• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcemin kizi gozleirimizin onunde susuzluktan kuruyor :)

Vurdumduymaz ve saygısız (istisnalar hariç ) bir nesil var.
Büyüğe saygı kalmamış bir nesil geliyor son süratle.
İnanılmaz derecede de kalpazan ve hazırcı.
İstisnalar hariç .
Yetiştirmeye özen göstermek lazım fazla taviz ilerisi için resmen felaket geliyor dedirtiyor.
super tespit.
acaip hazircilar aynen.
su vermedim valla kuruyacakti.
normalde de boyle annesi hizmrt ediyor.
birak buyugu kendine saygisi yok.
insan saatlerce ac susuz oturur mu?

kizim sabah 5;45 de uyandi salona bi ciktim gorumcemin kizi elinde tel. mesajlasiyor...
kucagimda kizim ev icinde dolasiyoruz yenga (yenge demek istiyor) bi su versenee dedi...
kucagimda bebek var songul bi bardak su ic bi bardakta bana getir dedim.bu devam etti mesajina...
saat oldu 7:30 bebisim uyudu.kv lerin suyu icilmez hazir su iciyoruz damacana henuz acilmamis surahi bombos.
bardaga koydum suyumu ictim songul'e vermedim dusa girdim saat oldu 8:45 bebisim uyandi emdi altini degistirdim songul hala cekyatta mesajlasiyor.millet giyindi kusandi deniz kenarinda kahvalti yapacaklarmis buyuk gorumceme gittiler.bizde esimle biryere gidip sonra gorumcemlere gecicez...
bizde ciktik sonra
carsida tel. geldi kv bisey unutmus onu almaya geldik saat 4:45 ve hala surahi bos damacana 1 su bardagi su eksikliginde dolu duruyor.
is inada bindi bende vermedim su songule
songulde siritarak mesajlasiyor...
bir genc kiz gozlerimizin onunde kuruyor...
endiseliyim valla.
saat oldu 5:02 giderken yarim su bardagi su vereyim bari...

kizim sabah 5;45 de uyandi salona bi ciktim gorumcemin kizi elinde tel. mesajlasiyor...
kucagimda kizim ev icinde dolasiyoruz yenga (yenge demek istiyor) bi su versenee dedi...
kucagimda bebek var songul bi bardak su ic bi bardakta bana getir dedim.bu devam etti mesajina...
saat oldu 7:30 bebisim uyudu.kv lerin suyu icilmez hazir su iciyoruz damacana henuz acilmamis surahi bombos.
bardaga koydum suyumu ictim songul'e vermedim dusa girdim saat oldu 8:45 bebisim uyandi emdi altini degistirdim songul hala cekyatta mesajlasiyor.millet giyindi kusandi deniz kenarinda kahvalti yapacaklarmis buyuk gorumceme gittiler.bizde esimle biryere gidip sonra gorumcemlere gecicez...
bizde ciktik sonra
carsida tel. geldi kv bisey unutmus onu almaya geldik saat 4:45 ve hala surahi bos damacana 1 su bardagi su eksikliginde dolu duruyor.
is inada bindi bende vermedim su songule
songulde siritarak mesajlasiyor...
bir genc kiz gozlerimizin onunde kuruyor...
endiseliyim valla.
saat oldu 5:02 giderken yarim su bardagi su vereyim bari...
hey allahım insanların elinden tlfnu alınca artık kalp krizi gecircekler gercekten endişeli bi durum

Allah iyiliğini versin :-)
Başlığı okuyunca bebek sandım hani anne sutu alan bebeklere şu vermezlerya,yaz günü malum :)

• Beğen
Reactions: nio
Başlığı okuyunca suratım düştü ama konuyu okuyunca çok güldüm :KK70: En büyük derdin böyle olsun canım . :KK19:Açıkçası bunun yeni nesillikle falan alakası yok, yetiştirilme tarzıyla ilgili. Tabi ki sevgilisi olucak , ergenliğini doyasıya yaşayacak ama bu kadarı da hiç normal değil. Sen hiç korkma bebişin öyle olur diye :KK46::nazar: Kendi öğrencilerimden biliyorum. Ailesinin ilgiyle büyüttüğü çocuklar zehir gibi, büyümüş de küçülmüş dediğin cinsten. Ancak aynı yaşta olmasına rağmen ailesi tarafından gerekli ilgi ve özveriyi görmeyen çocuklar ise bırak çevresiyle farkındalığı ,kendi temel gereksinimlerini karşılaması gerektiğinin bile farkında değil. :KK43:

