Gorumcemin patavatsizliklari sabrim tasmak uzere

Ben olsam ağır cevaplar verirdim de tabi küfür etmem asla ama lafını verdiğim kişiler şimdi benimle konuşurken iki kez düşündükleri için lafımı sakınmam İkinci seçenekte hiç cevap vermemek muhatap olmamak sanki orada o yokmuş konuşmuyormuş gibi siz başkasıyla konuşmaya devam edin hiçbir sorusuna konuşmasına cevap vermeyin

Görümcenize kızınızın hatırına neden sabrediyorsunuz anlayamadım, kızınızla ne ilgisi var ki?

Eş huzuru, kızın hatrı vs değil ya. Olay cıksa eşinden tepki görecek muhtemelen o yüzden cevap veremiyordur.

Konu sahibi aranizdaki yaş farki cok az, size abla demek zorunda değil.
Onun dişinda ortada bu kadar kendinizi sikacaginiz bir şey göremedim ben niye bu kadar tutuyorsunuz kavga gurultu olmadan kısaca cevap verilecek şeyler yazdiklariniz.

Acaba etki tepki olayı olabilir mi?

O patavatsızlık yapıyor siz ego tazeliyorsunuz. Mesela size neden abla desin? 3 - 4 yaş yüzünden demek zorunda mı?

Hani size laf sokarken susuyorsunuz, anneniz hakkinda yorum yapmasina nasil müsade ediyorsunuz? Hayret. Sahsen arka bahceye gömmek icin yer acmistim bile
Açıkçası ben de buna takıldım..hani ekmektir ,nohuttur aklımda bile tutacağım olaylar değil ama çıkıp da annemin görünüşüne kadar yorum yapmak isteyenin de kendi görünüşü ile ilgili iyi bir geri bildirime ihtiyacı vardır derim.

Gerçekten bu kadar basit şeylerle mi zehir ediyorsunuz hayatı ya :)
Herkes ağzının payını ver sustur demiş. Ne farkı kalır ki ondan ?
Güzel bi dille böyle iğneleyici konuşman beni üzüyor diyin mesela.. Neden azarlamak ters konuşmak zorundasınız ?

Bi söz var; "Herkes kuyuya atılan Yusuf benim diyor. O halde kuyunun dışındakiler kim ?"..

Karşınızdaki kırıcı diye onun seviyesine düşmeniz gerekmiyor. Bi insanı gerektiği yerde yok saymak en güzel cevaptır.

Size abla demesin kardeşiniz değil siz onun yengesi abisinin eşisiniz yaşlar yakın olsa da hatta küçük bile olsanız mesafeli olun ki tepenize çıkmasın babasının el lezzetini beğenip teşekkür edince kıskanmış babamin ki kadar özelini yememiştim der inadına kp ye iltifatlar yağdirirdim annemin yaşına laf söylediği zaman kendine gel der haddini bildiririm kv ye döner kızına terbiye ver kimse anneme laf söyleyemez tavrımı sert Bi şekilde koyarım kızıma gelince asıl onun için kendime laf söyletmem ezik bir anasi yok bilsin ki anasi çok güçlü hele kendisi için panter olur

Kızınızla ne alakası var? Asıl kızınız için haddini bildirilmesiniz ki, ileride o da kendisini ezen kişilere karşı susmasın.

Bütün sır şudur: cevap vereceksiniz, bu kadar.
Çok doğru bir yorum, siz susarsanız kızınız da ileride bunu öğrenir o da haksızlık karşısında susar.

Ver ağzının payını herkesin içinde boz birkaç defa bak bakalım bir daha yapabiliyormu .yoksa azdikca aziyorlar herkes haddini bilsin

DEMRE çok haklı.
Sizi bozduğunda mutlaka cevap verin. Kalitesiz insanlar siz sustukça üstünüze gelirler. Hiç çekmek zorunda değilsiniz. Başlatan o olduğu için de kocanız anlayışlı olacaktır. Bir de lütfen çocuğun arkasına sığınmayın. Size olan davranışları düzelmiyorsa çocuğu göstermeyin. Kimseye de hakettiğinden fazla değer vermeyin.

Aynen onun gibi güya espiri yapıp iğneleyici sözler söyleyip güya şaka gibi gülmelisin.Bir şey derse aaa ben alınıyor muyum der ağzının payını verirsin.

Öncelikle kendi babasının yaptığı yemek için sana ağız tadın yok demesi ayrı bir ileri zekalı oluşunun göstergesi.Babasının da lafına karşılık bir şey dememesi ilginç ya da demiştir ama siz belirtmemişsinizdir bilemem.Anneniz için ettiği lafa ben olsam çok sert tepki gösterir kendi görünüşüne kadar rencide ederdim onu.Hayvanlara simit veriyor diye köylü derler demesi çok komik o zaman villalarında kuşlar için yuva yapan yem koyan su koyan insanlar çok köylü ya.Ayrıca köylü olunca ne oluyormuş köylü olmak ne demek ya?Mustafa Kemal Atatürk ne demiş: Köylü milletin efendisidir.Gerekirse çok ileri boyutta kavga ederim ne yaparsa aynı şekilde karşılığını veririm ister sözsel ister fiziksel.Kızınızın hatırına deyip susmayın çocuktur şimdi anlamaz büyüdükçe o da görür halasının nasıl bir insan olduğunu o kendiliğinden sevmez.Artık baktınız ağzının payını verdiğiniz halde devam ediyor ki böyle tiplerde devam ettireninin görmedim karşındaki kendisini ezdirmeyince eşinize ; Ben kesinlikle kardeşinle görüşmek istemiyorum ne onun evine giderim ne de o benim evime gelir bana yaptıklarını görmüyor musun daha ne kadar sessiz kalacaksın deyip ortalığı fişek edin bunlar bundan anlarlar görüşmezsiniz olur biter.

Eşimin hatırına cevap vermiyorum dan kızımın hatırına susuyorum moduna geçilmiş artık.
Konu sahibi verin cevabını geçin. Sana köylü derler mi dedi, desinler ben köylüleri çok severim deyin mesela. Ayrıca size abla demek zorunda değil.

o zaman takmayacaksınız kafaya. Siz de aklınıza geleni öyle lap diye söyleyin, bozulursa da "ne var canım bunda, biz böyle şeylere takılmayız" deyin. Bir de pek sık bir araya gelmemeye çalışın.

Hadsize haddini bildirecekseniz. Kimsenin densizliklerini idare edip bir halt sandırmayacaksınız kendini.
Yok kızımın hatırı,yok kocamla huzurum diyerek kendi kendine düzelmesini beklemeyeceksiniz. Ayrıca eşiniz ne yapıyor o böyle saçma sapan konuşurken ?

Esiniz nerde?Size böyle agzına geleni söyleyecek cesareti nerden buluyor?Muhtemelen esinizden.
4 yas kücükmüs abla demesine gerek yok o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…