Yorumları okurken çatlayacaktım az kalsın..
İnsanlar okuduklarını anlamıyorlar gerçekten..
Gitmen iyi olurdu sonuçta büyükler ama yoğun bir tempoda çalışıyor olman ve gittiğinde seni çileden çıkartıyor olmaları gitmemene hak vermemi sağlıyor..
Normal zamanda bile bir çocuğun sorumluluğu büyüktür ki sizler çalışıyorsunuz..Çocuğun başına bi durum gelse ilk suçlanan eşin ve sen olacaksın..
Ayrıca arkadaş demiş ki ''ben daha yeni evliyken aynı görümcem 15 aylık çocuğunu bana bir kaç seneliğine göndermeye çalıştı''..
Farkında mısınız durumun vahimiyetinin ??
Onlar çocukları gezsin, açılsın diye değil, aman başımızdan gitsinde ne olursa olsun diye bakıyorlar..
Kız sinirlenmekte haklı..
Doğulu batılı olayına gelince yalan mı ?? Ben batılıyım onlar doğulu demiş..Yalan mı söylemiş ??
Yoksa arkadaş ta mı doğulu

Hemen hışımla saldırmak için cımbız ile kelime seçiyorsunuz..
Sadece durumu belirtmek için kurulmuş bir cümle..Bu cümleyi kurduğu için eşini ve ailesini aşağıladığını düşünmeniz ve saldırmanız kadar komik bir durum olamaz..Aşağılasa evine erkek yapmazdı o adamı..
Ayrıca bu lakabı onlar kendileri takmışlar gelinlerine..
Arkadaşım daha ilk olarak diğer eltinin, görümcenin 15 aylık kızına baktığını belirttiğinde direkt olarak aklıma geldi '' İlkokulu sizde bitirsin diyebilecekleri

'' .. Ki sen de sonraki mesajında belirtmişsin böyle bir korkunun olduğunu..
Okadar düşüncesizler ki çocuğu kıyafetsiz göndermişler seni mi düşünecekler ?
Cahil insanlarla uğraşmak zordur hele bir de sorumsuzluğu dibe vurmuşsa....Allah kolaylık versin arkadaşım..