Hayır canım bana karşı hakaret yok görümcem kaynanası gibi olmaya çalışıyor kaynanası küstümü herkez küsmesi lazımmış küstüğü kişi yengesi ve görümcemden çok yardımı oldu bana sağolsun ben o kişiye nasıl küsebilirim konuyu okusaydın keşke canım konuyu daha iyi anlayabilirdinKonuyu okumadim.sadece basliga gore minik bir tavsiyem olacak.eğer aileme hakaretten bulunmamissa tabiki de küsmeyeceksin.çocuk değilsin sen.bagimsiz bir kisiliksin. Bir baskasi için kimseyle küsme
banada yaptı görümcem eltimle aramda bir şey yoktu kendi küstü diye taraf olmamı bekledi ben küsmedim..ama eltimle barıştılar bir kaç zaman sonra görümce bana küstü eltide küstü
yani kökten kurtulmuşun canımbir ara gö3ğmcem sürekli bana laf getiriyordu arkan şunu söylüyor bunu söylüyor diye yengesi duyunca kızdı artık laf getirmiyor sesi çıkmıyor zorla çağıyoz gelmiyor dünde zorla geldş kendi bilir
Görümcemden çok yardımı oldu sağolsun yengesi (dayısının eşi) akraba oda canımiçinden nasıl geliyorsa öyle davran arkadaşım.bağımlımısn da başkasının davranışlarını kontrol etmesine gerek yok yani.eğer sevdiğiniz değer verdiğiniz biriyse neden küseceksinizki..
canım aramda sorun yoksa küsemem kim ne derse desin yaradılışım bu benim..o zaman ben ben olmamki..çocukluğumdan beri böyleyim ben..
Kızlar görümcem 40 yaşında ve son günlerde çocuk gibi oldu canımı sıkıyor yengesiyle (dayısının eşi) tartıştı benimde küsmememi istiyor onun hakkında sana bunu şunu söyledi diyor bizde sorduk yengesi çok kızdı ve aradı tartıştılar görümcem onla küsmen için yalanmı söylüyor yoksa gerçekten yengesi benim arkamdanmı konuşuyor yengesi ben sana seve seve her zaman yardıma gelirim bunuda laf etmem asıl arkandan konuşan o dedi ve onun söylediklerini bana anlattı yengesinin bana çok yardımı oldu ben bu kişiyle nasıl küsebilirim görümcem bana daha yakın olması gerekirken yengesi daha çok yardıma koştu sağolsun hamilelğimin son aylarında araba kullanamıyordum bebeğimin kıyafetlerini yatağını almam için beni arabayla magazalara götürdü hiç sıkılmadan görünceme göre bunlarıda laf etmiş yengeside diyor ben laf etsem yardımcı olmazdım görümcem hamilelikte bir iki defa yardıma geldi ve benim annem yanımdamı senin annen yanında sana yardımcı oluyor diye laf vurup gitti doğumdan sonrada bir kaç kere geldi daha sonra gelmedi siz gelin diye çağırıyor ben diyorum bebeğim küçük kalabalıkta uyumuyor sen gel diyorum hiç anlayışla karşılamıyor bayramda gittik evdekiler bağıra bağıra konuşuyor kibarca uyarıyom bebeğim uyuyor diyorum kimse dinlemiyor kuzum uykusuzluktan perişan oldu görümcemde diyor kalabalığa alışsın tamam alışsın ama 3 buçuk aylık bebeğin uykuya ihtiyacı var bebekler sessizliği sever görümcem hep siz gelin diyor kendisi gelmek istemiyor yengesiyle karşılaşmaktanmı korkuyor bilmiyorum ama o kendi sorunları ben karışamam aralarındaki probleme eşimde diyor sen karışma herkezle iyi ol herkez kendi yaptığından utansın diyor oda dayısıyla arası bozulmasını istemiyor hem ablasına hem yengesine kızıyor benim kimseyle problemim yok o küsüyor diye bendemi küsmem lazım bana son günlerde soğuk davranmaya başladı hem gelmiyorsun diyor hemde küstüğü kişiye küsmediğim için araları bozuk olduğu için ikiside laf getiriyor görümcem diyor o senin arkandan konuştu yengesi diyor o senin arkandan konuştu bunların araları iyiyken oturmuş benim lafımı etmişler araları bozulunca birbirinin ipliğini pzara çıkardılar yada görüncem yengesi bizim eve gelmesindiye yalan söylüyor benim düşüncem sizler ne düşünüyorsunuz kızlar
görümcem diyor o senin arkandan konuştu yengesi diyor o senin arkandan konuştu bunların araları iyiyken oturmuş benim lafımı etmişler araları bozulunca birbirinin ipliğini pzara çıkardılar yada görüncem yengesi bizim eve gelmesindiye yalan söylüyor benim düşüncem sizler ne düşünüyorsunuz kızlar
İkisiyle de küs.
Eşimde bıktı ama bişey diyemiyor hiç gelmek istemiyor hep siz gelin diyor bebeğim var fazla dışarı çıkamıyorum uyku düzeni bozulmasın diye uykusuz kalınca huysuzlanıyor ama bunu anlayışla karşılamıyor küsüyor yengesiyle tartıştıktan sonra iyice alıngan oldu herşeye küsüyor arayıp sormuyorum uzak dursun diye eşim dayanamıyor arıyo eşimi çağırıyo çocuğu alın gelin sen gel diyoruz yok gelmiyor geçen zorla çağırdık yengesiyle karşılaşmaktan korkuyor galibaSen başkasın görümce. başka
O küsünce sen nie küsesin ki?
Eşin küsse anlarım ama görümcen kim oluo dış kapının Mandalı
canım aramda sorun yoksa küsemem kim ne derse desin yaradılışım bu benim..o zaman ben ben olmamki..çocukluğumdan beri böyleyim ben..
En iyisini yapıyorsun canım insanlar bazen karşısındaki kişi kukla sanıyor ben biriyle küssem o tövbe küsmez aslında ikisinide sevmiyorum ama eşim kimseye küsme diyor iyi olmaya çalışıyorum ama insanlar iyilikkten anlamıyor
Sen küsersin sonra gider barışır o küstüğü kişiyle sen kötü olursun , küsme niye küsesin .
Başkasının lafını sana taşıyan kişi elbet senin dedikodunu yapmıştır , görümcen de yenge de konuşmuştur ikisi de sütten çıkmış ak kaşık değil belli.
sadece başlığı görünce direk cvp yazmak istedim. tabiki HAYIR!! o ne öyle kan davası gibi ben küstüm sende küs , ben barıştım sende barış
daha neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?