Görümcemin görümcesİ + SEVGİLİM

Offf kızlar offf!
Aileler girince işin içine durum çok farklılaşıyor işte insanın bir dur noktası oluyor. Hadi sevgilinin ailesi neyse ama birde hiç bir yakınlığın sevgi bağın olmayan karşı tarafta bir aile işte o zaman durduruyorsun kendini sen çirkef cazgır olmayasın diye. Benimkide can benimkilerde sinir demi ama
:47:
​

neeee farklı sehırlerde mı yasıyorsunuz sevgılınle..ve sen olmadıgında o belkıde sana soylemeden o kızla aynı ortamlarda buluncak:S ben görüşmese bıle ınanmam sanırım buna..kesın aklım onda kalmasın huzursuzluk cıkarmıyım dıye benı ıdare etmeye calısıyor dıye dusunurdum..ben herkesten fena paranoyak cıktım sanırım..ama boyle bı tehlıkeyle sevgılımı basbasa bırakamam ben yaa..asla guvenmem,senın yanında boyle davranan bı kız senın yoklugunda nasıl davranır ona? senınkınınde canına mınnet,kım sevmezkı ılgı alakayı dımı:S

herşey sevgilinde bitiyor cnm
geceleri gezmişler,evde beraber film filan izlemişler valla sen iyi tahammül etmişsin ben olsam ipler kopmuştu:)
sevgilin araya mesafe koyarsa onun olduğu ortama gitmezse sorun olmaz.
durumdan annesi de haberdarmış
ablasıylada konuşur durumu anlatır,olur biter.

sen yolla davet, face de kızla arkadaş olup bol bol sadece onun göreceği şekilde bol sarılmalı fotolarınızı ekle
nispet yapana değil yaptırana bakcaksın
:27::27::1::1:
Sevgilimin facesinden rkadaşlık isteği yollarsam bu sefer kendi kendine triplere girer beni önemsiyor falan der bence kızlar.
Benimde facem yok kullanmıyorum ne yapıcam:26:

neeee farklı sehırlerde mı yasıyorsunuz sevgılınle..ve sen olmadıgında o belkıde sana soylemeden o kızla aynı ortamlarda buluncak:S ben görüşmese bıle ınanmam sanırım buna..kesın aklım onda kalmasın huzursuzluk cıkarmıyım dıye benı ıdare etmeye calısıyor dıye dusunurdum..ben herkesten fena paranoyak cıktım sanırım..ama boyle bı tehlıkeyle sevgılımı basbasa bırakamam ben yaa..asla guvenmem,senın yanında boyle davranan bı kız senın yoklugunda nasıl davranır ona? senınkınınde canına mınnet,kım sevmezkı ılgı alakayı dımı:S
İşte yaaaaaaa:5:
Bende bundan korkuyorum aklıma gelmiyor değil..
Ben geceleri en geç 1de yatıyorum o sabah 5e kadar falan hep oturur nette takılır 2. öğretim olduğumuzdan gece hayatına alışık. Acaba gizlice farklı bir hesaptan bununla konuşmasınlar:18:

Sevgilimin facesinden rkadaşlık isteği yollarsam bu sefer kendi kendine triplere girer beni önemsiyor falan der bence kızlar.

zaten ben sanmıyorumkı faceden senın sevgılınle sarılmalı fotolarını cokta umursasın..kız senı sallamıyorkı,o fotolarınızı görse hepten hırs yapar cocugu elde etmek ıcın..kafay takmıssa:S zaten arkasında tam destek de var,aynen yola devam eder!!

