GÖRÜMCEMİN HAMİLELİĞİME İLK TEPKİSİ

bunu ben de çok isterdim ama kayınvalidem sağolsun herkese duyurmuş. bunun için zaten ayrıca gerginim ne diye herkes biliyor yani. yaş bulaşsa anlatacak. şimdi kızına gelince kimseye söylemeyelim nazar olur diyor. ben de bizimkine olsun diye duyurdun herhalde dedim ben de.
Bile isteye nazara gelsin die yapmamıstır
O heyecanla anlatmıstır herkese
Kvler malesef bu konuda baya bir bosboğaz oluyorlar kendimden biliyorum

Sizi de anlıyorum. Söyledikleri sözler gerçekten çok gereksiz, hatta kırıcı. Ama her insan bu durumda olgun davranmıyor işte. Keşke öyle olsa. Bu sayifligini ne şimdi nede sonra yüzüne vurun. Ama ileri geri konuşmaya devam etse esiniz inkaz etmeyi de ihmal etmesin. Acısı var tamam, ama sizi de bozmaya hakkı yok. Rabbim. Saglikla kucaga almayı nasip etsin
çok teşekkürler yaşanılanlardan dolayı eşim de çok üzüldü. dün dayı olacağı haberini eşime görümcem vermiş eşim de hiç sevincini belli etmemiş. tıpkı onun bize yaptığı gibi. “aklıma kurduğu cümleler geldi. hiç sevincimi belli edemedim” dedi. ona da o anda nasıl kırıldığımızı söylemiş. yani kendi kardeşini bile çok üzdü sevincimizi yarım bıraktı. eşim o kadar kızmasına rağmen diyor ki bir çıngırak beğendim bir tane onlara bir tane bize ilk bebek hediyesi olarak alıcam. yani biz hala bile böyle davranıyoruz. Allah kimsenin içine kötülük vermesin

Yalandan dese ne olacak ki bence kızmayın elinde olduguny sanmıyorum bir şekilde acısını yaşıyor o da çok zor bir durum sizi suçlamıyor aslında ama işte

merhaba kızlar. bugün biraz doluyum. ben üç yıl bebek için mücadele ettim çok şükür Rabbim nasip etti. daha ultrasonda görmedim ama değer yükselişlerim gayet iyiydi. görümcem de üç yıldır bebek istiyor onun da olmuyor. Allah ona da nasip etsin bu konuda hep paylaşırdık birbirimizle ve Allah biliyor hiç görümce gibi görmedim onun da bana gelin gibi davrandığını düşünmedim. ben hamile olduğumu öğrenince kese görünmeden söylemek istemedim. çünkü o benden bir hafta sonra falan adet oluyordu belki onun da vardır o müjdeli bir haber verir bu dönem strese girmesin dedik kayınvalidemle. neyse kayınvalideme görümcem hamile olmadığını söyleyince kayınvalidem de bebek beklediğimizi söylemiş ona. ben onun burukluğunu en iyi anlayabilecek insanım çünkü aynı durumları ben de yaşadım. o gün akşama kadar aramadı beni. akşam aradığında da hala oluyormuşum hayırlısı olsun deyip kapattı. ne bir sağlıkla büyüsün ne bir dua hiçbişey yok. neyse dedim hassas. dün de bir araya geldik. çok sevindim sizin adınıza demedi. en ufak bir mutluluk emaresi yok. resmen hamileyim diye trip attı. ben şok oldum. bütün bunların üzerine bir de kayınvalideme “babaanne olacam diye millete hemen duyurmuşsun herkesin haberi var bir ultrasonda gözüksün ne olacağı belli mi” dedi. sağlıkla gelsin demiyor da kurduğu cümleye bakar mısın? ne kadar eminsiniz demek nedir? eşi desen bana bırak eşime hayırlı olsun bile dememiş. bense aptal gibi gitmeden kendimi onu düşünerek konuşmaya laflarımı ölçmeye odaklanmıştım. tüm iyi niyetimi kaybettim ona karşı. eşim için o kadar üzgünüm ki. o da tüm bunlara çok kırıldı. tamam muhteşem bir sevinç gösterisi beklemiyorduk ama en azından sağlıkla doğsun deseydi. kaldı ki onu demeyi bırak niye oldu demediği kaldı. üstelik biz onunla aynı yollardan geçtik ben de olmamasına çok üzüldüm. onun olsaydı ben çok sevinirdim. üstelik benim bebeğim onun yiğeni ama onunki benim hiçbişeyim sayılmazdı. yine de Allahım kısa zamanda ona da nasip etsin olmayan herkese nasip etsin.
Canim benim sen bu iyi niyetliligini sakin kaybetme.Allah sabredenlerle beraberdir.gozun aydin cok cok tebrik ederim.saglikla dogsun,saglikla kucagina al insallah.Allah gorumcenide senin gibi sevindirsin ne diyelim.😉

Allah tum herkesin bebegine saglik, sihhat ,afiyet ,guzel yuz ,bol rizik,iman, akil,guclu irade,hayirli kapilar versin.Anasina babasina topluma karsi bilincli,saygili, hayirli evlatlar olmayi nasip etsin.Isteyen gerkese en guzel zamanda Rahman evlat sahibi olmayi nasip etsin.

