• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin şımarıklığı...

Gelme dersrn kotu olursun
Kiz gelince git yat kimse seni suclamaz
Kimse gece niye kalkip hizmet etmefin demez.kocan da ister yatsin ister kalksin ister gelme desin
İnsanın işte içi rahat etmiyor yinede.Sonuçta ev sahibi biziz bırakıp gidilmiyor.Bir yandanda köpeği kudurtuyor hayvan zıplıyor koltukların üzerinde,şımarıyor.Ona dur yapma derken zaten uykum kaçıyor sinirden.

Bazen direk soylemek daha iyidir bence
Benim boyle bir gorumcem olsa sahsen kirilacak diye tereddut etmezdim
Direk söylersem artık kötü olacağız.Öylede olsun pek istemedim.Sonuçta hep yüzyüze bakmak zorundayız ve ben gergin ortamları sevmiyorum hiç.Ama sonuç öyle olacak gibi bu gidişle.

Aslında benim rahatsız olduğum tek nokta uykumu alamıyor olmam.Sürekli evde olan biri olsam sorun yok gelsin otururum sabaha kadar,öğlene kadar uyurum ama ben çalışıyorum belirli bir düzelim var.O sabah yatıyor akşam 5te uyanıyor bir yemek duş ondan sonra gezmeye.Ben onun kadar hızlı yaşayamam ki.
Bu ne kadar sıklıkla yaptığı bir şey? Eğer çok sıksa oldukça yanlış, boş bir hayat tarzi. Kendini gelistirecek şeyler yapmasi ve bu tarz eglenceleri ödül niyetine ara sira yaşaması gerekmez mi? Ailesinde suç var, belki de sevgi ve ilgiden çok bu maddi imkanlari sunup onu manen boş biraktiklari icin bu kiz böyledir.

Hepinize merhaba arkadaşlar.Başlıktanda anlaşıldığı üzere konu görümcem.20 yaşında bir görümcem var.Kendisini seviyorum fakat artık onun şımarıklıklarına katlanamıyorum.Son zamanlarda bir huy edindi kendine haftanın 4 günü arkadaşlarıyla gezip tozup gece dönüşte bize geliyor.Misafir severim asla istememezlik etmem ama çalışan biri olduğum için gece geç vakit uygun olmuyor benim için.Her ne kadar aileden biride olsa yinede geldiği zaman ilgilenmek gerekiyor,öylece bırakıp yatıp uyuyamıyorum.Kendi gelmesi ayrı birde geçen gece kız arkadaşını getirmiş yanında.Yani gelsinler başımın üstünde yeri var ama olacak saat var olmayacak saat var.Saat 1 di afedersiniz yataktan kalktık eşimle onları ağırladık.Buraya kadar yine idare ettim ama son yaptığı şey artık sabrımı taşırmaya yetti.Oturduğumuz sitede güvenlik gereği eve telefon açılıyor kapıdaki güvenlik tarafından gelen kişi bildiriliyor bize.Geçen gün işe yeni bir güvenlik görevlisi arkadaş başladı daha önce görümcemi görmemişti hiç ve geldiğinde dolayısıyla tanımamış ve bize telefon açmak istemiş.Görümcem kapıda ortalığı yıkmış.Güvenlikçi arkadaşın söylediklerini aynen aktarıyorum.
-sen kim oluyorsun da beni içeriye almıyorsun.
-sen kaç paralık adamsın
-sen göreceksin buradan attıracağım seni.
-haddini bilmez ezik seni.
Söylediği laflar aynen buymuş kızlar.
Güvenlikçi arkadaşla konuşurken hayatımda hiç bu kadar utandığımı hatırlamıyorum.Boğazımda düğümlendi sözlerim,kalbime sancılar girdi üzüntüden.Sadece özür dileyebildim onun adına ve şok geçirdim.
Daha öncede arabası bakıma girmişti.Acil bir işi için benden arabamı istemişti vermiştim.Aynı gün ön tarafını vurmuş arabanın.Yanıma geldi ve bir özür bile dilemeden tamire verdim yapılacak haberin olsun dedi.Ben yenge kusura bakma bir kaza oldu demesini beklerdim tamiri kendimde yaptırabilirdim,özür daha önemliydi benim için hadi gençtir dedim üzerinde durmadım.Fakat bu son yaptığı terbiyesizlik affedilecek bir şey değil.Eşim bu yaptığı saygısızlık için haddini bildirmiş ona.Fakat bu gece gezip tozup,alkollü kafayla gelip beni uykumdan etmesine katlanamıyorum artık.Gelse sakince yatıp uyusa onada ses etmicem ama bir geliyor geldiği an evin içinde bir curcuna.Televizyondan müzik açıyor.Evde köpeğim var uyuyan hayvanı kudurtuyor hayvan şımarıp koltukların tepesinde zıplıyor.Gerçekten katlanamıyorum artık.Eşimde ben de o konuda bir çözüm bulabilmiş değiliz.Çok alıngan bir yapısı var her şeye bozuluyor o yüzden nasıl söylesek,uyarsak bilemiyoruz.Kayınvalideme söylemeyi düşündüm bir ara.Onunla aram baya iyidir.Fakat söz konusu öz kızı olunca onunda kalbini kırarım diye korkuyorum.Ne kadar beni sevsede öz evladı başka.Çok iyi bir insan olduğu için onu bu mevzularla strese sokup üzmekte istemiyorum açıkcası.Günlerdir ne yapsak diye düşünüyoruz.Sizlere sormak istedim.Biz ne yapalım bu durumda,görümcemi bu gece gelmeleri konusunda kırmadan nasıl uyaralım? Eşimde ben gelme diyemem sen hallet diyor bana.O halledemezse ben nasıl halledebilirim sonuçta onun kardeşi.Lütfen bana bir akıl verin.
canim acaba esin annesine soylese nasil olur?

