- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha dün bu anlayamazsınızı yapıp gülüyodumbelkı memleketi kurtaryordur o mesajlarlaanlayamazsinz
![]()
Allahım ya yarıldım. nasıl buluyorsunuz bunları..Bence whatsapp tan bir bardak su resmi gönderin...![]()
benim böyle kızım olacak telefon elinden düşmeyen,valla saçını başını yolarım..kizim sabah 5;45 de uyandi salona bi ciktim gorumcemin kizi elinde tel. mesajlasiyor...
kucagimda kizim ev icinde dolasiyoruz yenga (yenge demek istiyor) bi su versenee dedi...
kucagimda bebek var songul bi bardak su ic bi bardakta bana getir dedim.bu devam etti mesajina...
saat oldu 7:30 bebisim uyudu.kv lerin suyu icilmez hazir su iciyoruz damacana henuz acilmamis surahi bombos.
bardaga koydum suyumu ictim songul'e vermedim dusa girdim saat oldu 8:45 bebisim uyandi emdi altini degistirdim songul hala cekyatta mesajlasiyor.millet giyindi kusandi deniz kenarinda kahvalti yapacaklarmis buyuk gorumceme gittiler.bizde esimle biryere gidip sonra gorumcemlere gecicez...
bizde ciktik sonra
carsida tel. geldi kv bisey unutmus onu almaya geldik saat 4:45 ve hala surahi bos damacana 1 su bardagi su eksikliginde dolu duruyor.
is inada bindi bende vermedim su songule
songulde siritarak mesajlasiyor...
bir genc kiz gozlerimizin onunde kuruyor...
endiseliyim valla.
saat oldu 5:02 giderken yarim su bardagi su vereyim bari...
yandi sicaklarda
yemen ellerinde veysel karani misali.
karpuz yiyor ekmek arasi biseylerde yapmis.
ne kadar dogrucu davutsunuz yaaa...Söz konusu genç kız ablanizin kızı olsaydı tavrınız ayni olur muydu acaba? Dalga geçerek ne yapmaya calisiyosunuz? Sizin bebeğinizin ergenlikte nasıl davranacaginin garantisi var mi?