Görümcemin görümcesİ + SEVGİLİM

ay elim ayağım kolum titriyor sen çok sakinsin ben deliricem burada :D . Sen nasıl kibarca söylersin bu durumu sevgiline ya. Bana bak! ile başlayan bir cümle kur da göreyim. görümcesine de anlat sevgilinin durumu istemiyorum görüşmelerini de. Hatta sevgilin desin bunu. Hatta tut kolundan götür beraber söyleyin inanma ben konustum onunla derse. Önlemini alacaksın kusura bakma ama bu kadar sakin olursan o kız daha kim bilir neler yapar. Ay bana ne oluyor ya :D ama hırslandım gercekten. Dişini göster biraz bu cocuga.

ahahahahah:1::1::1:

Ya ama ablası nasıl derim gitme ablana diye ben gerçekten kötü duruma düşerim o zaman. Tamam kızla aynı ortama gitmiyceksin bir daha dedim ama abla fazla..
Bir Allah bir ben biliyorum o kızın orda nasıl saçını başını yolmak istediğimi.:84: Ama dayandım sabrettimm. Babasıda doğuluymuş sanırım yani doğudan kastım sert yapılı biri onu orda gebertirdi bende kurtulurdum amcanında elini öperdim:64::64:

haha ayy sende benim gibi çok kıskançsınn bellii :9: mademm öylee babasıda sertmişş tehtid et anam, sonra ablasıyla aranı daha da iyi tut mesela sevgilinle beraber gidin ablasına yanlız gönderme,sevgilinin ablasınada anlat bu durumu sonraa sevgilinde bu kızı azarlasın kötü davransın açık ve net kızı kırsın azarlasın. gene iyi dayanmışsın ya vala helal olsun.şimdi kaynanın gözünde bir meleksin akıllı oturmasını kalkmasını bilen bi kız diyordur senin içinn :) benim fikrimce ikiniz o kızı kırın bence özelliklede sevgilin çünkü kızın nasıl bi yüzsüz olduğu ortada allah korusunn ilişkinize zarar vermek için daha kötülerini yapabilir.

Demek istediğinizi anladım kızlar çok teşekkür ediyorum.:16:
Şimdi şöyle yapıyorum. Tabi durup dururkende açılmaz bu konu. Diyelim ki bizimkiler yine gezmeye çıkıcak bana söyliycek sevgilim bende aynen sizin dediğiniz gibi sert bir şekilde istemediğimi onunla aynı ortama bir daha aileler haricinde girmemesini söyliycem ve bana karşı çıkarsada zaten ben resti çekerim ki büyük yanlış yapar onu bana tercih eder sonra bende seri katil
:24::32:

bence bu kadar açık konuşmana gerek yok, o sevgiline aba altından kur yapıyor sende aba altından sopa gösterceksin

bıde bısey dıkkatımı cektı..
annesı hemen nasıl anladı,o kızın ogluna asıldıgını??
yanı sen belkı karakter olarak begenmedın kızı,oyuzden hoslanmadın?
ya bu durumun annesıde farkında yada görumcen gercekten o kızla kardesının arasını yapmaya calısıyor bunuda annesıne cıtlattı..
ne bılım ben bırınden hoslanmıyor olsam,kaynanam o kısının ogluna mı asıldıgını dusunur? yoooo
Aman yarabbii!!:53:
ÇOKKKKK mantıklı bu söylediğiniz şey!:84:
Ya evet kadın direk asılıyor mu dedi ya! anaaammmm.:53:
Bence bu durumun tek farkında olan ben deilmişimmm.. Bizim melek görümcek börülce kurdu çıkmasınnn..
Ama birde seviyorum onu bana hep hediyeler falan alıyorr..
Ama görümcesinide hiç yanından ayırmıyr hep birlikteler çok seviyorlar birbrlerinii.