Bi zahmet biraz bozulsun ve alinsin.cok yüz vermissiniz biraz haddini bilmeliii...

Esin acikca söylemeli bence , calisan insanlar oldugunuzi ve gece gec saate gelmemesini...

Köpek ile ilgili durumlarda net olun

Uyandırma kudurtma vs deyin net ve sert olun

Hayvanın düzenini bozma evin bir düzeni var bizim evde X saatte yayılır y saatte kalkılır vs dersin

Gelme değil de kendine çeki düzen ver şeklinde

canim acaba esin annesine soylese nasil olur?
Yok canım söylemiyor ki söylese keşke.Beni karıştırma ben gelme diyemem diyor.Annesinide karıştırmak istemedik ortak kararımız yani.Zaten bu kız annesinede gider olayları farklı anlatır bizi suçlu çıkartır aileye karşı.O zamanda bir kızımızı sığdıramadılar eve olacak ben biliyorum bu kızın huyunu.

Köpek ile ilgili durumlarda net olun

Uyandırma kudurtma vs deyin net ve sert olun

Hayvanın düzenini bozma evin bir düzeni var bizim evde X saatte yayılır y saatte kalkılır vs dersin

Gelme değil de kendine çeki düzen ver şeklinde
O konuda zaten uyarımı yaptım ama çok seviyorum diyor.Bende dedim tamam seviyorsun ama fazla yüz verdiğin zaman şımarıyor dedim.Ayrıca o bu saatte hoplayıp zıplamaya pek alışkın değil,düzeni değişti onunda dedim ama anlayana işte.

Bi zahmet biraz bozulsun ve alinsin.cok yüz vermissiniz biraz haddini bilmeliii...

Esin acikca söylemeli bence , calisan insanlar oldugunuzi ve gece gec saate gelmemesini...
Ben gelme diyemem diyor,sen kadınsın halledersin bana yaptığın çenenin yarısını ona yapsan gelmezdi zaten diyor.Ya bu erkekler cidden çok beyinsiz oluyor bazen.Ben zaten yapacak olsam öyle bir yaparım ki çene ama bir daha yüzyüze bakamayız.Ben desem kötü oluruz ama abisi uyarsa öyle olmaz bunu anlatmaya çalışıyorum eşime ama anlamıyor.

Bu ne kadar sıklıkla yaptığı bir şey? Eğer çok sıksa oldukça yanlış, boş bir hayat tarzi. Kendini gelistirecek şeyler yapmasi ve bu tarz eglenceleri ödül niyetine ara sira yaşaması gerekmez mi? Ailesinde suç var, belki de sevgi ve ilgiden çok bu maddi imkanlari sunup onu manen boş biraktiklari icin bu kiz böyledir.
Haftanın her günü o gezmekte,partide,eğlencede zaten.Bize geldiği haftanın rahat 4 günü geliyordur.Hani 1 kere falan olsa yine idare ederim ama 4 çok fazla.Kafam kaldırmıyor artık.Küçüklüğünden beri her imkanı sağlayıp,para yağdırdıkları için böyle olmuş.Şımarıklık dizboyu.Bizide şımarttı annemiz babamız ama okuduk,meslek sahibi olduk,düzenimizi kurduk.Biz niye böyle olmadık? Bunun ki artık terbiyesizlik boyutuna taşmış.Ne ana baba dinliyor ne abi ne başkasını.

Tabiki de esin soylemeli bunu. Sana el kizi geldi aramizi bozmaya calisiyo bi kizi evine sigdiramadi derler. Gorumcen bu kadar simariksa anasini da doldurur. Bu is esine duser. Ona sana kirildiklari kadar kirilmazlar. Cunku yeri geliyo annemize babamiza bagiriyoruz yani alinmiyolar. Gelse baska biri bagirsa uzulurler oyle dusun. Esin guzelce uyarmali. Baktin olmuyo kapiyi acmayin evde yokmus susu verin. İnsanbiraz dusunur ben de misafiri cok severim asiri severim hemde cok mutlu olurum bi kisi bile gelse cok hosuma gider. Ama gecenin biri ve ben sabah ise gidicem bi de gelip ortlaligi ayaga kaldiricak oyle misafiri ben de istemem. Abime diye cikiyo gecelere kadar arkadaslariyla geziyo o saatte eve gitse bi ton laf isiticek bi daha disari gindermiycekler tabi o da size geliyo. Anasi bilmiyo ya tabi rahat.

