- Konu Sahibi midnight34
bayıldım... süpersiniz:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O an aklına iyi gelms valla bende hep sonradan sunu deseydim keşke niye sustumki diyorm o aklıma gelmiyo çok.iyi demişsinizKızlar bişi soracagım.Bir gün görümcemde oturuyoduk o an kocası elinde telde facete geziyodu galiba bir an baktım bikız resmi göstermeye çalışıyo eşime ha işte bu kız bizim eski komşumuz şimdi evli iki cocugu var iyi bir meslegi var huyu da cok guzeldı dedi biz bu kızı midnight yokken sana düşünmüstuk dedi ben şok ve sınır küpü kv kp de var orda eşim bakmadı bile resme görumce de atladı ordan aa evet valla boylu poslu sarısındı huyuda cok guzeldı bi de iyi bi işi vardı dedi bu kardesim hemen midnigt ı buldu dedi ama sakayla karısık sölüyo gülüyo sora ben dedim o kadar güzelse kendine kuma alsaydın bu sefer görumce şok oldu sora sarısınları cok begeniyosan ark listemde cok bi tane bakim şimdi dedim x abiye(görümcenin kocası için)kız seni öldurururm diyo sakayla karısık neyse uzun oldu ama size soracagım acaba hıc cvp vermeyıp muhatap almasamıydım ya da daha baska bi cvp mi verseydim bu biraz tuhaf mı kaçmış
Enişteyi kattım çünkü o baslattı asıl mevzuyu resim göstererek yazımda belirrtm yani o da kaşındı seviye durumına gelince evt cvp onların seviyesinde bi cvp oldu ama onlardan onlardan anlıyor o yüzdenkeşke etmeseymişsin o lafı, belki altta kalmamışsın ama onun seviyesine inmek değil mi bu?
üstelik onun eşi senin ne akraban-ne kanbağın olan biri, eşinin eniştesi, keşke onu katmasaydın...
neyse olan olmuş, bence bu şekilde patavatsızlık yapan insanların seviyesine inmemeli.
Cok iyi cvp vermisin☺☺☺Kızlar bişi soracagım.Bir gün görümcemde oturuyoduk o an kocası elinde telde facete geziyodu galiba bir an baktım bikız resmi göstermeye çalışıyo eşime ha işte bu kız bizim eski komşumuz şimdi evli iki cocugu var iyi bir meslegi var huyu da cok guzeldı dedi biz bu kızı midnight yokken sana düşünmüstuk dedi ben şok ve sınır küpü kv kp de var orda eşim bakmadı bile resme görumce de atladı ordan aa evet valla boylu poslu sarısındı huyuda cok guzeldı bi de iyi bi işi vardı dedi bu kardesim hemen midnigt ı buldu dedi ama sakayla karısık sölüyo gülüyo sora ben dedim o kadar güzelse kendine kuma alsaydın bu sefer görumce şok oldu sora sarısınları cok begeniyosan ark listemde cok bi tane bakim şimdi dedim x abiye(görümcenin kocası için)kız seni öldurururm diyo sakayla karısık neyse uzun oldu ama size soracagım acaba hıc cvp vermeyıp muhatap almasamıydım ya da daha baska bi cvp mi verseydim bu biraz tuhaf mı kaçmış