herşey sevgilinde bitiyor cnm
geceleri gezmişler,evde beraber film filan izlemişler valla sen iyi tahammül etmişsin ben olsam ipler kopmuştu:)
sevgilin araya mesafe koyarsa onun olduğu ortama gitmezse sorun olmaz.
durumdan annesi de haberdarmış
ablasıylada konuşur durumu anlatır,olur biter.
Bunları yaparken ben uyuyorum işte yatağımda canım ve ertesi gün sorunca öğreniyorum. Gayet normal bişeymiş gibi söylüyor bide insan acaba ben mi kuruntu yapıyorum diyor kendi kendine.
Artık bana düşen ona mesafe koydurmak sert tepkilerle

bırbırınızı bol bol göruntulu arıyacaksınız..puuuff ben baska yol bulamadım..bana kalsa goruntulu arama yaptıgımda bıle ona ınanmam..kesın kımsenın olmadıgı yerde konusur benımle dıye dusunurum..guven lazım ama konu dişi bi tehlıke olunca,ortada guvende kalmıyor malesef:S

aman sakın öyle bişey yapma, ben senin face in varsa diye dedim

zaten ben sanmıyorumkı faceden senın sevgılınle sarılmalı fotolarını cokta umursasın..kız senı sallamıyorkı,o fotolarınızı görse hepten hırs yapar cocugu elde etmek ıcın..kafay takmıssa:S zaten arkasında tam destek de var,aynen yola devam eder!!
Şuan profil resmimizden falan görüyordur zaten ikimizin resimlerini ama dedğin gibi canm pekde umursamıyordur. Benim yanımda ya benim yanımda nasılda samimi davrandı anlatamam evde iki abisi birde babası var insan çekinir bi korkar ama kız azıtmış iyice :47:

Tabikide kıskancım ama burda hiç kıskanç olmayan biri bile delirir.:4:.
Biz farklı şehirlerde otruyorz canm ya o yüzden sürekli orda olamıyorum süreklide ablasına falan gidemem. Arada mesafede var ben tam çıldırıyorum böyle zamanlarda..
Sevgilim benimle birlik olmaya bir yanaşsa inanın ben ona şu şekilde söylesem bana paranoyak damgasını şak diye koyar sonra ben haksız..
Zor yani durumumm:18:

konular cevaplar karıştıı canım pardon .s durumun çok zor ama halletmekte senin elinde yani sevgilin seninle olması için anlat herseyi duygularını senin başına gelse sen sessiz mi kalırdın de hala ikna olmuyorsa resti çek bu sorunu hallet gül gibi sevgilinide elin utanmazına kaptırma.

Gece yemekleri sabaha kadar eğlenmeler filmler falan ne oluyor ya.
Kızım sende peygamber sabrı var. Ben gelemem öyle şeylere ya.
Pasta uzatıyormuş cilve yapıyormuş. Alırım o pastayı yapıştırırım onun suratına. Salak x! :41:

Kızlar kendimi kaptırdığım falan yok sadece konu anlaşılır olsun diye yazdım konu başında da açıklamıştım.
Farketmemişliğinize veriyorum kimseyi kabullendiğim falan yok sevgilim haricinde
:34:

Annesi süper kadınmış ama sözünü tutarsa!!!!!

Kızım bitmiştir! O kızı anmayacak! Onun olduğu ortamda bulunmayacak! Mecbur kalırsanız özellikle onun yanında sana özel ilgi gösterecek! Bu ne terbiyesizlik! Kıza bak!!! :47: Kız ona bir şey ikram ederse kabul etmeyecek en kötü alıp sehpaya bırakacak,yemeyecek!! Ben olsam bunları açıkça söylerim!! Dışarıdaki insanları bağlayamazsın önemli olan sevgilinin tutumu..Ciddi ciddi tavır koyacak!.Kesinlikle onunla aynı ortamda sen yokken bulunmayacak!! Kesin ve net..

aynen katılıyorum.. sevgilinin yüz vermesi veya tepkisiz kalması o kıza güven ve cesaret veriyordur.. sevgilin kesin ve net tavrını koymalı. hele ki senin rahatsızlığını biliyorsa bunu sevgisinin göstergesi olarak yapmalı..

bizim salak nasıl buna göz yumdu onuda ben anlayamadım o yüz vermese bu kadar olamazdı o kız ama görmediğim için yanlarında olmadığım için baştan olayları engelleyemedim..

Sen suya sabuna dokunmadan kayınvalide işi temizler merak etme. Çok şanslısın kıymetini bil. Sevgilin + kayınvaliden yanında daha ne olsun.:34:

Back
X