• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcemin kızını görmüşler bana bunun için fikir verirmisiniz

Benim düşman başına yengem lisedeyken beni sevgilimle görüp yemeyip içmeyip babanemlere anlatmıştı benim kızım assssla yapmaz diyerek tabii ki. Anneme babama her şeyi anlattığım için tınlamadım tabi istediğine anlatsın anam babam biliyo sonuçta dedim. Yıllar geçti bu ara ara beni ve diğer kuzenlerimi ispikledi hep her defasında da benim kızım asssssla yapmaz diyerek. Gün geldi çok alakasız bi insanın sosyal medyasında kızının fotoğrafını gördüm sevgilisiyle hem de uzun zamandır beraberlermiş, düşman başına yengem müstakbel damatlarıyla elele kol kola falan 😄 durur muyum hemen ss alıp bakııınnnn diye bütün sülaleye gösterdim yenge şok tabi ilk bi inkar yok öyle bişi derken fotoğrafları gördük diyince millet kabul etmek zorunda kaldılar.

Ha bu arada isteyen istediğiyle istediğini yaşasın bana ne genciz güzeliz tabi sevcez sevilcez gezip tozcaz ama olay art niyetse ibrenin sana dönme ihtimalini hep göz önünde bulundur sevgili konu sahibi. Ha yok ben yeğenimi korumaya çalışıyorum diyosan onu başta o dedikoducu kadının çenesini kapatarak yapcaktın. "Bizim ailesi olarak haberimiz var" şu cümle yedi mahallenin ağzını büzer oturtur.

Bunun sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Annesi babası takibini yapabilir. Siz gençken akrabaların size karışmasıyla aynı durum. Ki o yaşta flört edebilir gençliğe giriyorlar o yaşlarda hepimiz birinden hoşlanırdık vs. İlerisini de ailesi takip eder ne yapıyor ne ediyor. Çok büyük bişey olmadıkça başına bişey gelecek tarzda size bişey söylemek düşmez

Ayy nefret ederim dedikoducu kocakarilardan gercekten sinirim bozuldu. Siz de diyemiyor musunuz sizene kimin kimin elini tuttuğundan sen kendi eline bak diye? O yaşlarda tabii ki erkek arkadaşı, hoşlandığı biri olacak gayet normal. Burada önemli olan şey ailesinin ona bir sorun yaşadığında paylaşabilecek güveni vermesi. Çocuğumun başına bir şey gelir mi diye baskılamak yerine, bir sorun yaşarsan her zaman yanındayım güveni verirseniz sizinle paylaşır her şeyi. Kısacası, dedikodu yapmayın ve çocuğunuza güven verin.

Ne kadar sansli bir kiz ki aski sevgiyi 14 yasinda deneyimleyebiliyor (anladigim kadariyla yasitiyla). Gencliginizi yasayamadiginiz icin bu kadar kiskanmayin. Gorustugu kisi yasiti degilse buyukse soylemek lazim tabi ama anladigim kadariyla tek problem kizin ozgurlugu mutlulugu ve gencliginin tadini cikarmasi

14 yaşında ki kızın yaninda 20-25-30 yaşinda biri yoksa sorun değil. Flortler artık ana okuluna kreşe indi... Bırakın zaten muhtemel belki de ayrılmıştır

Back
X