Görümcemin görümcesİ + SEVGİLİM

katılıyorum..bana mesela kımse cesaret edıp boyle davranamaz..cunku herkesle mesafem vardır..bu samımıyet nerden gelıyor yanii??? ne cesaret?? kız herseyı asmıs,cocugun sevgılısının yanında dahı yapabılıyor!! fazla yuz bulmus sanırım!
bencede çok fazla yüz bulmuşşş :ssz::ssz::ssz::ssz:cesaret işi bu tür hareketler
Evet annesinin yapabileceği hiç bir şey yok hatta.
Dedim görüşmiyceksin o kızla bir daha diye ama nasıl görüşmiyim hep aynı ortamdayız evlerde çok yakın sürekli gelip gidiyorlar bize dedi. Ablasıda sürekli bizimkini çağırıyor bizmkide gelemem diyemiyor olan yine bana oluyor:50:

sevgilin bir mesafe sınır koyarsa çözülür bu olay.görümcende görümcesini ağzının içine sokacak sabah kadar film izlemeler yemek yemeler ailce yapılan bir faaliyet değil galiba görümcen ikisini birbirine yakıştrmış olablir mi :44::44::44::44::44:ortam ayarlıyor sanki ikisine :44:

sen sakın muhattap olma belli ki senin yanında özellikle yapıyor.büyük ihtimalle herkesin ortasında seni kızdıracak sonra seni kötü konuma sokacak aklınca.hemen masum ayaklarına yatacak ama o benim abim niye kıskandı ki falan diye.bu işi çözse çözse sevgilin çözer.görüşmeme sin dense senin yanında sevgilin bozmalı bu kızı.o zaman haddini bilir bence

Dedim görüşmiyceksin o kızla bir daha diye ama nasıl görüşmiyim hep aynı ortamdayız evlerde çok yakın sürekli gelip gidiyorlar bize dedi. Ablasıda sürekli bizimkini çağırıyor bizmkide gelemem diyemiyor olan yine bana oluyor:50:

yahu bugune kadar o kız mı vardı hayatında,ne demek nasıl görusmıyım..gerekıyorsa acıkca ablasına dahı söylıcek ada hoslanmıyor bu durumdan dıcek..ablasınında göbekbagı görumcesıyle mı kesıldı 24 saat onunla:S sevgılın ablasına o kız yokken gıdecek..sevgılının evıne o kızla görumcen geldıgınde sevgılın evden cıkacak..gece yarısı gelırlerse de uyuma numarası yapsın..telde senınle konussun..ısterse o mesafeyı koyar araya,ki koymak zorunda..iyi oldu ozaman ben çıkım aradan siz böyle takılın mı demen gerekıyor anlamadım:S

ayy sen nasıl baştan beri bunlara göz yumabiliyorsun sevgiline izin vermesene gitmesin ablasına o bayan X'se de ben senin yerinde olsam öyle bi döverim ki böyle yalvarcak bırak diye sonra bi daha ne o yanaşabılrdı nede siz giderdiniz kızın ailesinede söylerdim özellkle babasına yerin dibine sokardım onu . sen başında sevgiline rest çekcektin.
Ya ama ablası nasıl derim gitme ablana diye ben gerçekten kötü duruma düşerim o zaman. Tamam kızla aynı ortama gitmiyceksin bir daha dedim ama abla fazla..
Bir Allah bir ben biliyorum o kızın orda nasıl saçını başını yolmak istediğimi.:84: Ama dayandım sabrettimm. Babasıda doğuluymuş sanırım yani doğudan kastım sert yapılı biri onu orda gebertirdi bende kurtulurdum amcanında elini öperdim:64::64:

İstediği kadar yakın olsun! Gidip-gelsin önemli değil,kimseye karşı kibarlıktan kırılmaya gerek yok,bir kere sertçe tersledi mi kız bir daha yaklaşamaz bile.. Sevgilin onu çok sağlam bozmalı.. Sevgilinde biraz yüz vermiş ama artık sıkı yönetim lazım..

sevgilinizin ona karşı soğuk davranması lazım. eğer araya mesafe koymazsa, o kız işi daha ileriye bile götürebilir. ciddi ciddi konuşun sevgilizinle, arayı soğutsun... bir de, o kız varsa gitmesin onun bulunduğu ortama... sevgilinizin kız kardeşi buna birşey diyemez herhalde, yani gönül koymaması lazım bu durumda. bir de kız kardeşi bu durumdan haberdar olsun,,,

