EngelleBu benim görüşüm, kendi kendime kuruntum degil şu an nişanlıyız ve sevgililigimizden itibaren böyle süregeldi. Anneside nişanlimda der hep kiskaniyor seni diye. Evde benim adimin gecmesinden annesinin bana olan ilgisinden tutun bir ay sonra düğünüm var her şeyimle ilgileniyormuş gibi görünüp beni sürekli yonlendirmesinden bıktım şimdiden. Aramizda en ufak bir sey olduğunda bana degilde gidip hemen nişanlima anlatiyo. Mesajima bir buçuk ay sonra görüldü atmışlıgı var. Bende onun mesajina cevap vermemiştim bir saat falan işim vardi o arada hemen gidip nişanlıma söylemiş. Korkutucu bu hareketleri. Üstelik nişanlimda ablasina cok düşkün. Diger aile bireyleri icinde bir baskinligi var hep
Tabi. Bende ayni sekilde. Ugrasmaya gerek yok. Herkesle anlasmak zorunda deiliz.. iyi niyetinden emin olmadiginiz kimseyi hayatinizda barindirmayin.Bir önceki arkadaşın dediği en güzeli engel1 yıldır gorusmuyorum mis gibi hayat
Benim görümcem ben nişanlıyken daha beter şeyler yapmıştı yüzüme karşı beni kıskandığını bile söylemişti görüşmeyi kestim sonra kendisi pişman oldu şuan iyi sayılırız ama çokta dert değil olmasada olur yani istemiyosan görüşmeyi kesebilirsinBu benim görüşüm, kendi kendime kuruntum degil şu an nişanlıyız ve sevgililigimizden itibaren böyle süregeldi. Anneside nişanlimda der hep kiskaniyor seni diye. Evde benim adimin gecmesinden annesinin bana olan ilgisinden tutun bir ay sonra düğünüm var her şeyimle ilgileniyormuş gibi görünüp beni sürekli yonlendirmesinden bıktım şimdiden. Aramizda en ufak bir sey olduğunda bana degilde gidip hemen nişanlima anlatiyo. Mesajima bir buçuk ay sonra görüldü atmışlıgı var. Bende onun mesajina cevap vermemiştim bir saat falan işim vardi o arada hemen gidip nişanlıma söylemiş. Korkutucu bu hareketleri. Üstelik nişanlimda ablasina cok düşkün. Diger aile bireyleri icinde bir baskinligi var hep
Aynen canım benim, aksi halde huzursuzluk kaynağı kendileri ne gerek varTabi. Bende ayni sekilde. Ugrasmaya gerek yok. Herkesle anlasmak zorunda deiliz.. iyi niyetinden emin olmadiginiz kimseyi hayatinizda barindirmayin.
peki ya eşiniz..Bir önceki arkadaşın dediği en güzeli engel1 yıldır gorusmuyorum mis gibi hayat
O da görüşmüyor.peki ya eşiniz..
ya olaylar olmus demekki . durup dururken karısı görusmuyor diye görusmez.O da görüşmüyor.
Kimse durup dururken tak diye birini hayatından çıkarmazya olaylar olmus demekki . durup dururken karısı görusmuyor diye görusmez.
şanslısın . gerçekten allah bozmasın.Kimse durup dururken tak diye birini hayatından çıkarmazElbette oldu şükür eşimde beni savundu, yanımda oldu.
Teşekkür ederim canım,Allah razı olsun cümlemizin inşallahşanslısın . gerçekten allah bozmasın.
Bu benim görüşüm, kendi kendime kuruntum degil şu an nişanlıyız ve sevgililigimizden itibaren böyle süregeldi. Anneside nişanlimda der hep kiskaniyor seni diye. Evde benim adimin gecmesinden annesinin bana olan ilgisinden tutun bir ay sonra düğünüm var her şeyimle ilgileniyormuş gibi görünüp beni sürekli yonlendirmesinden bıktım şimdiden. Aramizda en ufak bir sey olduğunda bana degilde gidip hemen nişanlima anlatiyo. Mesajima bir buçuk ay sonra görüldü atmışlıgı var. Bende onun mesajina cevap vermemiştim bir saat falan işim vardi o arada hemen gidip nişanlıma söylemiş. Korkutucu bu hareketleri. Üstelik nişanlimda ablasina cok düşkün. Diger aile bireyleri icinde bir baskinligi var hep
Benim küçük görümcem de öyle ama ben abisi ile haddini bildiriyorum nişanlın da otursun konuşsun onunla sonuçta sürekli hayatınızda olacak kişi oBu benim görüşüm, kendi kendime kuruntum degil şu an nişanlıyız ve sevgililigimizden itibaren böyle süregeldi. Anneside nişanlimda der hep kiskaniyor seni diye. Evde benim adimin gecmesinden annesinin bana olan ilgisinden tutun bir ay sonra düğünüm var her şeyimle ilgileniyormuş gibi görünüp beni sürekli yonlendirmesinden bıktım şimdiden. Aramizda en ufak bir sey olduğunda bana degilde gidip hemen nişanlima anlatiyo. Mesajima bir buçuk ay sonra görüldü atmışlıgı var. Bende onun mesajina cevap vermemiştim bir saat falan işim vardi o arada hemen gidip nişanlıma söylemiş. Korkutucu bu hareketleri. Üstelik nişanlimda ablasina cok düşkün. Diger aile bireyleri icinde bir baskinligi var hep
Kesinlikle doğru eş desteği çok önemliHerkesde bu dengesizlerden varmi yaaaa....
Sanirim burda cozum noktasi eşiniz olcak. Esiniz sizin yaninizda olursa ne ala. Olmassa zor geciyo hayat. Yasayan biri olarak.
Gorumce cay kasigi gibidir diyorlarya vallahi dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?