• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin gitmesini istemiyorum...

konu sahibi benim size naçizane tavsiyem görümcenizde olsa çok samimi olmayın, siz görümcenizi çok seviyorsunuz belki ama yinede çok muhabbet tez ayrılık getirir, kimseye çok değer vermeyin aranızda her zaman bir sınır olsun bence bu kim olursa olsun
çünkü çok sevdiğiniz kişiden aldığınız darbe diğerlerinden daha çok acı verir

bende bir görümceyim bir gün gelinmizle kavga etmedik ama abla kardeş kadarda yakın değiliz ve bence olmamalıyızda severiz birbirimizi ama gidince ağlayacak kadar değil, ayrıca benimde görümcelerim var ama mesafeliyizdir ne kavga ederiz nede sevgi gösterileri vardır aramızda yani bence böyle olması gerek

birde sonuçta ailenizden ayrılmış yuva kurmuşsunuz görümcenizin gitmesimi sizi etkileyecek şuan gebe olduğunuz için fazla hassassınız bence

hayırlısı olsun görümcen için...
allah mutlu etsin evliliğinde...
alışırsın zamanla merak etme...

Ben de "görümcemin gitmesini istiyorum"okudum valla ilk etapta:)
Bir görümce olarak umarım kardeşimin eşi de beni bu kadar çok seviyordur yada sever diye diliyorum:)
size de aman nazar değmesin....

konu sahibi benim size naçizane tavsiyem görümcenizde olsa çok samimi olmayın, siz görümcenizi çok seviyorsunuz belki ama yinede çok muhabbet tez ayrılık getirir, kimseye çok değer vermeyin aranızda her zaman bir sınır olsun bence bu kim olursa olsun
çünkü çok sevdiğiniz kişiden aldığınız darbe diğerlerinden daha çok acı verir

bende bir görümceyim bir gün gelinmizle kavga etmedik ama abla kardeş kadarda yakın değiliz ve bence olmamalıyızda severiz birbirimizi ama gidince ağlayacak kadar değil, ayrıca benimde görümcelerim var ama mesafeliyizdir ne kavga ederiz nede sevgi gösterileri vardır aramızda yani bence böyle olması gerek

birde sonuçta ailenizden ayrılmış yuva kurmuşsunuz görümcenizin gitmesimi sizi etkileyecek şuan gebe olduğunuz için fazla hassassınız bence

Herseyden bır art nıyet cıkarmayın bu konuyu baska sekıllerde acsaydım alısılmıs olarak gorumce değılmı bılmem ne gıbı bır suru yorumlar gelecektı ıyıyız anlasıyoruz dıye saygı sevgı cercevesınde olduktan sonra nıye sorun olsun kı hamılelıgımle hıc alakası yok bız 5 senedır cok ıyı anlasırız sadece baska ulkeye gıtme fıkrı yenı cıktı hıc kımsenın dusundugu bırsey olmadıgı ıcın sasırıp uzulduk bazı arkadasların dedıgı gıbı kardesım annem olsa kotuluk olsada aman annendır ablandır denılecektı onlar zaten tartıssamda benım annem ablam tabıkıde affederler sıze gore el oldukları ıcın aslında gorumcelerle ıyı olmak gerekmezmı karsılıklı olarak bızde cok tartıstık gorumcemle emın olun daha 2 dk gecmeden karsıma gecıp konusmustur ve hep bır orta yol bulundu asla bır laf sokma ığneleme ıma olmamıstır kuslukle ılgılı oldugu yerde konusulur barısılır bırdaha acılmaz bu yuzden anlasırız zaten herkes sevıyesını zaten bılıyor bırımız 23 bırımız 25 yasındayız

Yanlis mi okudum dedim , iki kere daha okudum. :1: Arkadas gibi olmussunuz, gitmesini istemiyorsunuz ama uzulmeyin internetten gorusursunuz. :nazar:

Oyle olacak ınsallah artık net ,telefon ıdare edeceğız. Biz arada Kıbrıs onlar arada Türkıye cozeceğız ınsallah :)

hayırlısı olsun görümcen için...
allah mutlu etsin evliliğinde...
alışırsın zamanla merak etme...

Çok tesekkur ederım akandeniz
İnsallah Allah ım herkesı yuvasında cok mutlu etsın
Baska carem yok alısacağız artık herkes yuvasında mutlu olsunda...

ya kızlar niye gelin görümceler hep kötü anlaşsınlar ki :)
bende bir adet görümceyim abimin eşiyle aramız çok iyidir, bi aradayken çok eğleniriz, çok görüşürüz. şükür maddi-manevi çok şey paylaşırız umarım hiç bozulmaz :)

sende görümceni sık sık arar tatillerde buluşursunuz:54:

Bızde oyleyız canım sızın gıbı ,karsılıklı olarak saygı cercevesınde cok ıyıyızdır Allah bozmasın .Insllah tatıllerde bulusacagız alacagım bebegımı goturcem halasına artık ''Kıbrıs gormus oluruz hepımız'' dıye kandırıyoruz aılece kendımızı :)

İnanamiyorum yaa yok boyle bi sey yani bu kadar cok seviyosunuz cocugunuza adini verecek kadar helal olsun yaa kusura bakma cok sasirdim gercekten boyleside varmis dedim benim erkek kardesin yada abim yok gorumce degilim ama 5 tane gorumcem var 3 yle ayni mahalledeyiz digerleri yurt disinda haftada iki gun gorusuruz ama her seferinde ben onlari avla gibi gorsemde onlar bana el kizi gibi davranirlar ignelerini batirmadan rahat durmazlar hele kucuk gorumcem cok fesat herseyime karisir yorum yapar anlasiyoruz desem yalan olur

Canım benım Allah kolaylık versın kotu ınsan ıster gorumen olsun ıster baskası basa cıkılmaz onun ıcın herseyımız karsılıklı dıye bosa demıyorum cunku hıcbırsey tek taraflı olmaz sen ne kadar ıyı olursan ol karsındakı senı sevmedıkten sonra herseyıne bır mana bulur oda onların kotulugu ....

way beee ne güzel...
kv nle de mi iyi anlaşıyorsunuz böyle. gıpta ettim açıkçası.
ailen de o ilde mi?