Ya ama ablası nasıl derim gitme ablana diye ben gerçekten kötü duruma düşerim o zaman. Tamam kızla aynı ortama gitmiyceksin bir daha dedim ama abla fazla..
Bir Allah bir ben biliyorum o kızın orda nasıl saçını başını yolmak istediğimi.:84: Ama dayandım sabrettimm. Babasıda doğuluymuş sanırım yani doğudan kastım sert yapılı biri onu orda gebertirdi bende kurtulurdum amcanında elini öperdim:64::64:

o kız varsa gitmesin... bunda alınacak birşey yok bana göre...

Annesi süper kadınmış ama sözünü tutarsa!!!!!

Kızım bitmiştir! O kızı anmayacak! Onun olduğu ortamda bulunmayacak! Mecbur kalırsanız özellikle onun yanında sana özel ilgi gösterecek! Bu ne terbiyesizlik! Kıza bak!!! :47: Kız ona bir şey ikram ederse kabul etmeyecek en kötü alıp sehpaya bırakacak,yemeyecek!! Ben olsam bunları açıkça söylerim!! Dışarıdaki insanları bağlayamazsın önemli olan sevgilinin tutumu..Ciddi ciddi tavır koyacak!.Kesinlikle onunla aynı ortamda sen yokken bulunmayacak!! Kesin ve net..
Bayıldım yorumunaa:16::33:
Ben bunları kısaca ona söyledim ama fazla sert olmadı sanırım.
O zaman şöyle yapalım yine bir yerlere gidilecek olduğunda ben bunu ona sert bir dille aynen böyle sevgilme aktarıyim:1:

valla sevgiline onunla arasına mesafe koymazsa olacakları peşin peşin söyle yoksa hayatta toparlayamazsın durumu sevgilime güveniyorum yok kız başka ileri gidemez bilmem ne diye düşünme sevgilini uzak tutabildiğin kadar tut sonra kafanı vurma başka yere.sevgilinin annesi de hiç bir şey yapmaz en fazla oğlunu uyarır demedi deme kıza hiç bir şey diyemez ya da başkasından da söyletemez bir şey o yüzden kendin yapacaksın ne yapacaksan.işin zor benim de sevgilime bir kız dadanmıştı mahallenin bilmem nesi yazmadığı insan kalmamış bir de bu kızı sevgilime ayartan bir kız var sevgilime dadanan kızı sevgilim uzaklaştırdı öteki kızın hakkından da ben geldim mesajda şuna benzer şeyler yazıyordu ' sevgilime kız ayarlamaya çalışıyormuşsun bence vazgeçsen ve bir daha denemesen senin için çok iyi olur böyle bir şeye kalkışman bile hata bir daha böyle bir şey yaparsan hiç iyi olmaz ' vs.biraz tehdit gibi yazmıştım ve bu kız herkese söylemiş böyle mesaj attığımı ama kimse ayıplamadı çünkü benim yaptığım ayıplanacak bir şey değildi o iki kızın ayıbıydı ve kuzeni o mesaj attığım kız yanındayken aman .....ya kız ayarlamaya kalkmayın 'benim için:x' x beni de sizi de öldürür demiş :) yani kısacası kıza da isteğini söyle çekinme seviliyorsan saygı görüyorsan sevgilinin ailesinden kimse yadırgamaz o zaman onları ayrı tutarlar

bencede çok fazla yüz bulmuşşş :ssz::ssz::ssz::ssz:cesaret işi bu tür hareketler

sevgilin bir mesafe sınır koyarsa çözülür bu olay.görümcende görümcesini ağzının içine sokacak sabah kadar film izlemeler yemek yemeler ailce yapılan bir faaliyet değil galiba görümcen ikisini birbirine yakıştrmış olablir mi :44::44::44::44::44:ortam ayarlıyor sanki ikisine :44:
Bende öyle düşünüyorum hadi kız arsız bizimkide salak değil ya anlamıycak hoşuna gitti heralde..:47:
Görümceke kafa erdiremedim valla doğru söylüyorsun olmaz diye bir şey yok olabilir..:26: Ama benim yanımda da hiç belli etmiyor gayet normal..

