• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin gitmesini istemiyorum...

bende 2 kardeşimden ve babamdan çok uzaktayım bazen hayat şartları bunu gerektirebiliyor insan özlüyor keşke yakın olsaydık diyor ama zamanla alışıyorsun da sende alışırsın canım hem hayat bu belli olmaz belki ilerde yine aynı yerde oturursunuz :31:

Arkadaslar cok saolun İnsallah dedıgınız gıbı olur hersey Allah kımseyı sevdıklerınden ayırmasın :14:

allahıııımm bu ne görümce sevgisi imiş böyle..:) çok özendim vallahi.bak iyi olan arkasınan iyi konuşturuyor işte...allah bozmasın

soktayim sahsen. burda boyle bir konu gormek...inanilir gibi degil :1:

ne diyelim insaAllah gorumcen kadar bizi seven bi yengemiz olur :1:

ne ballı gelinler var ya ;) ben görümcemi yakalarsam bi kaşık suda boğcammm

gorumcem benım asla derdım olamaz dermanım olur sadece cok sevıyorum kotusu dert olur ıyısı derman :) :16:

Ben ona resmen aşığım dediğiniz de görümceniz değildir umarım..
Şaka bir yana Allah muhabbetinizi arttırsın ne diyelim..
Zor böylesi bir olaya rastlamak..

ya kızlar niye gelin görümceler hep kötü anlaşsınlar ki :)
bende bir adet görümceyim abimin eşiyle aramız çok iyidir, bi aradayken çok eğleniriz, çok görüşürüz. şükür maddi-manevi çok şey paylaşırız umarım hiç bozulmaz :)

sende görümceni sık sık arar tatillerde buluşursunuz:54:

Tuaf:)
Seve bilirsiniz, ama bir gün onun ismini çocuğunu vermek istemeniz ilginc..
Annenin ismini değilde, yada kardeşiniz varmı hatirlamiyorum ama onların yerine, önce görümceniz..?

O senin ismini çocuğuna verirmi:33:

İnanamiyorum yaa yok boyle bi sey yani bu kadar cok seviyosunuz cocugunuza adini verecek kadar helal olsun yaa kusura bakma cok sasirdim gercekten boyleside varmis dedim benim erkek kardesin yada abim yok gorumce degilim ama 5 tane gorumcem var 3 yle ayni mahalledeyiz digerleri yurt disinda haftada iki gun gorusuruz ama her seferinde ben onlari avla gibi gorsemde onlar bana el kizi gibi davranirlar ignelerini batirmadan rahat durmazlar hele kucuk gorumcem cok fesat herseyime karisir yorum yapar anlasiyoruz desem yalan olur

Görümceler ile niye abla kardeş olmaya çalışıyoruz yaa:1:İnsan ablasıyla kavga edince 5 dk sonra barışır,ama görümceyle öyle mi.Hayır ben de çok severim görümcemi,iyi bir insandır bana karşı ne bir kötülüğünü ne de lafını duydum ama ablam ayrı yani.Onunla kavga ederim,bir şeyini beğenmediğimde yüzüne pat diye söylerim o da benim tabi.

Benim erkek kardesim var kizim olursa dayisinin adinii koyamam herhalde annemin veya kayinvalidemin adini koyamam hem uymuyorlar hem 2 isim istemiyoruz birimizin annesinin adini koyup diger annemizin adini koymamakta ayip olur suan bile dizilerdeki karakterlerden etkilenipte cocuguna o kisilerin ismini veren cok insan var bana hayatim boyunca hic zarari dokunmamis esimin kardesini adini koyacagim ki bunu sorgulamak kimsey dusmez seviyorum istiyorum koyacagim hem istenmese bile kiz halaya ceker koysam ne olur koymasam ne sevdigimden boyle birsy yapmak istiyorum dedim sizinle paylasmak istedim iyi dilekleri olan arkadaslara cok tesekkur ederim ama bazi kisiler icin anlassan kabahat anlasmasan kabahat bunda bari art niyet aranmasin sevgiden saygidan actim konuyu ya

Benim erkek kardesim var kizim olursa dayisinin adinii koyamam herhalde annemin veya kayinvalidemin adini koyamam hem uymuyorlar hem 2 isim istemiyoruz birimizin annesinin adini koyup diger annemizin adini koymamakta ayip olur suan bile dizilerdeki karakterlerden etkilenipte cocuguna o kisilerin ismini veren cok insan var bana hayatim boyunca hic zarari dokunmamis esimin kardesini adini koyacagim ki bunu sorgulamak kimsey dusmez seviyorum istiyorum koyacagim hem istenmese bile kiz halaya ceker koysam ne olur koymasam ne sevdigimden boyle birsy yapmak istiyorum dedim sizinle paylasmak istedim iyi dilekleri olan arkadaslara cok tesekkur ederim ama bazi kisiler icin anlassan kabahat anlasmasan kabahat bunda bari art niyet aranmasin sevgiden saygidan actim konuyu ya

hele bi cinsiyetiniz belli olsunda :34:

buarada isimden once saglikli sihhatli olsun once bebisin insaAllah, sag saglim kavusun annesi :emir_bebek:

ben garipsemedim ismini koymak istemeni..hatta bu kadar cok sevildigi icinde gorumcene ayrica gipta ettim. Allah muhabbetinizi arttirsin...kk boyle seylere alisik degil tabii, cunku genelde birbirine nefret puskuren gelin gorumcelere alisigiz buralarda.

el kizi dusuncesini atsa tum gorumceler, o zaman bence her gelin gorumce iyi anlasir. bazilari ise kendi ablalariyla kardesleriyle bile gecinemezler...o da ayri bir konu tabii.

Aranizda guclu bir bag varsa mesafeler seni korkutmasin arkadasim. Telefon var, internet var, karsindaymis gibi gorusuyorsun artik. Mesafelerin de bir anlami kalmadi valla.
Niye bu kadar sasirilmis gorumcenin cok sevilmesine anlamadim. Adi "gorumce" diye insan degil mi karsidaki? Hepimiz insaniz, birilerine kanimiz cok isinir sevebiliriz, cocugumuza adini da verebiliriz istersek hadi. Ne yani, mesela bu teyzesi, annesi filan olsa sasilmayacakti da gorumce oldu diye mi tuhaf... ne kadar seviyoruz insanlari baskalastirmayi. Adi gorumce, ya da kayinvalide ya, hemen o bizden degildir diyelim. Hepimiz gorumce, kayinvalide adayiyiz unutmayin, o sifatlari alinca insanligimiz degismiyor yani, evrim filan gecirmiyoruz. gerci benim erkek kardesim yok, gorumce olmam da neyse iste.

Back
X