görümcemin eşime düşkünlüğü

mıncıklar durup durup, hani görseniz ne biliyim cocugunu sever gibi ya da insan sevgilisine yapar ya böyle ne biliyim öyle vıcık ki. yanağını da ısırıyor.
Valla kardeş kardeşi ısırmaz ablacım 😂 tamam seversin elbette ama ısırmak 👎 Ama galiba onlar çocukluklarından beri böyleler ve sürdürmüşler bu alışkanlıklarını. Bu yaştan sonra sen öğretemezsin onlara kişisel alanı, ihlalleri vs. Salla gitsin. İkisi de rahatsız değilmiş.

Kardeşimle arama kimse giremez girdirtmem de eşimde kardeşimin eşide haddini ve yerini bilcek o benim tek dünyam sevincim neşem huzurum herşeyim tek kardeşim gelipte gelin hanım veya damat bey kardeşinle yok şöyle mesafe yok böyle mesafe diyecek orda bi dur ✋ derim kimsede kusura bakmasın kardeş parayla satılmıyor Buda bilene

Mesafe candır. Tabi ki koca adama sarılip öpemez . Sizi kıskanıyor belli ki . 36 yaşında bir kadın nasıl davranacağını bilir yani . Bilinçli yapıyor bence

bunu düşünmüyor değilim.
hayatında yalnız bir kaıdn olduğu için beni kıskandığını da düşündüm.

Mesafe candır. Tabi ki koca adama sarılip öpemez . Sizi kıskanıyor belli ki . 36 yaşında bir kadın nasıl davranacağını bilir yani . Bilinçli yapıyor bence
Şaka dimi, ironi yaptınız? Evlenen kardeşlerimizi sarılıp öpemiyor muyuz? Yassah mı? 😱

Eşinizin ne tepki verdiğinden ısrarla bahsetmiyorsunuz? Kaç defa sorulmuş.
belli ki o da halinden memnun, öyle alışmışlar öyle devam eder.
Bana göre normal mi? Ben genel anlamda temas sevmeyen birisi olduğum için kimseyle böyle bir ilişki içinde olmadım buna kardeşlerim ve eşim de dahil. Ama iki kardeş bu şekilde davranıyorsa birbirine sizin bir şey demeye hakkınız kalmıyor.

Valla banada yanlış geliyor çok fazla samimiyet olması kim olsa kıskanır ben sizi anlıyorum eşinize olan düşkünlüğünüzden kaynaklanıyor bu durum ben olsam bende sizin gibi düşünürdüm

Yok ya öyle düşündüğünüz gibi değildir. Bence çocukluktan gelen alışkanlıkları gibi duruyor. Kıskançlık olsa gelinle çekişir durur, sorum yaratır. Bu kadın sadece sınırlarını bilmeden seviyor kardeşini 😂

Şaka dimi, ironi yaptınız? Evlenen kardeşlerimizi sarılıp öpemiyor muyuz? Yassah mı? 😱
Sanmam böyle düşünen çok kişi var malesef. Kardeş arasındaki mesafeyi yine kardeşler ayarlar. Velisi gibi uzak durun yapmayın evladım tarzı yaklaşım da çok doğru bir yaklaşım değil

evet onu diyorum, hayatındaki tek erkek figürü eşim.
her duygusunu onla yaşıyor. bende hoşlanmıyorum bu durumdan işte.
kardeşlerin arası yakın olması güzel ama bu düşkünlüğü hoşuma gitmiyor.
eşimi görüyor akşam yemeğinde, eve gidince 1 saat sonra bi de görüntülü arıyor böyle bi düşkünlük.
Size tek tavsiyem karışmayın ve hiç katılmayın zaten eşiniz de durumun farkına varıp mecbur çeki düzen verecek, şimdi bişey desen gelin görümceyi kıskandı derler olayı bambaşka bir yere çekerler, sakinlesin ve bir süre görmeyin ve bu konuyu gerekirse sadece eşinle güzelce konuş, ilişkileri güzel ama çok abartılı bunun farkına varmasını sağlayabilirsinz ama asla 3. Kimseyle paylaşmayın derim

Sanmam böyle düşünen çok kişi var malesef. Kardeş arasındaki mesafeyi yine kardeşler ayarlar. Velisi gibi uzak durun yapmayın evladım tarzı yaklaşım da çok doğru bir yaklaşım değil
Şaka gibi resmen ya, koca adama sarılıp öpemez ne demek😂 Benim abim 30 senedir evli 55 yaşında adam, sarılıp öptüm bunca zamandır hata mı yaptım acaba 😂😂😂

Yok ya öyle düşündüğünüz gibi değildir. Bence çocukluktan gelen alışkanlıkları gibi duruyor. Kıskançlık olsa gelinle çekişir durur, sorum yaratır. Bu kadın sadece sınırlarını bilmeden seviyor kardeşini 😂
Biz tartışınca içten içe seviniyor demiş. O yüzden böyle bir yorumda bulundum. Her ikiside tuhaf 🤷🏻‍♀️

