görümcemin eşime düşkünlüğü

oylesinebirivar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2021
68
19
3
35
herkese merhaba.
kimseyle konuşamadığım bir konudan bahsetmek içtim açtım bu profili.
ben evli ve bir çocuğu olan bir kadınım.
eşimin bir tane ablası bir erkek kardeşi var. erkek kardeşiyle çok yakın değillerdir.
görümcem 36 yaşında eşimden 1 yaş büyük, bekar hiç evlenmedi.
eşime çok fazla bir şekilde düşkün.
sürekli bir insan koskocaman kardeşini sarılıp öper mi? tamam yani kardeşi, sever öper ama sürekli sarılma öpme.
en basitinden dün akşam kayınvalidemlerde yemekteydik, uyuyormuş görümcem uyandı geldi, eşimin ensesini ısırıyor öpüyor.
yanaklarını sıkıyor öpüyor. ben rahatsızlık duymaya başladım artık bu hareketlerden. eşimde çocuk değil yani kocaman adam.
görümcemin kendi hayatında ne bir sevgilisi ne bir flörtü yok.
bir işi olsa, ne biliyim alışverişe gidecek olsa dahi eşimi arar, her şeyi eşime sorar.
günde 5 kere zaten mutlaka arar. yetmiyor akşamları bi de görüntülü arıyor.
eşim mimar bense bankacıyım, görümcem mali müşavir.
kendisine bir ofis kuruyor yeniliyor, her şeyi en ufak detayı bile eşime soruyor, her konuda eşimin fikrini alıyor.
bu da bayıyor beni.
bana bıkkınlık geldi bu düşkünlüğünden.
baba da olmayınca eşimi resmen hayatındaki erkek figürü yerine koyup o boşluğu dolduruyor sanki.
bizi de kıskandığını düşünüyorum bazen, bilmiyorum. tartışınca seviniyor sanki içten içe.

sizce haksız mıyım? abartıyor muyum? normal mi görümcemin bu hareketleri, bu aşırı düşkünlük durumu?
ayrıca ben hatalı düşünüyorsam da öneriye açığım.
insanlık halidir, bazen insan hatasını göremez.
kırıcı ve kötü yorumlara gerek yok, herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
herkese merhaba.
kimseyle konuşamadığım ama içimin içimi yediği bir konudan bahsetmek içtim açtım bu profili.
eşimin bir tane ablası bir erkek kardeşi var. erkek kardeşiyle çok yakın değillerdir.
sürekli bir insan koskocaman kardeşini sarılıp öper mi? tamam yani kardeşi, sever öper ama sürekli sarılma öpme mıncıklama.
en basitinden dün akşam kayınvalidemlerde yemekteydik, uyuyormuş görümcem uyandı geldi, eşimin ensesini ısırıyor öpüyor.
yanaklarını sıkıyor öpüyor. ben rahatsızlık duymaya başladım artık bu hareketlerden. eşimde çocuk değil yani kocaman adam.
görümcemin kendi hayatında doğru düzgün ne bir sevgilisi ne bir flörtü yok.
bir işi olsa, ne biliyim alışverişe gidecek olsa dahi eşimi arar, her şeyi eşime sorar.
bana bıkkınlık geldi bu düşkünlüğünden. eşimi resmen hayatındaki erkek figürü yerine koyup o boşluğu dolduruyor sanki.
bizi de kıskandığını düşünüyorum. tartışınca seviniyor sanki içten içe.
bende inadına onun yanında asla tartışmama ve eşime daha yakın davranma kararı aldım.
sizce haksız mıyım? abartıyor muyum? normal mi bu görümcemin bu hareketleri, bu aşırı düşkünlük durumu?
Kardeşlerin şakalaşmasına karışmazsınız ya ?Samimiyeti neden sizi rahatsız ediyor kardeş onlar kardeş

