Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Keşke öyle olmasaydı, ama onlar için de böylesi zor olacak hem senin doğumun ile ilgilenecekler hemde düğün stresi orasını düşünmediler herhalde.
Olan olmuş önemli olan senin sağ salim bebeğine kavuşman gerisine takılma canım
Aynen cnm ya düşünemedilermi anlamıyorum düğüne gitmesemde olur ama bina kalabalik olacak esimin akrabaları illaki ugrar yanima biri çıkar biri girer kalmazlar ama yinede zor olur
aynen önemli olan düğüne gitmem degil ayni binada oturuyoruz o yönden sıkıntı bide esim düğünlemi ilgilendin bebeği ve benimlemi ilgilensin annem olur yanimda benim cevremde yakin ama yinede insan eşine ihtiyaç duyuyo
Aynen cnm ya düşünemedilermi anlamıyorum düğüne gitmesemde olur ama bina kalabalik olacak esimin akrabaları illaki ugrar yanima biri çıkar biri girer kalmazlar ama yinede zor olur
Keşke bende görümcemin düğününe bebek nedeniyle gitmeseydim çokda tın yani öneydi ya düğün demeye şahit ister görümcem hem ailesi hem eşi tarafından herkese cephe açtı ve itinayla savaştı Allah evlerden uzak...