- Konu Sahibi smollgirl20
Kardesinj bukadar dusunseydi karisina saygisizliklar yapmazdi...
Acaba sen kocanı düşündün mü kardeşiyle problem yaşarken?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardesinj bukadar dusunseydi karisina saygisizliklar yapmazdi...
Bilerek yapmıştır bence hiç umursama bırak o cildirsin hatta eşini de grupta bırak ama yazmasına izin verme onlar takilsin yemeğe giderken deki çocuk çocuk grup kuruyorlar isimleri bile komik de laf çak kadına.Ben zaten dahil olmak istemezdim..ama bunu gordugimde nedense şok.oldum...gelini eklemesi beni ayirmasi baslikda damga gibi sanki ayip be
Böyle iki yüzlü görümceler bende de var. Baktım çaktırmadan uyanıklık yapıyorlar eşimin yanindada canım cicim yaparak evlerine davet ediyordu. Bende yaptıklarından dolayı hep suartim asıldı hem eşimin gözünde haksız bulundum hem ailesnn. Onun için sende milletin içinde ablacim yap özellikle eşinin yanında uyaniklarinida gizliden yaparsın. Bazı insanlar bu dilden anlıyor malesefDaha yeni konu acmistim.ama bu olay simdi oldu arkadaslar..tam yatacakken esimin vatsapina bakayim.dedim "ailemiz sevilen insanlar" adli grup olusturmus gorumcem...grupta esimin yeni evli teyze oglunun eşi de var...ama kim yok bitek..ben yokum? ....daha oncede bir grup olusturmustu.."grup aile" diye...yine herkes o gelin de dahil vardi ben kac senelik gelinim.yok 1 senelil.gelini aileden gorup beni dısliyorlar.tabikide sevmis olabilirler onu biz daha once birsuru problem yasadik..hala daha izleri var ama.bazen mecbur gorusuyoruz...hatta yarin aksam bebehine hayirli olsuna gidiyoruz ve ben isteksiz gidicektim.bunu gordum.daha da isteksiz gidiyorum..suan uyuyamiyorum sinirden....tamam herseye tamam ama ayip edildi bence bana ..gelini ekleyip beni eklememesi....bukadar sevmiyorsun madem neden surekli yapisiyorsun illede bize gelin kahvaltiya gelin caya gelin yemege gelin diye....esim icin nadir de olsa gidiyorum ama.her gittigimde de iskence cekiyorum sevilmedimi hissediyorum...ama illede hep yapisiyorlar gelin gelin diye...ben bu insanlara anlam veremedim ya ...