Görümcemin nikahi

Arkadaslar bugün görümcemin nikahi oldu evde. Tüm misafirler gelmisti bende en son gittim. Niye geciktin diye sorduklrinda;oglum öglen uykusundan gec uyandi,dedim. Sonra baktim mutfakta kv'demin eltisi, görümcesinin kizi yardim ediyor hic yanaşmadım. Oturdum, oglumun pesine kosturdum. Görümcemle, esimle, damatla bol bol hatira resimleri cekildik,akrabalarla sohbet ettik. Nikah merasiminden sonra sira yemek servisine gelmisti. Baktim kücük görümcem kuzenlerine diyor, yardim edermisiniz diye, hepsi kalkti. Ben kalkmadim lavaboya gittim :D lavabodan cikinca servis bitmis, herkes yiyordu. Bende aldim tabagimi agirdan agirdan oglumla yedim. Sonrada mutfaga koydum sadece. Oturdugum cok göze batmasin diye sadece kizlara masayi toplamaya yardim ettim. Mutfaga bulasiga hic girmedim, geri durdum. Sonra kv bakti kimse orali degil, kendi girdi mutfaga. Pesinden eltisi hallettiler. Hiccccc orali olmadim! Esimde beni gözetliyordu zaten girsem ilk o kizacakti cünkü :D yemekten sonra tatlilar felan yendi. Sonrada millet yavas yavas dagilmaya baslarken, anne ben gidiyorum oglumun uykusu geldi dedim. Ha Kizim istersen burda en üst katta yatir dedi Bende: olmaz öyle sey, ev cok kalabalik, biz eve gidiyoruz, dedim. Tamam dedi sadece ve mutfakta batiyordu ama hic orali olmadim. Hatta laf arasi, ay anne mutfak hep batmis keske plastik tabak,catal isteseydin ben getirecektim ama istemedin dedik. Bosver kizim ben öyle sevmiyorum dedi sadece. Esimle kalktik gittik. Sayenizde bana hak verdiginiz icin yanlis bisey yaptigimida düsünmedim, bu sefer kullanamadilar beni. Bundan sonra böyle;) isteyen hizmetci tutar olmadi kendi yapar.

Plastik tabak bardak çatal kaşık ne lazımsa alın
Ben bulasik yikayamam kimse yardim etmiyor ben de oturup misafirlerle muhabbet etmek istiyorum de ya da çocuğum öncelikli de gec
Ya da plastikleri aldığında, ugrasmayalim diye aldım kullanir atariz isimiz hafifler de
Sen esine soyle alsin plastik tabak vs

Son yazini simdi okudum ohh iyi yapmışsın cok sevindim:halay:
Gecenlerde benim de arkadasin sözü, kardesinin de nişanı oldu herseyle birebir ilgilendim dun de kinasi vardi gec geldin neredesin diye herkes hesap sordu sinir oldum sanki erken gitsem ne olacak ki? Zaten kimse de ilgilenmedi kendi kendime giristim sonra da erken kalkip evime döndüm
Yani yaparsin yaparsın yaranilmaz yapmasan da yuzune vurulur :sinirli:

Plastik tabak bardak çatal kaşık ne lazımsa alın
Ben bulasik yikayamam kimse yardim etmiyor ben de oturup misafirlerle muhabbet etmek istiyorum de ya da çocuğum öncelikli de gec
Ya da plastikleri aldığında, ugrasmayalim diye aldım kullanir atariz isimiz hafifler de
Sen esine soyle alsin plastik tabak vs
Bugün nikahi oldu canim, nasim gectigini demin yazdim, yukarida bulabilirsin:)

Son yazini simdi okudum ohh iyi yapmışsın cok sevindim:halay:
Gecenlerde benim de arkadasin sözü, kardesinin de nişanı oldu herseyle birebir ilgilendim dun de kinasi vardi gec geldin neredesin diye herkes hesap sordu sinir oldum sanki erken gitsem ne olacak ki? Zaten kimse de ilgilenmedi kendi kendime giristim sonra da erken kalkip evime döndüm
Yani yaparsin yaparsın yaranilmaz yapmasan da yuzune vurulur :sinirli:
Kiymet bilmiyorlar gercekten. Ben yaptimda neoldu? Hicbisey. Sürekli beklenti haline geldi sadece. Artik yapmayacagimm

