Gorumcemin patavatsizliklari sabrim tasmak uzere

powerpuff_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
1.395
2.729
133
Arkadaslar baktim insanlar benden daha hafif konularda bile gorumcesini parcalamak istiyor dedim ben de peygamber sabri var :) ama doldum tastim patlamak uzerreyim evleneli 4 yil onlari taniyali 5 yil oldu ilk zamanlar yasi kucuk ileride yoluna girer dedikce gemi aziya aldi 25 yasinda koskoca kadin artik ben 29 yasindayim asla abla demez saygisi da yok soyle ki geçenlerde kayinpederim etli nohut yaptı daha önce bu kadar lezzetli yememiştim eline sağlık baba dedim çünkü senin ağzının tadı yok der, annemin yasini sordu kayinvalidem bana ben de söyledim hih çok daha yaşlı gösteriyor dedi , lohusayken yanımda kaldı martılara ekmek atarken gördü bunu sitede yapsan köylü cahil derler dedi inanin daha neleri var ama sikmayayim sizi sabrediyorum ağzına patlatmamak kürekle varmamak için:) kızımın hatrina alttan alıyorum hala ama bu şımarık kadına ne yapmalı sizce :)

Görümcenize kızınızın hatırına neden sabrediyorsunuz anlayamadım, kızınızla ne ilgisi var ki?

Arkadaşlar öyle cins bir kız ki birseyin nedenini sorsam bizde böyle biz öyle şeylere takılmayız gibi uyuz uyuz cevaplar verir ve üstüne ailecek alınganlar cevabını vermek en doğrusu o an ama inanılmaz cahil biri anlayacağını da sanmıyorum kavga etsem bir oh çekecem de eşimle huzuruma yazık:)

Bizimki de bu yaşta senin görümceden bin beter ve bir değil aynısından 5 tane ama ben hepsinin hakkından gelirim çünkü kötü niyetli değilim birde saf değilim o an susarım sonra fırsatını kollar kaya gibi suratına çarparım bi süre sonra pes ediyorlar

Görümcenize kızınızın hatırına neden sabrediyorsunuz anlayamadım, kızınızla ne ilgisi var ki?
Kizim gorumcemi çok seviyor sevsin zaten bir tane halası ama ben normalde bu tip insanla aynı ortamda olmam hayatıma dahi sokmam kizim olmasa çoktan ağzının payını verip hayatımdan atmıştım sanırım:)

Tuttum bunu arkadaşım denicem :)

Senin işine karışacak olursa mesela seninde ilk cümlen o olsun bizde böyle şekerim de sen kendin nasıl gördüysen öyle yaparsın felan de . Ben hepsiyle kavga ettim görüşmüyorum çok mu lazım sanki tek erkek görmek görüşmek istiyorlarsa hareketlerine dikkat edecekler başka seçenek yok

Kizim gorumcemi çok seviyor sevsin zaten bir tane halası ama ben normalde bu tip insanla aynı ortamda olmam hayatıma dahi sokmam kizim olmasa çoktan ağzının payını verip hayatımdan atmıştım sanırım:)
Kızın büyüyünce anne keşke yüz vermeseydin der emin olun şimdi çocuk diye ilgileniyor asıl halalığı büyüdükçe yapar mı görelim

Böyle yaptığında karşısına dikilip gözlerine bakarak son derece emin tavırlarla konuşmanız gerek.

Örnek konuşma:

"Bana neden böyle davranıyorsun? Neden sürekli aşağılama çabasındasın? Ben söyleyeyim, çünkü sen insanların üzerine bastığını sanarak kendini yücelten bir zavallısın. Öyle küçük bir zekan var ki, hesapların da bu yüzden hep küçük. Olgun bir insan olsaydın karşıma geçip beni sevmediğini söylerdin. Ama sen o kadar acizsin ki bana kendimi kötü hissettirmekle tatmin oluyorsun. Hayatımızda senin gibi zavallılara yer yok. Şimdi çık git evimden."

Of yazarken yaşadım. %1'ini bile söylemeyeceksiniz ama neyse aksiyon oldu gece gece.

Benden 4 yaş büyük birine neden abla diyeyim ki? Akraba, arkadaş ortamıysa sen derim, resmi bir ortamsa da siz derim.

Onun dışındaki sözleriniz için de yorumum: Burada bize dertlenmek yerine söyleyeceğiniz ne varsa görümcenin yüzüne çat çat söyleyeceksiniz. Başka türlü bu dert çözüme kavuşmaz.

Alttan almayarak başlayın işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…