- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
Bebekten once de gecen sene grup aile baslikli olusturmustu canimBebeği olduğu halde 2 aydır gitmeyişinize kızarak inadına yapmış olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebekten once de gecen sene grup aile baslikli olusturmustu canimBebeği olduğu halde 2 aydır gitmeyişinize kızarak inadına yapmış olabilir mi?
Evet bunu bildigim icin takiyorum zaten..yoksa o grupta asla olmak istemiyorum ..maksadi uzmek ona sinirleniyorumBilerek yapmış bunu seni üzmek icin. Ben olsam kaileye bile almam boş yere totosunu kaldırmam onun.
ben görümcem beni sağdan soldan silsin diye bakıyorum sen gruba eklenmediğin için üzülüyorsun :)Esim gitti kac kere ama yarim saatline ugradi işi olunca o tarafta
Bebekten once de gecen sene grup aile baslikli olusturmustu canim
HaklisinEvet alsalarda mutlu olmazdim kirilmisliklar yasadiklarim sa var gruota zaten ama ben nedense sevilen insanlar adli grupta diger gelinin olupta ben olmadigim.icin bir tuhaf oldum..
He bak ayni beni görümcem de öyle. Gecenlerde amcasinin hanimi disarda yalniz görmüs hemen eve geldi herkese soruyor amcamla yengem kavga mi etti tek basina cikmis neden cikmis.. amma dedikodu pesinde. Insan tek basina disari cikamaz mi ki? Kendi de cikiyorBenim eş tarafım dışarıdan kız almıyor. Hep köyden ve akraba . Bir yabancı benim. Onlarında whatsapp grubu var. Dedikodu, o ne demiş bu ne demiş boş beleş ne varsa onlarda. Beni de eklerler diye korktum ama allahtan birbirimizi sevmiyoruz.
Yarın birgun lafı olur sen yoksun derler. Boş beleş şeyleri sevmiyorum. Bana anlamsız geliyor deyin.
Evet kavga etmişler , yengem bohçasını almış evden kaçmış diye verseydin gazı.He bak ayni beni görümcem de öyle. Gecenlerde amcasinin hanimi disarda yalniz görmüs hemen eve geldi herkese soruyor amcamla yengem kavga mi etti tek basina cikmis neden cikmis.. amma dedikodu pesinde. Insan tek basina disari cikamaz mi ki? Kendi de cikiyor
Saol xanim anladigin icin..
Buaksam gidiyorum icimde yanginlar var haksizliklar ve ayip olur diye zorla goturulmeler ..bana ayip oldunun kimse farkinda degil
Daha yeni konu acmistim.ama bu olay simdi oldu arkadaslar..tam yatacakken esimin vatsapina bakayim.dedim "ailemiz sevilen insanlar" adli grup olusturmus gorumcem...grupta esimin yeni evli teyze oglunun eşi de var...ama kim yok bitek..ben yokum? ....daha oncede bir grup olusturmustu.."grup aile" diye...yine herkes o gelin de dahil vardi ben kac senelik gelinim.yok 1 senelil.gelini aileden gorup beni dısliyorlar.tabikide sevmis olabilirler onu biz daha once birsuru problem yasadik..hala daha izleri var ama.bazen mecbur gorusuyoruz...hatta yarin aksam bebehine hayirli olsuna gidiyoruz ve ben isteksiz gidicektim.bunu gordum.daha da isteksiz gidiyorum..suan uyuyamiyorum sinirden....tamam herseye tamam ama ayip edildi bence bana ..gelini ekleyip beni eklememesi....bukadar sevmiyorsun madem neden surekli yapisiyorsun illede bize gelin kahvaltiya gelin caya gelin yemege gelin diye....esim icin nadir de olsa gidiyorum ama.her gittigimde de iskence cekiyorum sevilmedimi hissediyorum...ama illede hep yapisiyorlar gelin gelin diye...ben bu insanlara anlam veremedim ya ...