insanlar seni arar ama çocuğun daha önemli
ve senin de hevesin var anlaşılan takma kafana allahım daha beterinden korusun inş.

benim ablamın doğumu dr kesinlikle erken gelmez dedi ve sonra 14 gün erken geldi nasibinde varsa gidersin

Sunuda belirteyim erkek tarafi geldi konuşuldu doguma göre ayarlayalım dediler bizimkilerde iyi olur deyip sonra kaynimin is gününe gore ayarlamari garip oldu bence çünkü is yerinden rahat izin alır ama dogum farklı. Görümcem e lafim yok annesi ne derse o arti tabiki gelin damat nasıl musait olursa öyle olur zaten musait olduklari icin sordular ayni yerde hatta binada oturmamiz sıkıntı olacak düğüne gitmesemde olur

Aman boşver, gitmemeni göze almışlar sizde gitmezsiniz
Bende kuzenimin nişanına gitmemiştim, zaten bana göre tarih almalarını beklemedim hiç

Ama keşke baştan sormasalarmış
Sorup aksini yapmışlar

[QUOEBRU 72, post: 45954060, member: 47525"]Ben de gücenirdim..
Hatta düğün telaşesinde anneme giderdim..
Trip atmadan kırıcı olmadan ama..
[/QUOTE]
Ben oyle yapicam galiba

Aman boşver, gitmemeni göze almışlar sizde gitmezsiniz
Bende kuzenimin nişanına gitmemiştim, zaten bana göre tarih almalarını beklemedim hiç

Ama keşke baştan sormasalarmış
Sorup aksini yapmışlar
Bende beklemedim bana göre ayarlasinlar diye erkek tarafi öyle diyince hani nezaman isterseniz falan bi öyle bi boyle dediler bide bitane Görümcem var severimde

Bastan sormalari hata olmus aslinda :)
Yani ikisi hangi tarihi istiyorsa ona karar vermeli diye düşünüyorum. Uzulme hic.
Sen de krizi firsata çevir, dogum yapmadan annende kalmaya basla, ilk bir kac haftayi da orada gecir. Gelen giden stresin de olmaz.
Sikma canini valla. Dugun zamani uzaktan gelenler falan oluyor yatiya,hem cocukla onlarla ugrasmamis olursun.

annem cok yakinimda oturuyo hem kalmak istemiyorum sabah gider aksam gelirim ki öyle yapinca bana trip atar kv. Ama umrumda olmaz bide ewimde daha rahat ediyorum cok merak ediyorum nasıl olcak zor durumda kalirsam cok pişman olacak kvdem çünkü o deseydi su tarih olsun olurdu

Alınmakta haklısınız. Madem sordular (ki birinci dereceden yakınlarla istişare edilir, sorulur) niye uygulamıyorlar, üstelik gerekçe çok saçma.. Kayının işi... Saçma...

Aynı binada tavrınız ne olur bilmem ama bir arkadaş da yazmış, annenize gidin, orda durun o süreçte. Zaten bakıma ihtiyacınız olur.

Vee tabii herşey kısmet, belki bebek dah erken gelir, bilinmez.. Hayırlı doğumlar şimdiden

her nabza göre serbet verilmezki sana uyan ona uymaz sonucda siz gelin damadın aldığı karara uymanız lazım..
kısmet nasipde varsa gidersin...Bu arada sağlıkla kucagına almayı nasip etsin güzel Allahım yavrunu..senin en önemli konun bu olmalı..gerilme güzel düşün herşey olacaga varıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…