Gorumcemin kizi gozleirimizin onunde susuzluktan kuruyor :)

:) konu komik degil ama yazim tarzin cok hosuma gitti.heleki son cumlene katila katila guldum.

Yeni nesil hep böyle. GSM lerin mesaj paketleri var 10.000-100.000

Nasıl doldurur genç kuşak bu paketi hayret, ha ayrıca bir de whatsapp falan da var yani, ailesi bu durumundan şikayetçi değil mi?

ayyy benim kzimda buyup asik olacak onlarin zamanina dusuncel mesaj bile cikar :)
bu olay tuhafima gitti paylastim niye eksidiniz yhaaa amannnnn yaaaa yani turkcemi de bozdu bu kiz :)

konuyu resmen kahkaha atarak okudum

yalnız anlamadım da yaa, tuvaleti de mi gelmemiş bu kızın hadi onu da geçtim de uykusuda mı gelmemiş, insan hiçbişey olmasa uykusuzluktan bayılır

ergenlik genclik yemeyi içmeyi unuturlar valla normaldir

bende bir gün akşama kadar aç gezmiştim yemek yemeyi unutmuştum

konuyu resmen kahkaha atarak okudum

yalnız anlamadım da yaa, tuvaleti de mi gelmemiş bu kızın hadi onu da geçtim de uykusuda mı gelmemiş, insan hiçbişey olmasa uykusuzluktan bayılır
ne ka su o ka çiş.......su yoksa çiş de yok

Hasta felan sandim ..
Ama kafadan hastaymis , ne mesajlasmasiymis o oyle ya sinir bozucu.. annesiyle konusun ilgilensin bi zahmet.

ergenlere kızmıyorum valla koskoca insanlar bile öyle telefona bağımlı... bir toplaşıyoz herkezin gözü telefonunda hayır benim akıllı telefonum yok yalnız kalıyorum içlerinde :)

Basligi gorunce dedim ne gibi bir illete bulasti genc kiz, megersem susuzluktan kuruyormus

haha süpersiniz şu saat itibariyle kurumuştur, suyu suratına doğru atarsanız hem yüzünü de yıkamış olur

9 yaşından itibaren çocuklar bu halde, gerçi iyi kısmı whatsapp da gördüğünüz oğlunuzu-kızınızı online olma saatlerine göre takip edebiliyorsunuz

Konunuzu okurken başlığa uydurmak için kendimle cebelleştim. Biraz daha oku başlığa uygun bir şey çıkar dedim okudum okudum maalesef çıkmadı. Yapacak bir şey yok.

Başlığa bayıldım sen ekmekte koy önüne sevabına

Bende buyuk bir hastalik var sandim bir an . Kullandiginiz suyun markasini degistirin.

ben gorumceme kesinlikle bisey demem goz var izam var sonra kabak basima patlar neme gerek.
suyumu verdim geriye cekilirim.
basligi degistiremedim tel da.biraz korkutucu olmus uzgunum.
esimin ailesinin yaninda sikiliyorum ne bu durumuda paylasmadan edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…