Bence bu durumun tek farkında olan ben deilmişimmm.. Bizim melek görümcek börülce kurdu çıkmasınnn..
Ama görümcesinide hiç yanından ayırmıyr hep birlikteler çok seviyorlar birbrlerinii.

sımdı hayatında görumcesı var onun..senınle işi olmaz daha..baksana 7/24 onunla,senınle mı?

ay elim ayağım kolum titriyor sen çok sakinsin ben deliricem burada :D . Sen nasıl kibarca söylersin bu durumu sevgiline ya. Bana bak! ile başlayan bir cümle kur da göreyim. görümcesine de anlat sevgilinin durumu istemiyorum görüşmelerini de. Hatta sevgilin desin bunu. Hatta tut kolundan götür beraber söyleyin inanma ben konustum onunla derse. Önlemini alacaksın kusura bakma ama bu kadar sakin olursan o kız daha kim bilir neler yapar. Ay bana ne oluyor ya :D ama hırslandım gercekten. Dişini göster biraz bu cocuga.
Olayın üzerinden 15 gün kadar geçti sinirim yatıştı canm yoksa o gece seri katilliğe doğru ışık vardı.:1:
Bende söylediklerin gibi bişeyler düşünüyorum ama uygun bir zaman kolluyorum.
BÖyle yerine cukk diye oturucak bir zaman
:34:

Bayıldım yorumunaa:16::33:
Ben bunları kısaca ona söyledim ama fazla sert olmadı sanırım.
O zaman şöyle yapalım yine bir yerlere gidilecek olduğunda ben bunu ona sert bir dille aynen böyle sevgilme aktarıyim:1:

Tatlı dille mümkünse yüz yüze anlat :1: :1: :1:

Ciddi olduğunu görsün.

haha ayy sende benim gibi çok kıskançsınn bellii :9: mademm öylee babasıda sertmişş tehtid et anam, sonra ablasıyla aranı daha da iyi tut mesela sevgilinle beraber gidin ablasına yanlız gönderme,sevgilinin ablasınada anlat bu durumu sonraa sevgilinde bu kızı azarlasın kötü davransın açık ve net kızı kırsın azarlasın. gene iyi dayanmışsın ya vala helal olsun.şimdi kaynanın gözünde bir meleksin akıllı oturmasını kalkmasını bilen bi kız diyordur senin içinn :) benim fikrimce ikiniz o kızı kırın bence özelliklede sevgilin çünkü kızın nasıl bi yüzsüz olduğu ortada allah korusunn ilişkinize zarar vermek için daha kötülerini yapabilir.
Tabikide kıskancım ama burda hiç kıskanç olmayan biri bile delirir.:4:.
Biz farklı şehirlerde otruyorz canm ya o yüzden sürekli orda olamıyorum süreklide ablasına falan gidemem. Arada mesafede var ben tam çıldırıyorum böyle zamanlarda..
Sevgilim benimle birlik olmaya bir yanaşsa inanın ben ona şu şekilde söylesem bana paranoyak damgasını şak diye koyar sonra ben haksız..
Zor yani durumumm:18:

bence sen abla falan dinleme sevgilin seninle hayat kurucak ablasıyla değill.gitmesine izin verme olur mu olurr görümcen börülce kurdu çıkabilir canım benimde görümcem var ve görümcem bana yanlış şeyler yaptı aynı evde yaşadıkları için pek birşey demiyorum ama sıkı fıkı değiller hiç görümcemle.bence sen o çocukla acil ya bi söz yapın yada ablaya gidişleri yasakla.

Olayın üzerinden 15 gün kadar geçti sinirim yatıştı canm yoksa o gece seri katilliğe doğru ışık vardı.:1:
Bende söylediklerin gibi bişeyler düşünüyorum ama uygun bir zaman kolluyorum.
BÖyle yerine cukk diye oturucak bir zaman
:34:

o zamanı daha çooook beklersin sen. Sevgilin bu kızı fena terslemeli, sen de görümcesi ile konusup durumu beğenmediğini erkek arkadasının diğer görümce varken eve gelmesi için ısrar etmemesini söyleyebilirsin. sevgiline de bu kızdan uzak dur bu kıza sert davran dediğinde ''Yok canım ehe ben kıramam kimseyi ehe ehe'' derse gün cazgırlaşma günüdür bence.