herkese merhaba.
kimseyle konuşamadığım ama içimin içimi yediği bir konudan bahsetmek içtim açtım bu profili.
ben evli ve bir çocuğu olan bir kadınım.
eşimin bir tane ablası bir erkek kardeşi var. erkek kardeşiyle çok yakın değillerdir.
görümcem 36 yaşında eşimden 1 yaş büyük, bekar hiç evlenmedi.
eşime çok fazla bir şekilde düşkün.
sürekli bir insan koskocaman kardeşini sarılıp öper mi? tamam yani kardeşi, sever öper ama sürekli sarılma öpme mıncıklama.
en basitinden dün akşam kayınvalidemlerde yemekteydik, uyuyormuş görümcem uyandı geldi, eşimin ensesini ısırıyor öpüyor.
yanaklarını sıkıyor öpüyor. ben rahatsızlık duymaya başladım artık bu hareketlerden. eşimde çocuk değil yani kocaman adam.
görümcemin kendi hayatında doğru düzgün ne bir sevgilisi ne bir flörtü yok.
bir işi olsa, ne biliyim alışverişe gidecek olsa dahi eşimi arar, her şeyi eşime sorar.
günde 5 kere zaten mutlaka arar. yetmiyor akşamları bi de görüntülü arıyor.
bana bıkkınlık geldi bu düşkünlüğünden. eşimi resmen hayatındaki erkek figürü yerine koyup o boşluğu dolduruyor sanki.
bizi de kıskandığını düşünüyorum. tartışınca seviniyor sanki içten içe.
bende inadına onun yanında asla tartışmama ve eşime daha yakın davranma kararı aldım.
sizce haksız mıyım? abartıyor muyum? normal mi görümcemin bu hareketleri, bu aşırı düşkünlük durumu?
Kardeşler ya araması sorması kadar güzel birşey yok sevsin ısıtsın öpsün benim hoşuma gider

Ay tövbeler tövbesi boynunu yüzünü ısırmak falan nedir ben eşime yapmıyorum bu ne saçmalık... Sen kendi eşine yapsan o hareketi milletin ortasında yuh derler... Sen de onun yanında bi ısırık al da bakalım ne yapıyor 🙄 Kardeş de kardeşliğini bilecek ensest ilişki diye kavram var kendiliğinden çıkmamış sonuçta insanın aklına birsürü şey geliyor. Siz bir an önce görümcenize eş bulun bakalım eşinin yanında da yapabilecek mi 🙄 hay allahım 10 yaşında değiller ki orta yaşlı insanlar bunlar.

Eşiniz rahatsız olsa söyler dimi? eşiniz çocuk değil sizin gözetiminizde de değil. Koskoca insanlar nasıl davranacaklarını size sormayacaklar

Aslında ortada suçlu aranacak bir durum yok zaten. Görümcenizin bu hareketlerinden eşiniz rahatsız olmuyor ki yapabiliyor görümceniz. Belki çocukluktan beri böyle ikiz gibi büyümüşlerse çok farklı bi bağ vardır aralarında. Burada mühim olan görümcenizin samimiyeti. Yani bunu gerçekten kardeşiyle olan sevgi bağı gereği mi yapıyor yoksa sizi irite etmek için mi yapıyor burası önemli. Öyle bi hisse kapılmışsanız da itici gelir size bu hareketler doğal olarak

eşim kıramaz ablasını, abla dediğim 1 yaş var sadece gerçi.
sadece ablasını değil kimseyi kırmaz yani hele böyle bi konuda laf etsem belki bana kızar.
o benim ablam ne söylediğinin farkında mısın der.
onun suçu da yok dediğim gibi, ablasının vıcıklığı.

Kardeşimle arama kimse giremez girdirtmem de eşimde kardeşimin eşide haddini ve yerini bilcek o benim tek dünyam sevincim neşem huzurum herşeyim tek kardeşim gelipte gelin hanım veya damat bey kardeşinle yok şöyle mesafe yok böyle mesafe diyecek orda bi dur ✋ derim kimsede kusura bakmasın kardeş parayla satılmıyor Buda bilene

iyi diyorsunuz ama evli çocukluğu koca adamı çocuğunun karısının yanında ısırıp mıncıklar mısınız?

Görümceye kısmet yok mu yakın tanıdıklardan 🥴

Sarılmak falan neyse de ensesinden ısırmak bilemedim çok garip 🤪
25 yaşındaki nişanlım 30 yaşındaki ablasıyla aynı odada uyuyor diye konu açılsa yok artık denir ama ensesinden ısırması normal geldi insanlara 😝

bence öpmek sarılmak aramak sormak normal olsun ama. yetişkin bir erkeği boynundan ısırmakta ne demek. bence eşinizin bundan bir erkek olrarak rahatsızlık duyması gerekmez mi. mesela benim eşimin anneside boynundan öperdi sık sık değil ayda yılda 1 kere. eşim artık opme ya diye tepki gösterdi ve konu kapandı gitti yani... ne bilim bir gariplik var

eşim kıramaz ablasını, abla dediğim 1 yaş var sadece gerçi.
sadece ablasını değil kimseyi kırmaz yani hele böyle bi konuda laf etsem belki bana kızar.
o benim ablam ne söylediğinin farkında mısın der.
onun suçu da yok dediğim gibi, ablasının vıcıklığı.

iyi diyorsunuz ama evli çocukluğu koca adamı çocuğunun karısının yanında ısırıp mıncıklar mısınız?
Yapım gereği sevmem ama yapsaydımda kimse buna karşılamazdı herkesin arasındaki ilişki farklı farklıdır bunu yapan Ablası yada kardeşi olsaydı yine rahatsız etmezdi bu durum beni

Biz tartışınca içten içe seviniyor demiş. O yüzden böyle bir yorumda bulundum. Her ikiside tuhaf 🤷🏻‍♀️
İçten içe sevinmek gözle görülebilen birşey değil pek. Fazla samimiyetten konusahibi böyle düşünüyor da olabilir. Yanılgıya çok müsait bu içten içe sevinmek. Hem kıskançlık öyle içten içe sevinmeyle bastırılacak birşey değil. 😂 Burdaki görümce konularından gördüğümüz kadarıyla. 😂

Back
X