Görümcemin nikahi

Hastayım de 1 gün önceden belim tutuldu de hasta gibi belini tutup dolan.Ayakta duramıyorum de.Otur cocugunla ilgilen.Onlar bunu hak ediyolar.Kırk kere yapmışsın 1 kere yapmadığında bişey diyeceklerse vefasızlar zaten.Kendi kızları elini sürmezken ben olsam asla yapmazdım.Kayınvaliden resmen kullanıyor seni.

Yahu sen hizmetçi misin çık o mutfaktan oğlunun yanından bir an olsun ayrılma. Bunlar senin görevin değil yapma.

Hastayım de 1 gün önceden belim tutuldu de hasta gibi belini tutup dolan.Ayakta duramıyorum de.Otur cocugunla ilgilen.Onlar bunu hak ediyolar.Kırk kere yapmışsın 1 kere yapmadığında bişey diyeceklerse vefasızlar zaten.Kendi kızları elini sürmezken ben olsam asla yapmazdım.Kayınvaliden resmen kullanıyor seni.
Tskler tavsiyeniz icin:) ama ben hasta nummarasina yatmicam. Nikah vakti gidicem geçten gece. Mutfaga girmicem. Yemek servisi esnasinda servis yaparim. Hic yardim etmedi olmasin diye. Onunlada kalirim. Oglumla ilgilenirim.

Otur doğru düzgün anlat "bende törende olmak istiyorum, mutfakta değil" de. Beraberce çözüm bulalım de ha bu arada bende evde yapılan törenlerde plastikten hoşlanmam ama biz mesela sünneti nişandı Mevlüt tü o günlere özel mutfakta ve hizmet için yardımcı tutuyoruz çok pratik oluyor herkes o günün tadını çıkarıyor, tavsiye ederim

Esim yoktu, calisiyordu o gün. Yoksa kendisi baskındır bu konuda ve asla beni ezdirmez. Bu sefer kesinlikle herseye kosturmayacagim orasi kesin. Ama sunuda söyliyim kv cok yüzsüz bu seferde cagiracak beni nisazümra gelsene diye!! Tam sorun.

Çocuğun kucağında git ve birazdan gelirim vs geciştir

Yapma güzel arkadaşım, yapma. Çocuğum var onunla ilgileneceğim de. Eşin de bu yüzden evliliğinize zarar getirecekse getirsin amaaan. Ben olsam hayatta yapmazdım kaldı ki benim annem gelir ağzını yırtardı öyle kaynananın annem yoksa teyzem biri gelir ben yapıyor olsam bana kızarlardı, yardıma tamam ama hizmetçiliğe hayır.

Hem yapmicam diyorsun hem yemek servisi yaparım diyorsun.biz sana hicbirsey yapma diyoruz illa yapicaksin yani tutmayın beni diyosun e yap gor bak o servis kaç saat sürüyor :KK12:

Cocuktan guzel bahane mi olur? Gece uyumadi atesi vardi felan de. Tam nikah saati git. Hasta zaten oyalanmayalim fazla de don geri.

Hem yapmicam diyorsun hem yemek servisi yaparım diyorsun.biz sana hicbirsey yapma diyoruz illa yapicaksin yani tutmayın beni diyosun e yap gor bak o servis kaç saat sürüyor :KK12:
Herzaman yardim eden hatun birden hicbisey yapmayinca fazlasiyla göze batar. Ben aşama aşama azaltmak istiyorum. Bütün gün mutfakta ugrasmak baska, bir kac tabak servis etmek baska. Kaldiki onuda kendi basima yapmam esimin kuzenlerinede söylicem söyleyince yapiyorlar.

Al bir plastik catal kaşık serfisini yap veya Bir arkadasin dedigi gibi bilegini bandajla.:KK48:.

NisaZumra Yapmayın canım. Bi zahmet yardımcı kadın alsınlar. Nikah salonda olucaksa eğer direk salona git. Enayilik yapma.

derdini söylemeyen derman bulamaz. eşinizesöyleyin o takmazsa kv söyleyin. bunda çekinecek birşey yok. siz yapmayayım demiyosunuz ki. yardım etsinler diyosunuz cesaretli olun bu konuda

Tskler tavsiyeniz icin:) ama ben hasta nummarasina yatmicam. Nikah vakti gidicem geçten gece. Mutfaga girmicem. Yemek servisi esnasinda servis yaparim. Hic yardim etmedi olmasin diye. Onunlada kalirim. Oglumla ilgilenirim.
Kayinvalideni ara simdiden soyle cocugum dustu hem cok yoruldum bu sefer bana guvenme ben torene katilacagim de ona gore tedbirini alsin tek esine soylemekle olmaz.

Back
X