Konu sahibi siz de bosverin uzuntusu olabilir ici buruk olabilir.Hic uzulmeyin.Gercekten de cok kirici konusmus.Allah korusun insan gebeliginde sorun olur diye hop hop otururken diger insanlarin hemen kotu seyler hatirlatmasi bence dogru degil.

Hamileligin hemen yayilmamasi konusu istendigi gibi olmayabiliyor.Bende annemle kayinvalideme herkese yaymayin demistim ama sevinclerini herkesle paylasmislar sagolsunlar. Hemde soylemeyeceklerdi guya. :) Cok gormuyorum onlara cunku gozleri parliyor hepsinin.Evet ben yayilmasin istemistim ama olan oldu.Hem bu sebeple dua edenlerim cogalmistir belki.Ama ayy suna bak hemende yaymis diyenlerde oluyordur belki.
yayılma mevzusu hiç elimde olmadı. bir anda herkes tebriğe aradı neye uğradığımı şaşırdım. özellikle arayıp tek tek söylemiş herkese. 😁 ama çok mutluydu gerçekten hiç duramıyordu yerinde 5 gün yine iyi sabretti .

Canim benim sen bu iyi niyetliligini sakin kaybetme.Allah sabredenlerle beraberdir.gozun aydin cok cok tebrik ederim.saglikla dogsun,saglikla kucagina al insallah.Allah gorumcenide senin gibi sevindirsin ne diyelim.😉
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah 😊💜

Odami hamileymis yani
çok teşekkürler yaşanılanlardan dolayı eşim de çok üzüldü. dün dayı olacağı haberini eşime görümcem vermiş eşim de hiç sevincini belli etmemiş. tıpkı onun bize yaptığı gibi. “aklıma kurduğu cümleler geldi. hiç sevincimi belli edemedim” dedi. ona da o anda nasıl kırıldığımızı söylemiş. yani kendi kardeşini bile çok üzdü sevincimizi yarım bıraktı. eşim o kadar kızmasına rağmen diyor ki bir çıngırak beğendim bir tane onlara bir tane bize ilk bebek hediyesi olarak alıcam. yani biz hala bile böyle davranıyoruz. Allah kimsenin içine kötülük vermesin

Çok afedersiniz ama görümceniz ve kayınvalideniz haklı.

Size o şekilde davranmasına anlayış göstermemişsiniz. O çok hassas. Bunu anlamanız gerek çünkü siz de o durumu yaşadınız. Ama siz hiç anlamamışsınız.

Kayınvalideniz haklı. Daha ultrasonda görünmeden kimseye söylenmez. Nolur nolmaz denir. Nazar değmesin diye.

Siz çok abartmışsınız. Bir insanın anne olmayı isteme duygusunu kendi egonuzla tatmin etmeye çalışmışsınız . Benim arkadaşım da bana 3 ay hamileliğini söylemedi. Hassas olduğum için dikkat etmeye çalışmış. Bu karşındakini anlamaktır. Ben elbette arkadaşım için çok sevindim ama içim de burkuldu. Anlayın lütfen. Anlayışlı olun.
kayınvaliden haklı millete yaymak nedir diyorsun ama zaten etrafa herkese yayan kayınvalidem. bu konu çok ayrı. eksik okuduğunuz, anlamlandıramadığınız şeyler üzerinden yorum yapmamanızı tavsiye ederim.

Yani kadınında çocuğu olmuyor hiç anlamıyorsun onu aslında, ne bekliyordun muhteşem sevinç gösterisi mi, hala oluyorum hayırlı olsun demiş yeter, birde kayınvalidene bende alınırdım o da masuz moral bozmak ister gibi söylemiş, nispet yapar gibi ailecek üzerine gelinmiş
bunun sorumlusu benim bebeğim mi? tüm bunlar söylediklerini haklı çıkarır mı?

Allah kucaginiza almayi nasip etsin gorumceye de bebek nasip etsin ben de tedaviyle bebek sahibi oldum o kadar cok sevindim ki bastigim yeri gormedim kim ne yapmis gormedim bile. Ilk kan sonucu ciktiinda kardesime soyledim hayirli olsun cok sevindim dedi simdi misafir var dedi kapatti takmadim simdi benim kadar sever cocugumu. Kv ve gorumceye soyledim agladilar sevincten ama 1 saat sonra gorumce kendi cocugu icin iki tarafinda ilk torunu ilk goz agrisi dedi:) sanki ne gerek varsa takmayin yani esiniz bile sizin kadar sevinemez zaten
kesinlikle yerde miyim gökte miyim hala bilemiyorum çok bekledim çok ağladım. inşallah yarın sağlıklı haberini alırım bebeğimin sizin gibi iyi insanların da duasına ihtiyacım var 😊