• Beğen
Reactions: nio
Nio isin mi yok Allah askina birak kurusun kuraklik var zaten barajlarda su yok bir bardak kar ettin :)

Başlığı okuyunca suratım düştü ama konuyu okuyunca çok güldüm :KK70: En büyük derdin böyle olsun canım . :KK19:Açıkçası bunun yeni nesillikle falan alakası yok, yetiştirilme tarzıyla ilgili. Tabi ki sevgilisi olucak , ergenliğini doyasıya yaşayacak ama bu kadarı da hiç normal değil. Sen hiç korkma bebişin öyle olur diye :KK46::nazar: Kendi öğrencilerimden biliyorum. Ailesinin ilgiyle büyüttüğü çocuklar zehir gibi, büyümüş de küçülmüş dediğin cinsten. Ancak aynı yaşta olmasına rağmen ailesi tarafından gerekli ilgi ve özveriyi görmeyen çocuklar ise bırak çevresiyle farkındalığı ,kendi temel gereksinimlerini karşılaması gerektiğinin bile farkında değil. :KK43:
icime su serptiniz :)

bende esimle flort ettim ama biz acikinca bi mola verirdik.
boyle giderse bir cok genc telef olacak.
kayinvalidem gibi konusucam ama bizim behrimizde boyle degildi...
cekyatta uzaniyor hala orda wifi iyi cekiyor diye dedesiyle yer kavgasi yapiyorlar.
kp kaptirdi 3 lu koltugu boyuda kisa ayaklarida havada kaldi gidip bi sehpa getireyim bari ayaklarini uzatir.

başlıkta gülücüğü görünce yanlışlıkla olduğunu sanmıştm ama okuyunca güldüm baya:) ben herlde vermezdm ya siz baya insaflıymışsınız:)

Koskoca kiz suya ihtiyaci olup olmadigini kendi dusunsun bir zahmet.

Mesajlasmaktan kalkıp suyunu almadı mi yanii ay ne gulduuum siz vermeseniz icmiyck yani :D merak ettim tuvalete de mi gitmiyo bu kız :D sevgiliyse eger yalniz bu kadar çok konuşacak ne buluyorlar ya insan bi zaman sonra tikanir

Tamam ben de çok mesajlaşırdım falan ama bu aşırı olmuş yaaa :D çok güldüm konunuza Allah da sizi güldürsün :D

Valla benim de şu kk yüzünden vaktim heba oluyor kalkamıyorum başından iki saattir çişe gidemiyorum kalkıp bağımlılık yapıyor vallahi :/

Bizde eşimle ne msjlaşırdık be sabahlara kadar :D Ama ben açık gözümdür ne susuz bıraktım kendimi ne de aç :48:

şimdiki telefonlar hafif dokunmatik..
ah biz gençken cep telefonu yeni çıkmış,,,
cep telefonu önce "baba" kanalıyla eve girmiş yavaş yavaş gençlere de alınır olmuş..
anne baba "amanın nerde olsa arayacağız yandı bizimki he he he" havasına girip neşelenmiş de almış tabi..
mesajlaşacağız diye kolumuz tutulur ağrısı sırta vururdu,,, parmağımız kırılırdı bas allah bas :)
T9 a da alışamamışız daha yeni herşey :) bi harf için bas da bas :)
tıkır tıkır ses çıkar.. anne yan odada uyuyamaz.. seslenir "hadi yaaat" diye :)
bi de fener gibi ışığı var ev aydınlanır saklanmaz :)
öyle cebe de sokulmaz iri kıyım belli olur yatağın altına koyacaksın biri ani gelse :)
şarjı çok gitmezdi garibimin su, çiş, beslenme eski nesilde çok zor olmadı o yüzden..
ama şimdikilere serum bağlamak lazım, yapışıp kalıyorlar napsınlar..
ay eskiyi hatırladım çok güldüm :) iyiki yazmışsınız,,, gece gece iyi geldi..

Yahu size sataşan olmamış bişey olmamış. Kızıma niye su vermedin dememişler o da dememiş yenge bi su vermedin diye. Ayrıca inada bindiren sizsiniz kendiniz içerken songüle vermedim diyosunuz. Ha hizmetçi muamelesi yapıyodur kendince sürekli aynısıdır o ayrı. Ama bi kere söylemiş bitmiş. Ne var yani.

Kimle napar yapar ablası olsaydınız gençtir derdiniz, görümce olunca böyle oluyormuş..

Back
X