- 23 Temmuz 2014
- 6.472
- 17.678
- 448
- Konu Sahibi powerpuff_girl
-
Ben olsam ağır cevaplar verirdim de tabi küfür etmem asla ama lafını verdiğim kişiler şimdi benimle konuşurken iki kez düşündükleri için lafımı sakınmamArkadaslar baktim insanlar benden daha hafif konularda bile gorumcesini parcalamak istiyor dedim ben de peygamber sabri var :) ama doldum tastim patlamak uzerreyim evleneli 4 yil onlari taniyali 5 yil oldu ilk zamanlar yasi kucuk ileride yoluna girer dedikce gemi aziya aldi 25 yasinda koskoca kadin artik ben 29 yasindayim asla abla demez saygisi da yok soyle ki geçenlerde kayinpederim etli nohut yaptı daha önce bu kadar lezzetli yememiştim eline sağlık baba dedim çünkü senin ağzının tadı yok der, annemin yasini sordu kayinvalidem bana ben de söyledim hih çok daha yaşlı gösteriyor dedi , lohusayken yanımda kaldı martılara ekmek atarken gördü bunu sitede yapsan köylü cahil derler dediinanin daha neleri var ama sikmayayim sizi sabrediyorum ağzına patlatmamak kürekle varmamak için:) kızımın hatrina alttan alıyorum hala ama bu şımarık kadına ne yapmalı sizce :)
Görümcenize kızınızın hatırına neden sabrediyorsunuz anlayamadım, kızınızla ne ilgisi var ki?
Acaba etki tepki olayı olabilir mi?Arkadaslar baktim insanlar benden daha hafif konularda bile gorumcesini parcalamak istiyor dedim ben de peygamber sabri var :) ama doldum tastim patlamak uzerreyim evleneli 4 yil onlari taniyali 5 yil oldu ilk zamanlar yasi kucuk ileride yoluna girer dedikce gemi aziya aldi 25 yasinda koskoca kadin artik ben 29 yasindayim asla abla demez saygisi da yok soyle ki geçenlerde kayinpederim etli nohut yaptı daha önce bu kadar lezzetli yememiştim eline sağlık baba dedim çünkü senin ağzının tadı yok der, annemin yasini sordu kayinvalidem bana ben de söyledim hih çok daha yaşlı gösteriyor dedi , lohusayken yanımda kaldı martılara ekmek atarken gördü bunu sitede yapsan köylü cahil derler dediinanin daha neleri var ama sikmayayim sizi sabrediyorum ağzına patlatmamak kürekle varmamak için:) kızımın hatrina alttan alıyorum hala ama bu şımarık kadına ne yapmalı sizce :)
Açıkçası ben de buna takıldım..hani ekmektir ,nohuttur aklımda bile tutacağım olaylar değil ama çıkıp da annemin görünüşüne kadar yorum yapmak isteyenin de kendi görünüşü ile ilgili iyi bir geri bildirime ihtiyacı vardır derim.Hani size laf sokarken susuyorsunuz, anneniz hakkinda yorum yapmasina nasil müsade ediyorsunuz? Hayret. Sahsen arka bahceye gömmek icin yer acmistim bile
Çok doğru bir yorum, siz susarsanız kızınız da ileride bunu öğrenir o da haksızlık karşısında susar.Kızınızla ne alakası var? Asıl kızınız için haddini bildirilmesiniz ki, ileride o da kendisini ezen kişilere karşı susmasın.
Bütün sır şudur: cevap vereceksiniz, bu kadar.
Ver ağzının payını herkesin içinde boz birkaç defa bak bakalım bir daha yapabiliyormu .yoksa azdikca aziyorlar herkes haddini bilsin
Aynen onun gibi güya espiri yapıp iğneleyici sözler söyleyip güya şaka gibi gülmelisin.Bir şey derse aaa ben alınıyor muyum der ağzının payını verirsin.Arkadaslar baktim insanlar benden daha hafif konularda bile gorumcesini parcalamak istiyor dedim ben de peygamber sabri var :) ama doldum tastim patlamak uzerreyim evleneli 4 yil onlari taniyali 5 yil oldu ilk zamanlar yasi kucuk ileride yoluna girer dedikce gemi aziya aldi 25 yasinda koskoca kadin artik ben 29 yasindayim asla abla demez saygisi da yok soyle ki geçenlerde kayinpederim etli nohut yaptı daha önce bu kadar lezzetli yememiştim eline sağlık baba dedim çünkü senin ağzının tadı yok der, annemin yasini sordu kayinvalidem bana ben de söyledim hih çok daha yaşlı gösteriyor dedi , lohusayken yanımda kaldı martılara ekmek atarken gördü bunu sitede yapsan köylü cahil derler dediinanin daha neleri var ama sikmayayim sizi sabrediyorum ağzına patlatmamak kürekle varmamak için:) kızımın hatrina alttan alıyorum hala ama bu şımarık kadına ne yapmalı sizce :)
Eşimin hatırına cevap vermiyorum dan kızımın hatırına susuyorum moduna geçilmiş artık.Sizden 4 yaş küçük birisi size neden abla desin? Ondan 4 sene önce doğdunuz içinmi saygı bekliyorsunuz?
Laf sokuyorsa cevap verin, cevap veremiyorsunuz sonrada el kadar çocuğun arkasına sığınıp kızım için sabrediyorum falan diyorsunuz. Bayağı komik bir bahane.
o zaman takmayacaksınız kafaya. Siz de aklınıza geleni öyle lap diye söyleyin, bozulursa da "ne var canım bunda, biz böyle şeylere takılmayız" deyin. Bir de pek sık bir araya gelmemeye çalışın.Arkadaşlar öyle cins bir kız ki birseyin nedenini sorsam bizde böyle biz öyle şeylere takılmayız gibi uyuz uyuz cevaplar verir ve üstüne ailecek alınganlar cevabını vermek en doğrusu o an ama inanılmaz cahil biri anlayacağını da sanmıyorum kavga etsem bir oh çekecem de eşimle huzuruma yazık:)
Esiniz nerde?Size böyle agzına geleni söyleyecek cesareti nerden buluyor?Muhtemelen esinizden.Arkadaslar baktim insanlar benden daha hafif konularda bile gorumcesini parcalamak istiyor dedim ben de peygamber sabri var :) ama doldum tastim patlamak uzerreyim evleneli 4 yil onlari taniyali 5 yil oldu ilk zamanlar yasi kucuk ileride yoluna girer dedikce gemi aziya aldi 25 yasinda koskoca kadin artik ben 29 yasindayim asla abla demez saygisi da yok soyle ki geçenlerde kayinpederim etli nohut yaptı daha önce bu kadar lezzetli yememiştim eline sağlık baba dedim çünkü senin ağzının tadı yok der, annemin yasini sordu kayinvalidem bana ben de söyledim hih çok daha yaşlı gösteriyor dedi , lohusayken yanımda kaldı martılara ekmek atarken gördü bunu sitede yapsan köylü cahil derler dediinanin daha neleri var ama sikmayayim sizi sabrediyorum ağzına patlatmamak kürekle varmamak için:) kızımın hatrina alttan alıyorum hala ama bu şımarık kadına ne yapmalı sizce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?