Tekrar hayirla kucaginiza alin insallah.ama bebekler doguncada bu seferde cook kiyaslama yapacaklar,kendini hazirla canm.haydi saglikli dogumlar sana😉🙋

Onca zaman bebek icin ugrasip da daha kese bile gorunmeden kaynanaya varana kadar haber veren bir anne adayina ilk defa rastladim ozur dilerim ama
Neden erkenden herkese soylediniz? Kaynanaya soyleyip eltiyi es gecmek olmamis,ben olsam belli bir sure kimseye soylemezdim. O zaman bu tarz laflar duymazdiniz. Elti cok kotu bir sey soylemis gibi olmus ama aslinda dogru soyledikleri,sadece yanlis ifade etmis. Bazi cumlelerinizden sonra kesinlikle haksiz oldugunuza emin oldum.
Adet donemlerinizi bile konusacak samimiyetteyseniz hele bir kese gorunsun demesi cok garip degil. Evet hakli,kese gorunsun once,bir kalp atisi duyulsun. O zaman soylenir hamilelik. Siz cok acelecisiniz.

Tebrik icin de aramis,daha ne kadar erken arayabilirdi?
Onun cocugu hic bir seyiniz olmuyor ama sizin cocugunuz onun yegeni oluyormus mesela,cok talihsiz bir soylem bu
çok talihsiz bir mesaj olmuş. çünkü o kadar bahsettiğim kişi eltim değil görümcem. okuduğunu anlamak, dil bilgisi şart tabi.

Tekrar hayirla kucaginiza alin insallah.ama bebekler doguncada bu seferde cook kiyaslama yapacaklar,kendini hazirla canm.haydi saglikli dogumlar sana😉🙋
Amiin Allah razı olsun. mesajlardan iyi niyetinizi hissedebiliyorum. çok teşekkür ederim ❤️ benim bebeğim sağlıklı olsun da önemli olan o. bir sürü kişi yok niye duyurdun yok hemen herkese söylenir mi gibi saçma sapan yorumlar yapmış. aile içini bilmeden niyetimi anlatmadan sorgulamak çok basit olabilir. ama ben tüm bu olayların için de bebeğimin sağlığıyla ilgili olan kısmı önemsedim kimse anlayamamış. üstelik zaten bebeğim iğnelerle oldu. bunu bildikleri için saklamak kolay değildi. herkes bir haber bekliyordu. güzel insanların duasına ihtiyacımız var. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, hamilelerin de sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini 😊

Gerçekten mi ay o da mi hamileymis konudaki yorumlari basindan beri okuyorum bu o kadar iyi geldi ki nasil sevindim anlatamam bak cnm hasetinden yapmamis deemek ki o kadar ici yanmis ki rabbim ona da nasip etmis kim bilir nasil hissedecekti sizin hamilleliginiz boyunca sizi gördükçe.
Birbirinize destek olun lütfen eski zamanlardaki gibi olun
Rabbim ikinizin de bebeklerinizi sag salim kucagina almayi nasip etsin :KK200:
Allah razı olsun canım benim. çok teşekkürler kalbine sağlık ❤️❤️

Öncelikle sizi tebrik ederim. sağlıkla gelsin... Görümceniz haklı sizden duymak isterdi bu kadar samimiyseniz ince düşündüğünüz için söylemediğinizi anlatın ona. Böyle tepkiler vermesi gayet normal bu fesatlık değil bence evladı olmasını istemesi bunun üzüntü hali o kadar... Onun da hamile Olmasına çok sevindim düzenleme yaptım
merhaba canım. çok teşekkürler evet konuştuk ona kırıldığımı hatalı konuştuğunu söyledim o da o niyeti beslemediğini söyledi. sonra neyse boşver daha önemli konularımız var deyip geçiştirdim. bugün bebeklerden bahsediyoruz 😊 ben zaten hamile olduğunu duyunca kırgınlığımı belirttim. yoksa içimde kalacaktı üzülüp kırılmasın hassas dönemi diye. neyse ki Rabbim kısa zamanda onun da haberini verdi de tatlıya bağlayabildik 😊

Görümcen haklı ortada fol yok yumurta yok kayınvaliden neden herkese banannne oluyorum diye duyurmuş ki yada siz söylemek te neden acele ettiniz, bende çok istedim çok uğraştım çok ağladım çok dualar ettim tam oldu sonunda dedik herkese söyledik dış gebelik olduğunu öğrendim. Ayrıca boynunuza atlamasını yada sevinçten havalara uçmasını beklemeyin. Bebek hasreti yaşayan biri olarak en iyi sizin anlamanız lazım onu ama görüyorum ki insanlar eleştirdiği herşeyi yaşıyor. Ayıbı siz etmişsiniz.
asla ayıp ettiğimi düşünmüyorum. ona olan hassas tavrımı annesi babası bile takdir etmişken size pek bişey düşmüyor açıkçası.

Back
X