- 18 Şubat 2018
- 33
- 6
- 16
- 36
- Konu Sahibi smollgirl20
ben olsam görüşmezdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastaneye gittim tabiki ...hastabedeki tavirlarindan hoslanmadugim icinde evine pek gidesim gelmedi ...watsapa bakmak givensizlik degil kafama esti baktim o da benimkine bakar.sizde bakin ne var ki bundan esler arasi ozel olmaz telefonDoğum yapan görümcenize 2 aydır gitmemişsiniz ki daha hastanedeyken koşup gitmeniz gerekirdi sonra da evine gidip yardımcı olmanız en azından bir kap yemek götürmeniz gerekirdi ama ayak bile basmamışsınız eşiniz demiş artık gidelim diye ve siz halaa görümcem neden beni gruba eklemedi mi diyorsunuz? çok açık değil mi neden eklemediği? bir insan kendine yapılana bakarken bir de kendine bakmalı ne yaptım diye.
Yeni gelini kıskanmışsınız ama demek ki o daha ilgili. Bizim gelinimiz doğum yaptı ben şehir dışındaydım valla haftasonu kalktım gittim daha hastanedeyken oruçluydum yoldan geldiğimiz gibi de hastaneye gittik dayanamam çünkü yanii.
Hem ayrıca gece yatmadan eşinin whatsappına bakıp incelemek neden anlama veremedim ne görmeyi umuyordunuz güvenmiyor musunuz eşinize, eşinizde hiçbirşey dememiş size enteresan değil mi? ben eşimin bir kere bile whatsappına falan bakmamışımdır ne gerek var?
Böyle bir kocam olsa cokk sogurdumbutun terbıyesizlik senın kocanda , kızkardesi yada ablası neyse onu ara ve benım karımı neden dahıl etmedın diye hesap sorar , sadece kardeş grubu olsa anlarım , sana ilk darbeyı vuran kocan
Evet aksam gidince hic alingan davtanmicam hatta grup konuaunu acacaklar kesin babasi bile var grupta miskin miskin gulucemYani grup kurup beni almasalar bende sinirlenirim.ama ailenin sevilen insanları diye bir grup oluştursalar güler geçerim.baya da eğlenirim bununla.demek ki bilerek yapılmış bişey.cekememezlik var.ziyarete gittiğinizde bilerek konusunu açın hiç zorunuza gitmemiş gibi davranın.amacına ulaşmasın
Hastaneye gittim tabiki ama eve hayirli olsa gitmedik henuz esim ders yapiyo aksamlari gidemez gunduz de calisiyor ondan gitmedimbu arada şu noktayı kaçırmışım
görümcenın bebeği olmus anladıgım kadarı ile iki aydır gitmemişsin
bu görümce seni neden gruba eklesin ki, ayıp değil mi, insan el olsa 2 ayda gider.
Seni de eklemediler canimaman sende ekleyip susarlar orda.
kimse konuşulmuyor bizdede öle demek ben sevilmiyorum.
sevmeyen affedersin g.tne igne batsin gitsin.
eklemedi beklemiyorum ki :)Seni de eklemediler canim
ders bahane değilHastaneye gittim tabiki ama eve hayirli olsa gitmedik henuz esim ders yapiyo aksamlari gidemez gunduz de calisiyor ondan gitmedim
Kadin rahat birakmiyorki surekli yalandan davet ediyor anasi babasi uzulmesin diye ben gitmiyorum diye illede benide cagrir gitmessen arar cok kizdim falan der...en son gorusmek iatedigim insan zatengörümcen yüzünden diğer geline gıcık olma bence. konu o değil konu görümcenin iş güzarlığı
ille de yemeğe ve çaya gelin diye muhtemelen kardeşi için diyordur.
görümcensiz bir hayatı düşünemiyor musun? boş versene sana uzak olsun kime yakın olmak isterse keyfi bilir.
Esim gitti kac kere ama yarim saatline ugradi işi olunca o taraftaders bahane değil
hepimizin sorumlulukları var, evine gitmememiz ayıp olmuş hem de çok
sizi gectim eşiniz çok ayıp etmiş.
aynı sehırdeysenız kac defa gitmiş olmanız gerekirdi,
bence sevinmelisiniz, hem o derece muhatab değilim diyorsunuz, hem alınıyorsun.Yok asla sormam.canim boyle seyler konuscak.kadar muhatap degilim..zaten hic sevmiyorum...ama icime oturdu bu grup olayi
Aynen oyle.guzel tanimladin ablasindan cok korkuyor her zaman beni ezdiriyor bende kendimi savunuyorum ozaman da dislaniyorum sekil aBence burada yapılması gereken seyı sadece esın yapabılseydı sana bugün bunu yapamazlardı. Eşin gruptan ayrılıp neden sorulduğunda dıdının dıdısını eklerken neden benim karımı eklemedın dıye tepki koyabılseydı görümcende bugün bu terbiyesizliği yapamazdı. Ablasının tepkisinden korkuyor da senı adam yerıne koydurmuyor
Saol xanim anladigin icin..Ben olsam yeni grup oluşturup herkesi alır o gorumceyi almazdim o da anlardır hem ne hissettigini.
Doğum yapmış 2 ay hastane dışında gitmemisin tavırlarından dolayı sanırım bunu da eleştirmiş arkadaşlar benzer bi durum benim annem yaşadı dayımın duasına gitti her gece yengem ne hoşgeldin ne senin de basın sağolsun dedi.Bi de cenaze günü anneme laf soktu haspam o yüzden seni anlayabiliyorum.
Gitsen de kotusun gitmesen de ama bence git evine ağzına laf verme.