herkese merhaba.
kimseyle konuşamadığım ama içimin içimi yediği bir konudan bahsetmek içtim açtım bu profili.
sürekli bir insan koskocaman kardeşini sarılıp öper mi? tamam yani kardeşi, sever öper ama sürekli sarılma öpme mıncıklama.
bana bıkkınlık geldi bu düşkünlüğünden. eşimi resmen hayatındaki erkek figürü yerine koyup o boşluğu dolduruyor sanki.
bende inadına onun yanında asla tartışmama ve eşime daha yakın davranma kararı aldım.
sizce haksız mıyım? abartıyor muyum? normal mi bu görümcemin bu hareketleri, bu aşırı düşkünlük durumu?
normal değil bence insan biraz mesafesini bilmeli yani eşinizi uyardınız mı bu konuda misilleme yapın benim abim olsa sürekli beni mıncıklasa öpse habire temas etse hoşuna gidermi de bence gereksiz bi yakınlık

herkese merhaba.
Gorumceniz belkide duygusal boşluğunu kardeşiyle dolduruyor, benim aksine kv bu şekildeydi hele o görüntülü aramalar ha bire aramalar vb , ben pek katılmadım sonradan bu aramalara eşim tek konuşurdu sinra sonra azaldı ve baya bitti gibi, bence çok takma geçecek bunlar , sen kendi hayatına evliliğine odaklan

Kardeşlerin şakalaşmasına karışmazsınız ya ?Samimiyeti neden sizi rahatsız ediyor kardeş onlar kardeş

haklısınız ama yani fazla abartı geliyor bana görümcemin hareketleri.
ensesini ısırıyor, göbegini mıncıklıyor, yanaklarını sıkıyor, kardeşi bebek değil ki, 35 yaşında adam bu.
gerek var mı bu hareketlere ne bileyim.

normal değil bence insan biraz mesafesini bilmeli yani eşinizi uyardınız mı bu konuda misilleme yapın benim abim olsa sürekli beni mıncıklasa öpse habire temas etse hoşuna gidermi de bence gereksiz bi yakınlık

evet kötü değil elbette kardeşi ama gereksiz ve saçma, biri 35 biri 36 yaşında yani.
vıcık vıcık.
eşimde suç yok, görümcemin vıcıklığı.

İnsan kardeşini sever tabi de ensesini ısırmak nedir ya 😬 Aynı şeyi erkek kardeşime yaparken kendimi düşününce midem bulandı. Bir de arada 1 yaş demişsiniz. Hani cok yaş farkı olsa, eşiniz ablasının elinde büyümüş olsa. Yok yine olmuyor 😂 yani ben de 2 yeğen büyüttüm. Şimdi biri 17 yaşında. Ensesini ısıramam yani. Fazlaca ihlal ve suistimal gibi.

İnsan kardeşini sever tabi de ensesini ısırmak nedir ya 😬 Aynı şeyi erkek kardeşime yaparken kendimi düşününce midem bulandı. Bir de arada 1 yaş demişsiniz. Hani cok yaş farkı olsa, eşiniz ablasının elinde büyümüş olsa. Yok yine olmuyor 😂 yani ben de 2 yeğen büyüttüm. Şimdi biri 17 yaşında. Ensesini ısıramam yani. Fazlaca ihlal ve suistimal gibi.

mıncıklar durup durup, hani görseniz ne biliyim cocugunu sever gibi ya da insan sevgilisine yapar ya böyle ne biliyim öyle vıcık ki. yanağını da ısırıyor.

evet kötü değil elbette kardeşi ama gereksiz ve saçma, biri 35 biri 36 yaşında yani.
vıcık vıcık.
Eşiniz rahatsız olsa tepki gösterir sanıyorum, belli ki o da memnun ablasıyla arasındaki ilişkiden. Sonuçta 35 yaşında koskoca adam, rahatsız olduğu duruma tepki verebilecek yeterliliktedir.

herkese merhaba.
Normal diyenler olabilir belki lakin ben asla normal demicem benim görümce de bunun gibi 37 yasindaki adami cocuk gibi minciklayip öperdi her gun zirt pirt arardi hatta kardesim dun niye gelmedin seni görmeden sesini duymadan duramiyorum demisligi bile var. Görumcemin kocama tavirlarini sözlerini gordugumde liseli ergen asiklar geliyor gozumun önune 😅
Ben tinlamayi biraktim umrum degil kendimi yipratmaktan baska ise yaramiyor cunki , esim de surekli kavga ediyor zaten gorumce surekli hakkimda kotu konustugundan . Benle küstü kendi kendine , esimle de arasi limoni kurtuldum cok sukur o ergen tavirlardan darisi sana canim 👌 Sen ciddiye aldikca dozu artar belirteyim , sözle olmasa da yuz ifadende bile hosnutsuzluk olsa inadina daha cok ustune dusuyorlar

