• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin şımarıklığı...

1-2 sene de yeni yani -ki evli çifti geceleyin rahatsız etmek de çok saçma- benim de abim evli ama gündüz bile çekinirim bir aramadan gitmem, gittiysem de saatli giderim ve asla böyle laubalilik yapmam. Görümceden görümceye çok fark var. Allah yardımcınız olsun.. Insallah kendini toplar görümce.
Ya bende hasret kaldım şöyle sizin gibi insanlara yahu.Ne vardı o da insan gibi davransa.Akşam mesela çıksa gelse yemeğe,birlikte yemek yesek,otursak film izlesek ya da bir yerlere gidip gezsek ben hepsine varım bunların ama belirli bir düzen içinde,belirli saatlerde,yerinde ve zamanında.Sabah yat akşam kalk,afedersin ye,iç,sıç,gez ben böyle yaşayamam.Benim köpeğim bundan daha düzenli yahu 8de yemeğini yer 8 buçukta bahçeye çıkar biraz zıplar,oynar çiş,kaka yapar 10 dedin mi uyur ciddiyim ondan daha düzenli.

Ay bende görümcemi çeke çeke getiririm bizim eve. Rahatsızlık vermek istemez canım benim.

Madem aranız iyi tatlı bir dille anlatabilirsin bence. Ya da o geldiğinde hiç kalkma yataktan belki tavrını anlar.

Ay bende görümcemi çeke çeke getiririm bizim eve. Rahatsızlık vermek istemez canım benim.

Madem aranız iyi tatlı bir dille anlatabilirsin bence. Ya da o geldiğinde hiç kalkma yataktan belki tavrını anlar.
Aramız iyi ama çok alıngan ve biraz dengesiz biri bir anda değişik triplere girebiliyor.Zaten o yüzden abisinin konuşmasını istedim kötü olmamak adına ama konuşmazsa ben yapıcam kararlıyım ne olacaksa olsun artık.

Bigün onun gelmesine yakın saatlerde kapatın ışığınızı falan kapıyı çalsın çalsın gitsin. Uyku düzenimiz bozulduğu için duymamışızdır dersiniz. Sabah erken kalkması zor oluyor iş yerinde yoruluyoruz falan filan... Eşşek değilse anlar heralde

Evleneli 11 ay oldu, toplamda 1 ay görümcem bendeydi.
Çoğunda ben getirdim zorla kaldı.
Ama en son gelişinde 10 gün kaldı ve ne kadar çok sevmeme rağmen bana batmaya başladı.
Evin içinde bir yabancı olunca (ki kendi ablam olsa bile yine de bu kadar uzun sürede rahatsız olurum) ne yattığınızdan ne kalktığınızdan anlıyorsunuz.
Ne istediğiniz gibi duşa giriyorsunuz yalnız kalacak diye, ne rahat rahat oturabiliyorsunuz vs vs.
Bir de sizinki hakikaten çekilecek çile değilmiş.
Gece gece gelmek ne demek?
Hangi aklı selim insan gecenin 1 inde herhangi bir eve habersiz kalmaya gidebilir?
Bir de üzerine ekmek parası peşinde olan adamları aşağılıyor, olay çıkarıyor.
Sizin yerinizde olsaydım o kıza bir güzel güvenlikten özür diletir 'haydi şimdi evine git, bura dingonun ahırı değil, edebinle edepli saatte gel' der, yol verirdim.
Artık yapmanız gereken sadece bu.
Gelmek istediğinde müsait değiliz diyeceksiniz, hep bahane uyduracaksınız.
Anlar heralde, aptal değilse.

