• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcemin kizi gozleirimizin onunde susuzluktan kuruyor :)

Allah iyiliği versin .d çiçek falan sandım oda nasıl biseymis öyle ya boğazına su bile icmemis msjlasmadan .d

belkı memleketi kurtaryordur o mesajlarla :KK53: anlayamazsinz:KK53:

eve dondugumuzde haber ederim :)
bende merak icindeyim

Şişeyle bırak yanına 2litrelik olanlardan, günlük su ihtiyacını karşılamış olursun hem:KK53:
Bu mesajlar, watsaplar beni çok sinir ediyor ya, arkadaşla iki muhabbet etcez elinde telefon başkasıyla konuşuyor, göz teması bile kuramıyorum bazen insanlarla. Kaldırın kafanızı şu telefonlardan gençlik:KK11:

Söz konusu genç kız ablanizin kızı olsaydı tavrınız ayni olur muydu acaba? Dalga geçerek ne yapmaya calisiyosunuz? Sizin bebeğinizin ergenlikte nasıl davranacaginin garantisi var mi?

kizim sabah 5;45 de uyandi salona bi ciktim gorumcemin kizi elinde tel. mesajlasiyor...
kucagimda kizim ev icinde dolasiyoruz yenga (yenge demek istiyor) bi su versenee dedi...
kucagimda bebek var songul bi bardak su ic bi bardakta bana getir dedim.bu devam etti mesajina...
saat oldu 7:30 bebisim uyudu.kv lerin suyu icilmez hazir su iciyoruz damacana henuz acilmamis surahi bombos.
bardaga koydum suyumu ictim songul'e vermedim dusa girdim saat oldu 8:45 bebisim uyandi emdi altini degistirdim songul hala cekyatta mesajlasiyor.millet giyindi kusandi deniz kenarinda kahvalti yapacaklarmis buyuk gorumceme gittiler.bizde esimle biryere gidip sonra gorumcemlere gecicez...
bizde ciktik sonra
carsida tel. geldi kv bisey unutmus onu almaya geldik saat 4:45 ve hala surahi bos damacana 1 su bardagi su eksikliginde dolu duruyor.
is inada bindi bende vermedim su songule
songulde siritarak mesajlasiyor...
bir genc kiz gozlerimizin onunde kuruyor...
endiseliyim valla.
saat oldu 5:02 giderken yarim su bardagi su vereyim bari...
benim böyle kızım olacak telefon elinden düşmeyen,valla saçını başını yolarım..

yandi sicaklarda
yemen ellerinde veysel karani misali.
karpuz yiyor ekmek arasi biseylerde yapmis.

Hayatımda okuduğum en saçma şey sanırım.
Mesajlaşsın, size ne ki? İsteyince de vermemişsiniz tamam işte.

Söz konusu genç kız ablanizin kızı olsaydı tavrınız ayni olur muydu acaba? Dalga geçerek ne yapmaya calisiyosunuz? Sizin bebeğinizin ergenlikte nasıl davranacaginin garantisi var mi?
ne kadar dogrucu davutsunuz yaaa...
hic saka da yapmayalim gorumcemin kizi ya illa art niyetliyim demi...
bu cocugu sevme ihtimalim bile yok dimi.
stres atmaya mi geliyosunuz buraya?

Vurdumduymaz ve saygısız (istisnalar hariç ) bir nesil var.
Büyüğe saygı kalmamış bir nesil geliyor son süratle.
İnanılmaz derecede de kalpazan ve hazırcı.
İstisnalar hariç .
Yetiştirmeye özen göstermek lazım fazla taviz ilerisi için resmen felaket geliyor dedirtiyor.

Back
X