Kesin linçlenirim ama bana da normal gelmiyor kim ne derse desin. Herkes kardeşini sever sevsin de hatta ama 35 yaşında adamın ensesini ısırmak normal değil bana göre. Konu sahibi seni anlıyorum ben sanki bazı şeyleri gözüne sokmaya çalışıyorlarmış gibi hissediyorsun yani sevgi göstermek düşkün olmak için illaki bebek gibi mıncıklamasına gerek yok. Evet gelinler eşlerinin aile ilişkisine karışmasın ama aileler de oğullarının artık başka bi hayatı olduğunu öğrensin

Gorumceniz belkide duygusal boşluğunu kardeşiyle dolduruyor, benim aksine kv bu şekildeydi hele o görüntülü aramalar ha bire aramalar vb , ben pek katılmadım sonradan bu aramalara eşim tek konuşurdu sinra sonra azaldı ve baya bitti gibi, bence çok takma geçecek bunlar , sen kendi hayatına evliliğine odaklan

evet onu diyorum, hayatındaki tek erkek figürü eşim.
her duygusunu onla yaşıyor. bende hoşlanmıyorum bu durumdan işte.
kardeşlerin arası yakın olması güzel ama bu düşkünlüğü hoşuma gitmiyor.
eşimi görüyor akşam yemeğinde, eve gidince 1 saat sonra bi de görüntülü arıyor böyle bi düşkünlük.

haklısınız ama yani fazla abartı geliyor bana görümcemin hareketleri.
ensesini ısırıyor, göbegini mıncıklıyor, yanaklarını sıkıyor, kardeşi bebek değil ki, 35 yaşında adam bu.
gerek var mı bu hareketlere ne bileyim.
Eşiniz rahatsız olsa söyler dimi? eşiniz çocuk değil sizin gözetiminizde de değil. Koskoca insanlar nasıl davranacaklarını size sormayacaklar

vıcık vıcık.
Aslında ortada suçlu aranacak bir durum yok zaten. Görümcenizin bu hareketlerinden eşiniz rahatsız olmuyor ki yapabiliyor görümceniz. Belki çocukluktan beri böyle ikiz gibi büyümüşlerse çok farklı bi bağ vardır aralarında. Burada mühim olan görümcenizin samimiyeti. Yani bunu gerçekten kardeşiyle olan sevgi bağı gereği mi yapıyor yoksa sizi irite etmek için mi yapıyor burası önemli. Öyle bi hisse kapılmışsanız da itici gelir size bu hareketler doğal olarak

Normal diyenler olabilir belki lakin ben asla normal demicem benim görümce de bunun gibi 37 yasindaki adami cocuk gibi minciklayip öperdi her gun zirt pirt arardi hatta kardesim dun niye gelmedin seni görmeden sesini duymadan duramiyorum demisligi bile var. Görumcemin kocama tavirlarini sözlerini gordugumde liseli ergen asiklar geliyor gozumun önune 😅
Ben tinlamayi biraktim umrum degil kendimi yipratmaktan baska ise yaramiyor cunki , esim de surekli kavga ediyor zaten gorumce surekli hakkimda kotu konustugundan . Benle küstü kendi kendine , esimle de arasi limoni kurtuldum cok sukur o ergen tavirlardan darisi sana canim 👌 Sen ciddiye aldikca dozu artar belirteyim , sözle olmasa da yuz ifadende bile hosnutsuzluk olsa inadina daha cok ustune dusuyorlar

evet işte ergen sevgililer gibi öyle saçma ki.
kardeşler yakın olsun, sevgi dolu olsun iyi güzel ama her şeyin bir sınırı da olmalı sanki. yanlış mıyım bilemiyorum.
bir türlü çıkamadım işin içinden.

Back
X