İnsanlıktan bi haberler senin kaynanagiller

vay be:)
tebrik ediyorum sizi.
benim kv de beklenti içindeydi
yapmadığım için bişey demiyo
eve gelince gül gibi iş yapıyorum.
saolsun kocam yardim ediyo bişeyde demiyo
evimi çiçek gibi bakmayı biliyorum ya.
çalışıyorum bide hamileyim iki gün tatil.
üst katimda oturan kv öğlene kadar uyuyor
bazen sabah süpüergeyle uyandiriyorum onlari:D:D
eşim 8 de işe gönderdikten sora bi daha uyuyamam hiç.
çamaşır asarim evi süpürüm. bu hamile halimle.

Arkadaslar bugün görümcemin nikahi oldu evde. Tüm misafirler gelmisti bende en son gittim. Niye geciktin diye sorduklrinda;oglum öglen uykusundan gec uyandi,dedim. Sonra baktim mutfakta kv'demin eltisi, görümcesinin kizi yardim ediyor hic yanaşmadım. Oturdum, oglumun pesine kosturdum. Görümcemle, esimle, damatla bol bol hatira resimleri cekildik,akrabalarla sohbet ettik. Nikah merasiminden sonra sira yemek servisine gelmisti. Baktim kücük görümcem kuzenlerine diyor, yardim edermisiniz diye, hepsi kalkti. Ben kalkmadim lavaboya gittim :KK70: lavabodan cikinca servis bitmis, herkes yiyordu. Bende aldim tabagimi agirdan agirdan oglumla yedim. Sonrada mutfaga koydum sadece. Oturdugum cok göze batmasin diye sadece kizlara masayi toplamaya yardim ettim. Mutfaga bulasiga hic girmedim, geri durdum. Sonra kv bakti kimse orali degil, kendi girdi mutfaga. Pesinden eltisi hallettiler. Hiccccc orali olmadim! Esimde beni gözetliyordu zaten girsem ilk o kizacakti cünkü :KK70: yemekten sonra tatlilar felan yendi. Sonrada millet yavas yavas dagilmaya baslarken, anne ben gidiyorum oglumun uykusu geldi dedim. Ha Kizim istersen burda en üst katta yatir dedi Bende: olmaz öyle sey, ev cok kalabalik, biz eve gidiyoruz, dedim. Tamam dedi sadece ve mutfakta batiyordu ama hic orali olmadim. Hatta laf arasi, ay anne mutfak hep batmis keske plastik tabak,catal isteseydin ben getirecektim ama istemedin dedik. Bosver kizim ben öyle sevmiyorum dedi sadece. Esimle kalktik gittik. Sayenizde bana hak verdiginiz icin yanlis bisey yaptigimida düsünmedim, bu sefer kullanamadilar beni. Bundan sonra böyle:KK66: isteyen hizmetci tutar olmadi kendi yapar.
Bravo :KK9:

Yapma valla açık açık konuş diğer görümceler neden yardım etmiyor birde , al çocuğunu kucağına otur valla sinirim bozuldu okurken ,çocuk merdivenden düşmüş birde evi yıkardım valla

valla kocan senı koruyamıyorsa sen kendini koruyacaksın ,

böyle bir durumda benımde kocam karım çok yoruldu demez eee bende ona göre davranıp 2 adım geri duruyorum hiç kimse kusura bakmasın ,

kimsenın hizmetçisi değilim , herkes ne kadar iş yapıyorsa sende o kadar yap ,

iki tabak yıka geri çekil , kv mutfak bulaşık dolu dersede ee yoruldum valla anne benden başka yardım edende yok ,
oğlum gene düşecek diye korkuyorum de dön arkanı yürü ,

Back
X