- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.184
- 823
Bu ne yaw? 365 günün 3 gününü kocanın ailesiyle geçirmek herkese zulüm gelmeye başlamış, bu kadar mı sabrınız yok arkadaşlar? Sadece 3 gün, yani 72 saat, iki güzel söz söylemek, büyüklerin gönlünü almak, birkaç misafir ağırlamak bu kadar mı zor? Kalan 362 gün ve 6 saati ne istiyorsanız yapın... Koca sorumluluğu almışken küçük bir çocuğa 10 gün bakmak bu kadar mı zor? Evliliklerin bu yüzden temeli yok, en küçük bir tartışmada çatırdıyor, evlilik sabır işidir, herşey kadına bağlıdır, kadın kocasına ve akrabalarına saygı gösterirse kocalar da onları baştacı yapar (Hasta ruhlu erkekler hariç)
ne kadar doğru yazmışsın...kesinlikle haklısın.benim merak ettiğim konu sahibi arkadaş kendi ailesini ne sıklıkta görüyor.eminim aynı şehirde yaşıyorlardır ve sürekli görüyordur kendi ailesini.eşinin ailesinin cahil ,pis veya kötü şartlarda yaşıyor olması senede 2 kere ziyqret etmemelerini gerektirmez.çok üzülüyorum bu tarz insanları gördükçe.yaşlı insanları bayramlarda sevindirmek gerek diye düşünüyorum bende