Görümceler ile niye abla kardeş olmaya çalışıyoruz yaa:1:İnsan ablasıyla kavga edince 5 dk sonra barışır,ama görümceyle öyle mi.Hayır ben de çok severim görümcemi,iyi bir insandır bana karşı ne bir kötülüğünü ne de lafını duydum ama ablam ayrı yani.Onunla kavga ederim,bir şeyini beğenmediğimde yüzüne pat diye söylerim o da benim tabi.

Bu calısmayla olacak bırsey değıl zaten ...sevgı saygı kendılıgınden ıstem dısı gelır kımsenın gorumceye yada gelıne yaranmaya calısmak gıbı bır amacı oldugunu sanmıyorum. Yaslarımız dusuncelerımız bırbırıne uyuyor ,bırbırımıze saygı sevgı gosterırız cok buyuk tartısmamızda oldu ...ınsanın oz ablasıyla oluyorsa baska ınsanlarlada olabılır,ama bu bız tartıstık dıye onu yada benı kotu ınsan yapmaz ,ıkımızde sonucta baska ınsanlarız farklı dusuncelerımız olacak tabıkı olduda... bız bunu uzatmıyoruz ortak bıryer buluyoruz boylede olması gerekır zaten ,kus durunca ne onun ne benım elıme hıcbırsey gecmez anlasmak konusmak varken neden kus duralım kı ...

way beee ne güzel...
kv nle de mi iyi anlaşıyorsunuz böyle. gıpta ettim açıkçası.
ailen de o ilde mi?

Tabıkıde bız ılk kez bır araya geldıgımızde ben 17 gorumcem 19 yasındaydı bızı karsısına alıp ıkınızde benım kızımsınız dıye cok guzel bır konusma yaptı ...aynı sekılde annemlede cok ıyı anlasırım ben ona saygı o bana sevgısını gosterır dusuncelerımızı bırbırımızı kırmadan acık acık soylerız ıcımızde bırıtırmeyız o yuzden eskıye daır bırbırımıze kızgınlıgımız yoktur aılem Istanbul da ama cok sık onlar gelır 2-3 hafta kalır ben gıderım aynı sekılde kalırım kayınvalıdem ben cağırmadıkca annenle rahat rahat hasret gıderın konusun dıye gelmez hıc tartısmaları olmamıstır Allah bozmasın ama aynı sehıre olsakta bırsey farketmezdı ıstemeyen aynı sehırdede karısıyor ayrı sehırdede

Herseyden bır art nıyet cıkarmayın bu konuyu baska sekıllerde acsaydım alısılmıs olarak gorumce değılmı bılmem ne gıbı bır suru yorumlar gelecektı ıyıyız anlasıyoruz dıye saygı sevgı cercevesınde olduktan sonra nıye sorun olsun kı hamılelıgımle hıc alakası yok bız 5 senedır cok ıyı anlasırız sadece baska ulkeye gıtme fıkrı yenı cıktı hıc kımsenın dusundugu bırsey olmadıgı ıcın sasırıp uzulduk bazı arkadasların dedıgı gıbı kardesım annem olsa kotuluk olsada aman annendır ablandır denılecektı onlar zaten tartıssamda benım annem ablam tabıkıde affederler sıze gore el oldukları ıcın aslında gorumcelerle ıyı olmak gerekmezmı karsılıklı olarak bızde cok tartıstık gorumcemle emın olun daha 2 dk gecmeden karsıma gecıp konusmustur ve hep bır orta yol bulundu asla bır laf sokma ığneleme ıma olmamıstır kuslukle ılgılı oldugu yerde konusulur barısılır bırdaha acılmaz bu yuzden anlasırız zaten herkes sevıyesını zaten bılıyor bırımız 23 bırımız 25 yasındayız

ortada art niyet aramadım fakat olası durumlarda üzülmemeniz için yazdım bunları
hayat sizin sevgi sizin kime isterseniz verirsiniz tabi

sadece annenizden bile ayrılmışken görümceniz sizi çok etkilemez gebe olduğunuz için şuan çok etkileniceğinizi düşünüyorsunuz demek istemiştim

ayy çok duydulandım çok güzel bence Allah aranızı bozmasın inşallah bebeğini de sağ salim kucağına alırsın hayırlı bi evlat olur inşallah bu durumu kimseye anlatma bence sizi çekemeyen haset insanlar çok vardır aranızı bozmak için çabalarlarlar hemde nazar değmesin :34:

ayy çok duydulandım çok güzel bence Allah aranızı bozmasın inşallah bebeğini de sağ salim kucağına alırsın hayırlı bi evlat olur inşallah bu durumu kimseye anlatma bence sizi çekemeyen haset insanlar çok vardır aranızı bozmak için çabalarlarlar hemde nazar değmesin :34:

Canım cok tesekkurler bu konuyu sadece sızlere anlattım sızlerle paylasmak ıstedım cok tesekkurler

Back
X