Güzelim, ablana gitme demiyeceksin..O kız yokken gidecek! Ablasına da şu şekilde söyleyecek, "x kişi bana asılıyor,davranışlarına sinir oluyorum,ilişkime zarar verecek,sevmiyorum o kızı..O yokken gelirim ablacım.." diyecek seni karıştırmayacak..Bunda alınacak bir şey yok! O kızda rezil olmuş olur..

Benim anladığım şey şu: Küçük kızla sevgiline yılışan şahıs ortam yapıyor senide sinirlendirip sevgiline yüklenince bağların zayıflamasını amaçlıyor! Art niyetli değilimdir ama anlattığına göre kızın yaptığı böyle kardeşim... Onların evinde cıngar çıkarmamışsın aferin diyorum. Başka bir ortamda elin boş durmasın çarp lafları affetme açık açık yol yapıyor aşüfteye bak heleeee... Sevgilinde tepkisini koysun :117:

Bende öyle düşünüyorum hadi kız arsız bizimkide salak değil ya anlamıycak hoşuna gitti heralde..:47:
Görümceke kafa erdiremedim valla doğru söylüyorsun olmaz diye bir şey yok olabilir..:26: Ama benim yanımda da hiç belli etmiyor gayet normal..

ilgi ve alaka hoşuna gitmiştir.kıskanıldığını da düşünüyorsa:ssz::ssz::ssz:
görümcen görümcesiyle arasını iyi tutmak için kendine fazla bulaşmaması için kardeşini kullanmış olmasınnn :44::44:
aklıma türlü türlü şeyler geliyor.sen sevgilinle konuş tepkini koy :34:konuşarak halledersiniz kıza bir iki sert çıksın pas vermesin yeter

bıde bısey dıkkatımı cektı..
annesı hemen nasıl anladı,o kızın ogluna asıldıgını??
yanı sen belkı karakter olarak begenmedın kızı,oyuzden hoslanmadın?
ya bu durumun annesıde farkında yada görumcen gercekten o kızla kardesının arasını yapmaya calısıyor bunuda annesıne cıtlattı..
ne bılım ben bırınden hoslanmıyor olsam,kaynanam o kısının ogluna mı asıldıgını dusunur? yoooo

Demek istediğinizi anladım kızlar çok teşekkür ediyorum.:16:
Şimdi şöyle yapıyorum. Tabi durup dururkende açılmaz bu konu. Diyelim ki bizimkiler yine gezmeye çıkıcak bana söyliycek sevgilim bende aynen sizin dediğiniz gibi sert bir şekilde istemediğimi onunla aynı ortama bir daha aileler haricinde girmemesini söyliycem ve bana karşı çıkarsada zaten ben resti çekerim ki büyük yanlış yapar onu bana tercih eder sonra bende seri katil
:24::32:

ay elim ayağım kolum titriyor sen çok sakinsin ben deliricem burada :D . Sen nasıl kibarca söylersin bu durumu sevgiline ya. Bana bak! ile başlayan bir cümle kur da göreyim. görümcesine de anlat sevgilinin durumu istemiyorum görüşmelerini de. Hatta sevgilin desin bunu. Hatta tut kolundan götür beraber söyleyin inanma ben konustum onunla derse. Önlemini alacaksın kusura bakma ama bu kadar sakin olursan o kız daha kim bilir neler yapar. Ay bana ne oluyor ya :D ama hırslandım gercekten. Dişini göster biraz bu cocuga.

Demek istediğinizi anladım kızlar çok teşekkür ediyorum.:16:
Şimdi şöyle yapıyorum. Tabi durup dururkende açılmaz bu konu. Diyelim ki bizimkiler yine gezmeye çıkıcak bana söyliycek sevgilim bende aynen sizin dediğiniz gibi sert bir şekilde istemediğimi onunla aynı ortama bir daha aileler haricinde girmemesini söyliycem ve bana karşı çıkarsada zaten ben resti çekerim ki büyük yanlış yapar onu bana tercih eder sonra bende seri katil
:24::32:

dışarı çıkmalarını beklemene hiç gerek yok sevgilini arayıp uzun zamandır seni rahatsız eden bu durumu anlatman yeter.ona göre davransın erkenden dışarıya çıkmayı evde buluşmayı aklından geçirmesin

Back
X