• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin gitmesini istemiyorum...

audrey2016

" oğlum ,eşim herseyim... "
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
1.127
634
648
Kızlar merhaba ben kastamonu'da yasıyorum esımın aılesıyle aynı apartmandayız 9 aylık evlıyım ama 5 senedır tanıyorum bana bugune kadar hıcbır kotuluklerı dokunmamıstır herzaman benden yana olmuslardır hep bı orta yol bulmuslardır bende onlara herzaman saygılı guleryuzlu davrandım kırmamaya ozen gosterırırm.

Gorumcem benım ıcın bı tanedır ablam gıbı değıl ablamdır kendısı oğretmen oldugu ıcın suan ayrı bır ılcede calısıyor temmuzda dugunu var ve esının ısı dolayısıyla 2 yıl kıbrıs ra yasayacaklar ordanda doğuya yanı sehır sehır dolasacaklar ama ben gorumcemın baska bır ulkeye hatta sehıre bıle gıtmesını ıstemıyorum gıdeceğı aklıma gelınce burnumun dıregı sızlıyo esım uzulmesın dıye gızlı gızlı ağlıyorum 1 aylık hamıleyım bır kızım olsun ve gorumceme benzesın dıye o kadar dua edıyorumkı eğer Allah ım bana bır kız verırse halasının adını koyacagım o kadar ıyı kı ama keske gıtmese .......cok uzuluyorum cok :14: :14: :14: :14:

Öyle demeyin bende eşimin ailesine akrabalarına çok düşkünüm,tıpkı onların bana olduğu gibi:nazar:
Konu sahibi arkadaşımda çok hassassın sanıyorum hamilelikten ileri geliyor,seviyor sayıyor olabilirsin görümceni,ama unutma onunda bi hayatı var:34:

Kızlar merhaba ben kastamonu'da yasıyorum esımın aılesıyle aynı apartmandayız 9 aylık evlıyım ama 5 senedır tanıyorum bana bugune kadar hıcbır kotuluklerı dokunmamıstır herzaman benden yana olmuslardır hep bı orta yol bulmuslardır bende onlara herzaman saygılı guleryuzlu davrandım kırmamaya ozen gosterırırm.

Gorumcem benım ıcın bı tanedır ablam gıbı değıl ablamdır kendısı oğretmen oldugu ıcın suan ayrı bır ılcede calısıyor temmuzda dugunu var ve esının ısı dolayısıyla 2 yıl kıbrıs ra yasayacaklar ordanda doğuya yanı sehır sehır dolasacaklar ama ben gorumcemın baska bır ulkeye hatta sehıre bıle gıtmesını ıstemıyorum gıdeceğı aklıma gelınce burnumun dıregı sızlıyo esım uzulmesın dıye gızlı gızlı ağlıyorum 1 aylık hamıleyım bır kızım olsun ve gorumceme benzesın dıye o kadar dua edıyorumkı eğer Allah ım bana bır kız verırse halasının adını koyacagım o kadar ıyı kı ama keske gıtmese .......cok uzuluyorum cok :14: :14: :14: :14:

:53::53::53:
natlusun kulakları çınlasın. :27:
burada olsaydı sizi gelip şöyle bir sarsardı.
:1:
ve sen gerçek değilsin derdi. ,
yada kalpten giderdi:52:

ömür boyu sizinle yaşayamaz ki onun da bir hayatı var. sık sık gidersiniz o da gelir.

bende başlığı görunce türlü türlü gelin görumce çekişmesi hıkayelerı canlandırdım kafamda

ama böylelerıde varmış ne güzel allah muhabbetınızı artırsın

sıksık telefonlaşır internet üzerinden görüşürüsünüz okadar üzülmeyin

bugün gitmezse yarın gidecek canım tıpkı senin gibi
sende başka yerden geldin eşinle evlendin mutlusun
onunda yuva kurmak mutlu olmak hakkı böyle düşün

ya sız harıkasınız ıyı kı uye oldum boyle muhtesem ınsanları nerden bulurdum cok guldurdunuz benı Allah ımda sızı cok guldursun.Ben gerceğım :37: gorumcemde uvey değıl :37: gercı uvey olsada oyle gorumce sevılır kıbrıs a gıdecek olması benı cok uzuyor sız buraya onunda hayatı var gıdecek yazdıgınızda bıle kalbıme agrı gırıyor cok sevıyorum tabıkıde kendı yuvasını kuracak ne kadar onu hakeden bır esı ve haketmeyen kaynanası :kkk: akrabaları olsada onu uzerler kırarlar dıye cok korkuyorum hos aynı ulkede olmayacaklar ama ıstemeyen telefondanda yetısıyor ezdırmez kendını kımseye herzaman guclu sabırlıdır ama kıyamıyorum ıste

Ben gorumcemı ılk gordugum andan berı hayranım asıl bır guzellıgı var ağırbaslı terbıyelı ılk gozgoze geldıgımız an sevdık bırbırımızı ask bızımkısı ask :16: :16: :16:

sizi anlayabiliyorum.ben de kardeşlerimin benden uzaga gitmemesi için dua edip dururum.sevmiş kardeş gibi olmuşsunuz.ne mutluu o görümceye

cok tesekkurler sebatıye saka maka gorumcem benım ıcın cok ozeldır cok severım ablamı :16:

attraente cok tesekkur ederım canım cok saol ınsallah dedıgın gıbı olur :16:

Masaallah rabbim bozmasin aranizi...tabii zor olacaktir sana ama alisirsin canim hic üzülme yoksa bebisinde üzülür.onun icin yapabilecegin en güzel sey ona dua etmen.bu arada rabbim hayirlica bebisini kucagina almayi nasip etsin

Back
X