- 16 Eylül 2015
- 773
- 518
- 103
Bizimkiler gibi işte.ama ben senin gibi kalkın öle yapalım böle yapalım desemde yapmazlar.hiç yapmıyorlar çünkü.Canım benim gittiğim evde sifon bile çekmiyorlardı
Ben kalmaya giderken yanımda nevresim takımı götürmüştüm ve bir şişe klorak almıştım vc girerken temizleyip oturuyordum.Birde bunlara öyle bir temizlik yaptırmıştım ki hepsinin canı çıkmıştıtam 4 gün ful temizlik yaptırdım evde.
Ama aşağılayarak falan değil ay burası toz olmuş benim alerjim var tıkanıyorum aaaa burda ne var böyle buzdolabının içinde bişey bozulmuş galiba diyerek buzdolabını boşalttırıp temizlettim çekyatın altına bişey girdi gördüm kaldırınca altında ki toz örümcek ortaya çıkınca kaldırmışken altını alalım vs. Diye diye temizlettim evi :)
Ben dışarda yedim eve gelince diyetteyim dedim yemedim falan.
Tabi sende bu arada ay kız görümce bizde evden taşınmayı düşünüyoruz site acayip acayip kurallar koydu yok misafir araçlar otoparka giremez yok havuza giremez falan filan.Girenlere ceza keseceklermiş hiç huzurumuz kalmadı gibi dert yanmalar vs yap.
Görümcen çok şanslı senin gibi bir yengesi var ve iyi ki benim gibi yengesi yok![]()
Ama şu kısma bayıldım;
Tabi sende bu arada ay kız görümce bizde evden taşınmayı düşünüyoruz site acayip acayip kurallar koydu yok misafir araçlar otoparka giremez yok havuza giremez falan filan.Girenlere ceza keseceklermiş hiç huzurumuz kalmadı gibi dert yanmalar vs yap.