Ben iki şeye çok sinirlenirim biri sevgilime açık açık asılan kıza, bir de sevgilimin eski sevgilisine. Bu ikisi ile selamlaşsa dahi o erkek o an biter benim için. Sıkıyorsa iyi niyetle konussun bakalım yakarım yakarım. Beni kaybetmeyi göze almışsa hodri meydan.

o zamanı daha çooook beklersin sen. Sevgilin bu kızı fena terslemeli, sen de görümcesi ile konusup durumu beğenmediğini erkek arkadasının diğer görümce varken eve gelmesi için ısrar etmemesini söyleyebilirsin. sevgiline de bu kızdan uzak dur bu kıza sert davran dediğinde ''Yok canım ehe ben kıramam kimseyi ehe ehe'' derse gün cazgırlaşma günüdür bence.

Ben iki şeye çok sinirlenirim biri sevgilime açık açık asılan kıza, bir de sevgilimin eski sevgilisine. Bu ikisi ile selamlaşsa dahi o erkek o an biter benim için. Sıkıyorsa iyi niyetle konussun bakalım yakarım yakarım. Beni kaybetmeyi göze almışsa hodri meydan.
Doğru söylüyorsun canım sanırım:26:
Ben artık dişlerimi gösteriyim yoksa kendi kendime yiyip bitiricem içimi.

Tabikide kıskancım ama burda hiç kıskanç olmayan biri bile delirir.:4:.
Biz farklı şehirlerde otruyorz canm ya o yüzden sürekli orda olamıyorum süreklide ablasına falan gidemem. Arada mesafede var ben tam çıldırıyorum böyle zamanlarda..
Sevgilim benimle birlik olmaya bir yanaşsa inanın ben ona şu şekilde söylesem bana paranoyak damgasını şak diye koyar sonra ben haksız..
Zor yani durumumm:18:

benim kayınvalidem değilde görümcem yaptı bunu benden 1 yaş büyük diye demediğini bırakmadı ben ondan büyük davranıyomuşm falan sonra yüzüme güldü arkamdan dedikodu yaptı ama sevgilim hep benim tarafmdaydı tabiyki bende altta kalmadım tabiyki kırıcıda konuşmadım kaynanamda ögrenmiş kızına kızmış görümcem sonra özür diledii falan, bu olaylardan sonra melek gibi gelin oldum görümcemin sayesinde :9: daha nelerini görücez acaba.. sen hiç sinirlenme canım melek ol ki zamanı gelince yüzüne bakmaya utansınlar şahsen benim görümcem utanıyo artık :)

Doğru söylüyorsun canım sanırım:26:
Ben artık dişlerimi gösteriyim yoksa kendi kendime yiyip bitiricem içimi.

tabi ki acilinden başla sen. Ama sevgilini en iyi sen tanırsın. Kimisi bağırıp çağırınca anlar, kimisinde ise üzgünce başı öne eğmek bile yeter yapmaması için. Aşırı tepki vermemelisin, ama sert ol normalden sert ol. Bunun ayarını sen bilirsin gözü korksun biraz.

Birde kızlar şöyle bir durum var. Sevgilimin facesinde karşı tarafın ailesinden hemen hemen herkes ekli ama bu kız sevgilime istek dahi göndermedi daha ben sürekli takip ediyorum ve bir anlam veremiyorum.
Sonuçta bir yerlere gidildikçe görümcek hep etiketliyor her ikisinide kız görüyor bizimkinin facesini sizce neden
:26:

Birde kızlar şöyle bir durum var. Sevgilimin facesinde karşı tarafın ailesinden hemen hemen herkes ekli ama bu kız sevgilime istek dahi göndermedi daha ben sürekli takip ediyorum ve bir anlam veremiyorum.
Sonuçta bir yerlere gidildikçe görümcek hep etiketliyor her ikisinide kız görüyor bizimkinin facesini sizce neden

sen yolla davet, face de kızla arkadaş olup bol bol sadece onun göreceği şekilde bol sarılmalı fotolarınızı ekle
nispet yapana değil yaptırana bakcaksın
:27::27::1::1:

yakında onu da yapar bence.

Back
X