- 10 Aralık 2016
- 1.515
- 4.607
- 133
- 40
Benim düşman başına yengem lisedeyken beni sevgilimle görüp yemeyip içmeyip babanemlere anlatmıştı benim kızım assssla yapmaz diyerek tabii ki. Anneme babama her şeyi anlattığım için tınlamadım tabi istediğine anlatsın anam babam biliyo sonuçta dedim. Yıllar geçti bu ara ara beni ve diğer kuzenlerimi ispikledi hep her defasında da benim kızım asssssla yapmaz diyerek. Gün geldi çok alakasız bi insanın sosyal medyasında kızının fotoğrafını gördüm sevgilisiyle hem de uzun zamandır beraberlermiş, düşman başına yengem müstakbel damatlarıyla elele kol kola falan
durur muyum hemen ss alıp bakııınnnn diye bütün sülaleye gösterdim yenge şok tabi ilk bi inkar yok öyle bişi derken fotoğrafları gördük diyince millet kabul etmek zorunda kaldılar.
Ha bu arada isteyen istediğiyle istediğini yaşasın bana ne genciz güzeliz tabi sevcez sevilcez gezip tozcaz ama olay art niyetse ibrenin sana dönme ihtimalini hep göz önünde bulundur sevgili konu sahibi. Ha yok ben yeğenimi korumaya çalışıyorum diyosan onu başta o dedikoducu kadının çenesini kapatarak yapcaktın. "Bizim ailesi olarak haberimiz var" şu cümle yedi mahallenin ağzını büzer oturtur.

Ha bu arada isteyen istediğiyle istediğini yaşasın bana ne genciz güzeliz tabi sevcez sevilcez gezip tozcaz ama olay art niyetse ibrenin sana dönme ihtimalini hep göz önünde bulundur sevgili konu sahibi. Ha yok ben yeğenimi korumaya çalışıyorum diyosan onu başta o dedikoducu kadının çenesini kapatarak yapcaktın. "Bizim ailesi olarak haberimiz var" şu cümle yedi mahallenin ağzını büzer oturtur.