Hepinize merhaba arkadaşlar.Başlıktanda anlaşıldığı üzere konu görümcem.20 yaşında bir görümcem var.Kendisini seviyorum fakat artık onun şımarıklıklarına katlanamıyorum.Son zamanlarda bir huy edindi kendine haftanın 4 günü arkadaşlarıyla gezip tozup gece dönüşte bize geliyor.Misafir severim asla istememezlik etmem ama çalışan biri olduğum için gece geç vakit uygun olmuyor benim için.Her ne kadar aileden biride olsa yinede geldiği zaman ilgilenmek gerekiyor,öylece bırakıp yatıp uyuyamıyorum.Kendi gelmesi ayrı birde geçen gece kız arkadaşını getirmiş yanında.Yani gelsinler başımın üstünde yeri var ama olacak saat var olmayacak saat var.Saat 1 di afedersiniz yataktan kalktık eşimle onları ağırladık.Buraya kadar yine idare ettim ama son yaptığı şey artık sabrımı taşırmaya yetti.Oturduğumuz sitede güvenlik gereği eve telefon açılıyor kapıdaki güvenlik tarafından gelen kişi bildiriliyor bize.Geçen gün işe yeni bir güvenlik görevlisi arkadaş başladı daha önce görümcemi görmemişti hiç ve geldiğinde dolayısıyla tanımamış ve bize telefon açmak istemiş.Görümcem kapıda ortalığı yıkmış.Güvenlikçi arkadaşın söylediklerini aynen aktarıyorum.
-sen kim oluyorsun da beni içeriye almıyorsun.
-sen kaç paralık adamsın
-sen göreceksin buradan attıracağım seni.
-haddini bilmez ezik seni.
Söylediği laflar aynen buymuş kızlar.
Güvenlikçi arkadaşla konuşurken hayatımda hiç bu kadar utandığımı hatırlamıyorum.Boğazımda düğümlendi sözlerim,kalbime sancılar girdi üzüntüden.Sadece özür dileyebildim onun adına ve şok geçirdim.
Daha öncede arabası bakıma girmişti.Acil bir işi için benden arabamı istemişti vermiştim.Aynı gün ön tarafını vurmuş arabanın.Yanıma geldi ve bir özür bile dilemeden tamire verdim yapılacak haberin olsun dedi.Ben yenge kusura bakma bir kaza oldu demesini beklerdim tamiri kendimde yaptırabilirdim,özür daha önemliydi benim için hadi gençtir dedim üzerinde durmadım.Fakat bu son yaptığı terbiyesizlik affedilecek bir şey değil.Eşim bu yaptığı saygısızlık için haddini bildirmiş ona.Fakat bu gece gezip tozup,alkollü kafayla gelip beni uykumdan etmesine katlanamıyorum artık.Gelse sakince yatıp uyusa onada ses etmicem ama bir geliyor geldiği an evin içinde bir curcuna.Televizyondan müzik açıyor.Evde köpeğim var uyuyan hayvanı kudurtuyor hayvan şımarıp koltukların tepesinde zıplıyor.Gerçekten katlanamıyorum artık.Eşimde ben de o konuda bir çözüm bulabilmiş değiliz.Çok alıngan bir yapısı var her şeye bozuluyor o yüzden nasıl söylesek,uyarsak bilemiyoruz.Kayınvalideme söylemeyi düşündüm bir ara.Onunla aram baya iyidir.Fakat söz konusu öz kızı olunca onunda kalbini kırarım diye korkuyorum.Ne kadar beni sevsede öz evladı başka.Çok iyi bir insan olduğu için onu bu mevzularla strese sokup üzmekte istemiyorum açıkcası.Günlerdir ne yapsak diye düşünüyoruz.Sizlere sormak istedim.Biz ne yapalım bu durumda,görümcemi bu gece gelmeleri konusunda kırmadan nasıl uyaralım? Eşimde ben gelme diyemem sen hallet diyor bana.O halledemezse ben nasıl halledebilirim sonuçta onun kardeşi.Lütfen bana bir akıl verin.
naısl yani gece birde içkili geliyor abi birşey demiyor mu?? saat sınırlaması yokmu ailesi nasıl mudsade ediyor aile braz maddi olarakda rahat ve aşırı modern sanırım

şımarık görümceniz üzülmesin diye siz uykusuz kalın sinirlenin
söyleyeceksiniz eşiniz söylemiyorsa siz söyleyeceksiniz annesine...
normal insanlık hali...
anne başım üstünde yeri var ama gecenin bir yarısı alkollu gelmesi, sabah işe gideceğiz yoksa yine ses etmem ama gece geliyor müzik açıyor, köpeği de delirtiyor komşumuz geçen gün laf çarptı gece sesleriniz de eksik olmuyor deseniz

Ben gelme diyemem diyor,sen kadınsın halledersin bana yaptığın çenenin yarısını ona yapsan gelmezdi zaten diyor.Ya bu erkekler cidden çok beyinsiz oluyor bazen.Ben zaten yapacak olsam öyle bir yaparım ki çene ama bir daha yüzyüze bakamayız.Ben desem kötü oluruz ama abisi uyarsa öyle olmaz bunu anlatmaya çalışıyorum eşime ama anlamıyor.

Valla canin ya susup cekeceksin bu gelmeleri yada güzelce uyaracaksin..
Ha kiriliyormu kirilsin ozaman bosver icin yanacagina yüzün yansin...

Eşimde ben gelme diyemem sen hallet diyor.Bende dedim sen demiceksinde ben mi söylücem gelme diye.Ya öyle değilde senin hemcinsin işte sen uygun bir dille anlatırsın diyor bana.

Iste esin hic bir sey demeye, demeye, kiz kardesi bu hale geldi. Disiplin iyi bir seydir, sinirlari göstermek iyi birseydir. Hatta size küsmesi iyi birseydir. Bu kiz'a acilen hayat dersi verilmeli, ve bu dersi esin ve annesi vermeli.

Keske bu kadar katlanmayip, bastan esine tavrini alsaydin.... Neyse, artik hicbirsey icin gec degil. Eger esin görümce ile sert bir sekilde konusmazsa, bu sefer sen esine karsi tavir al. Ne gerekiyorsa yap. Ister yemek yapma, ister görümce geldiginde kapiyi acma. