• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin şımarıklığı...

Annesinide üzmek istemiyoruz açıkcası bende ona söylemeyi düşündüm.Ama o kadar iyi bir insan ki gerçekten onu bende üzmek istemiyorum.Yaşlı kadıncağız zaten.Bir de şimdi kendi öz kızı olunca acaba zoruna gidermi diye de düşünüyorum.Hani bir kızımı sığdıramadılar evlerine der mi acaba diye.

Gecenin bir yarısı gelip sizi rahatsız etmeye hakkı yok. Soyleyemiyorsanzda sen hic sallama esin kalksin ilgilensin. Ayip yahu ise gidiyorsnz birde bu kadar dusuncesizlik olamaz

Onlardan çok siz ilgileniyorsunuz ama, hataları sizin başınıza patlamış resmen. Bence kapıyı açmamak da bir çözüm olabilir belki, ayağı alışmış çünkü ve bu durumu kesmek lazım en başta. Derin uyuyorduk duymadık diyebilirsiniz, evli insanlarsiniz sonuçta, belki o an jeton düşer de vazgeçer bundan.
Açmama gibi bir şansım yok.Bahçe kapısından geliyor çoğu kez.Heryer cam tv ışığı dışarıya yansıyor.Onun için resmen gizli saklı oturmam lazım ki evde yoklar zannetsin.Bende kendi evimde niye kaçak gibi yaşayayım ki onun edepsizliği yüzünden.

eşin konuşmalı sen karısşma hps karısmaya da sonuna kadar hakkın var ama olmuyo yıne de kötu gelın oluyosun eşin halletsın ve abı olarak da bıraz kulagını buksun bu ne sımarıklık sonra ceremesını yıne sız cekersınız 20 yasında kız alkollu gece bırde abısının evıne gelmemelı bellı cok rahat bıraılede yetısmıs ama ınsanlar bozuk bırı tecavuz eder atar bı kenara ıcınız yanar

Açmama gibi bir şansım yok.Bahçe kapısından geliyor çoğu kez.Heryer cam tv ışığı dışarıya yansıyor.Onun için resmen gizli saklı oturmam lazım ki evde yoklar zannetsin.Bende kendi evimde niye kaçak gibi yaşayayım ki onun edepsizliği yüzünden.
O zaman tek bir çözüm var o da ikna edici hatta biraz sert bir konuşma.

Benim görümcem bekar olsaydı ve içkili kafayla eve geç saatlerde gelseydi eşim zaten içeri almazdı o yüzden malesef yorum yapamıyorum.
İçkili kafayla dediğim yani öyle sarhoş değil tabi ki.Ama ben yanımdayken aldım kokusunu buram buram alkol kokuyordu eğlenceden geldiği belliydi.

Konu başlığında şımarıklık gorunce seni kıskanıyor falan sandım ama bu daha kötü bi durum keşke kıskanma olsa canım :) Gece 1 olayına takildim ben o saatte bi genç kızın dışarda olmasına esin bisey demiyor mu ki. Bi de bi evin tek kiziysa da şımarıktir da olgunlaşması lazimdi bu yaşına kadarbence
Eşim zamanında çok söylenmiş ama ailesi elleme,karışma diye diye şımartmışlar.Eşimde artık karışmıyor beni dinlemediler şimdi kendileri sahip çıksın,ben onunla uğraşamam diyor.

Anlayış anlayış tek bildigim şey...
turkiyeye arabayla geldik dönüşte almanya yakın diye orda 1 gece kalıp yasadigimiz ulkeye öyle gelelim dedik...
babamı aradım aksam 10 gibi baba annaannemi ara gece 3 yada 4 gibi oraya gidiyoruz haber ver dedim...Türk telefon kartı yolda kullanilmadi eşim yabanci kartı oglum bloke etmis hicbir telefoncu yapamadi anca bir petrolde wifi bulupta babamı faceden öyle aradım anneannemde o gece amcamlardaymis kendisi yanlız yaşıyor mecburen bizde amcamlara gittik haberleri oldugu halde utana sikila gittim...
Ben bile mecbur halde gittim gorumcenizinki tam rahatlikmis...

eşin konuşmalı sen karısşma hps karısmaya da sonuna kadar hakkın var ama olmuyo yıne de kötu gelın oluyosun eşin halletsın ve abı olarak da bıraz kulagını buksun bu ne sımarıklık sonra ceremesını yıne sız cekersınız 20 yasında kız alkollu gece bırde abısının evıne gelmemelı bellı cok rahat bıraılede yetısmıs ama ınsanlar bozuk bırı tecavuz eder atar bı kenara ıcınız yanar
Aslında takıldığı çevre hep düzgün insanlar.Öyle serseri,pislik tiplerle pek takılmaz.Arkadaşları kaliteli insanlardır ama evet yinede bu kadar kudurmakta iyi değil,her şey gelebilir insanın başına.

Eşimde ben gelme diyemem sen hallet diyor.Bende dedim sen demiceksinde ben mi söylücem gelme diye.Ya öyle değilde senin hemcinsin işte sen uygun bir dille anlatırsın diyor bana.
Ozaman eşine ben bundan sonra calismiyorum kiz kardeşini geceleri agirlarim de ..madem demege cekiniyor sende ben calismicam bundan sonra aksama kadar yatarim de bitti

Eşim zamanında çok söylenmiş ama ailesi elleme,karışma diye diye şımartmışlar.Eşimde artık karışmıyor beni dinlemediler şimdi kendileri sahip çıksın,ben onunla uğraşamam diyor.
cnm öyle dıyorsa esın annesıyle konusacak o zaman madem sız karısmıycaksınız esın bı sorsun bakalım o görumceye sen evlı olsan gecenın bırınde kucuk sımarık görumce bı arkadasıyla kapına dayansa ne yapardın dıye bı sorulmalı bu kıza az bucuk empatı yapmalı

Ah canım ya dert sana kaldı desene evlense de kurtulsan ama daha evlenmez o
Yok hiç sanmıyorum,zaten bunu kimse çekmez evlensede boşar.Zaten kendiside diyor hiç koca dırdırı çekemem ben diye.Pek evlenecekmiş gibi durmuyor.Yaşıda evlilik için biraz küçük zaten.

Ben delimiyim diye ortalığı birbirine katar hemen.Ben ona teklif ettim bir kere.Benim psikolog arkadaşım var onunla sürekli görüşürüz.Hem birşeyler yeriz,hem sohbet ederiz.Kafama taktığım şeylerde bana yardımcı olur bazen.Gel senide götüreyim bir gün dedim.Nasıl yani ne yapıcakmışım psikologda delimiyim ben dedi.Bende dedim deliler mi gidiyor psikologa ne alakası var kız benim arkadaşım zaten.Normal bir arkadaşımla gezmeye gidiyormuşuz gibi düşün dedim.Yok ben almıyım sağol dedi.Kesinlikle problemleri olduğu kesin ama asıl ve en önemli problemi şımarıklık.
Zaten normal insanlar gidiyo anormaller aynen böyle tepki veriyo ne diyim şanssız bacım allah kolaylık versin

Anlayış anlayış tek bildigim şey...
turkiyeye arabayla geldik dönüşte almanya yakın diye orda 1 gece kalıp yasadigimiz ulkeye öyle gelelim dedik...
babamı aradım aksam 10 gibi baba annaannemi ara gece 3 yada 4 gibi oraya gidiyoruz haber ver dedim...Türk telefon kartı yolda kullanilmadi eşim yabanci kartı oglum bloke etmis hicbir telefoncu yapamadi anca bir petrolde wifi bulupta babamı faceden öyle aradım anneannemde o gece amcamlardaymis kendisi yanlız yaşıyor mecburen bizde amcamlara gittik haberleri oldugu halde utana sikila gittim...
Ben bile mecbur halde gittim gorumcenizinki tam rahatlikmis...
Keşke sizdeki düşüncenin yarısı olsa onda ben onada razıyım ama yok malesef.

Aslında takıldığı çevre hep düzgün insanlar.Öyle serseri,pislik tiplerle pek takılmaz.Arkadaşları kaliteli insanlardır ama evet yinede bu kadar kudurmakta iyi değil,her şey gelebilir insanın başına.
yanı cok duzgun ınsanlardan dapsıkopat cıkabılıyor şahsen sımarıklıgının bedelını bırı ödetır mesela kapınızdakı guvenlıkcı ya manyak olsa kızı gece takıp etse ne bılım bu kız garsonları calısanları falan ezıyordur ya boyle bı tip takılsa peşine ıntıkam alcam dıye hersey olur ılla cevresındekıler degıl sosyal yasamda ezdıgı ınsanlar manyak olabılır hersey olabılır bıraz edeplenmelı yoksa edebıylegıtmıs gezmıs ıcmıs kalıtelı kımsenın laf demeye hakkı yok o zaman

[QUOTcanım shionStil, post: 42409896, member: 637131"]Yok hiç sanmıyorum,zaten bunu kimse çekmez evlensede boşar.Zaten kendiside diyor hiç koca dırdırı çekemem ben diye.Pek evlenecekmiş gibi durmuyor.Yaşıda evlilik için biraz küçük zaten.[/QUOTE]
Öyle canim ailede en mantıklı görünen esin ve sensin bence karışmayarak en iyisini yapıyorsun da esin bi el atmali duruma

Back
X