görümcemin düğünü...

Vallaha ben düğünümü kendi işime gücüme balayı isteğime göre falan ayarlarım, yengeme göre değil. Bence en başından sana sormaları saçma olmuş.

Dugun dedigin totalde 2saat suren ve gereksiz dans halay cevresinde donen bir durum genelde. Bosver gitme. Bebis geliyo. Onla ilgilenirsin.

Bence gitmene bile gerek yok.
Zavallı bebegin o ses gurultu sıcakta perişan olut:-)

Keşke öyle olmasaydı, ama onlar için de böylesi zor olacak hem senin doğumun ile ilgilenecekler hemde düğün stresi orasını düşünmediler herhalde.
Olan olmuş önemli olan senin sağ salim bebeğine kavuşman gerisine takılma canım
Aynen cnm ya düşünemedilermi anlamıyorum düğüne gitmesemde olur ama bina kalabalik olacak esimin akrabaları illaki ugrar yanima biri çıkar biri girer kalmazlar ama yinede zor olur

Dugun dedigin totalde 2saat suren ve gereksiz dans halay cevresinde donen bir durum genelde. Bosver gitme. Bebis geliyo. Onla ilgilenirsin.
aynen önemli olan düğüne gitmem degil ayni binada oturuyoruz o yönden sıkıntı bide esim düğünlemi ilgilendin bebeği ve benimlemi ilgilensin annem olur yanimda benim cevremde yakin ama yinede insan eşine ihtiyaç duyuyo

Ben de bozulurdum
Sonucta yakınınız yani gelinsiniz
Herkese uyan ortak bi tarih belirlenebilrdi

Alınganlık yapmıssın diyenler de bi enteresan

Aynen cnm ya düşünemedilermi anlamıyorum düğüne gitmesemde olur ama bina kalabalik olacak esimin akrabaları illaki ugrar yanima biri çıkar biri girer kalmazlar ama yinede zor olur
Çok haklısın, keşke seni üzmeden olabilseydi o mutluluk

Hic buyutulecek bir konu degil. Dugun dedigin zaten yorgunluk, gurultuden baska bisey degil. Gitmemekle bir kaybinizin oldugunu dusunmuyorum.

Keşke bende görümcemin düğününe bebek nedeniyle gitmeseydim çokda tın yani öneydi ya düğün demeye şahit ister görümcem hem ailesi hem eşi tarafından herkese cephe açtı ve itinayla savaştı Allah evlerden uzak...

Back
X