Yok canım söylemiyor ki söylese keşke.Beni karıştırma ben gelme diyemem diyor.Annesinide karıştırmak istemedik ortak kararımız yani.Zaten bu kız annesinede gider olayları farklı anlatır bizi suçlu çıkartır aileye karşı.O zamanda bir kızımızı sığdıramadılar eve olacak ben biliyorum bu kızın huyunu.
o zaman kurtulus yokki..

Tabiki de esin soylemeli bunu. Sana el kizi geldi aramizi bozmaya calisiyo bi kizi evine sigdiramadi derler. Gorumcen bu kadar simariksa anasini da doldurur. Bu is esine duser. Ona sana kirildiklari kadar kirilmazlar. Cunku yeri geliyo annemize babamiza bagiriyoruz yani alinmiyolar. Gelse baska biri bagirsa uzulurler oyle dusun. Esin guzelce uyarmali. Baktin olmuyo kapiyi acmayin evde yokmus susu verin. İnsanbiraz dusunur ben de misafiri cok severim asiri severim hemde cok mutlu olurum bi kisi bile gelse cok hosuma gider. Ama gecenin biri ve ben sabah ise gidicem bi de gelip ortlaligi ayaga kaldiricak oyle misafiri ben de istemem. Abime diye cikiyo gecelere kadar arkadaslariyla geziyo o saatte eve gitse bi ton laf isiticek bi daha disari gindermiycekler tabi o da size geliyo. Anasi bilmiyo ya tabi rahat.
Yok bende öyle sandım ama değil.Aklıma benimde ilk o geldi.Herhalde dedim bu abimde kalıcam diye başka yere gidiyor,dönüştede bize geliyor kimse anlamasın diye dedim aklıma başka bir şey gelmedi çünkü,o saatte gelişine anlam veremedim.Sonra baktım biliyor herkes nereye gittiğini yalan söylemiyor yani kimseye.Kapı açmama gibi bir şansımızda yok bahçe kapısından geliyor çoğunlukla.Aşağıdan yukarıya kadar heryer cam.Evin içinde olduğumuz kabak gibi ortada tv ışığındanda.Normal apartman dairesi olsa zaten hayatta açmam kapıyı.Uyuyorduk duymadık derim ama böyle bir şansımız yok ne yazık ki.

Bir süre evde yokmuş gibi davransanız.Ne biliyim işte gündüzden mesaj atsanız biz şuraya gidiyoruz evde olmayacağız falan diye.Ama kesin anahtarı ister :D onuda vericekmiş gibi yapıp sonrada unutup vermeseniz belki biraz ayağı kesilir size gelmekten işte gidiyorum evde bulamıyorum gidiyorum zili kapıyı duymuyolar falan der duymamazlıktan gelseniz oda artık pes edebilir sanırım en azından bir deneyin:KK47: :) Allah da sabır versin gerçekten zor bi durum :KK43:

Bir süre evde yokmuş gibi davransanız.Ne biliyim işte gündüzden mesaj atsanız biz şuraya gidiyoruz evde olmayacağız falan diye.Ama kesin anahtarı ister :KK70: onuda vericekmiş gibi yapıp sonrada unutup vermeseniz belki biraz ayağı kesilir size gelmekten işte gidiyorum evde bulamıyorum gidiyorum zili kapıyı duymuyolar falan der duymamazlıktan gelseniz oda artık pes edebilir sanırım en azından bir deneyin:KK47: :) Allah da sabır versin gerçekten zor bi durum :KK43:
İnanılmaz sinir bozucu bir durum ya.İnsan resmen kendi evinde tedirgin oluyor acaba ne zaman damlayacak diyorum kendi kendime.

Çok saygısızca bi durum..siz nasıl uyarmadınız bugüne kadar..gerçekten gece 1 de o halde rahatsız etmesi normalmi..?

İnanılmaz sinir bozucu bir durum ya.İnsan resmen kendi evinde tedirgin oluyor acaba ne zaman damlayacak diyorum kendi kendime.

Malesef :/ İnşallah atlatabilirsiniz bu durumu gerçekten çok zor yani :/ Uykusuz kalmanız çok zor bir durum bunu bana yaşatsa ve işe gitsem üstüne ev işleride var tansiyonum düşer bayılırım falan :D acaba yorgunluğunuzu mu belirtseniz numaradan bayılın falan çok yorulmuş olun ne biliyim açık açık da söyleseniz suçlu olucak olan siz olucaksınız malesef :(

Back
X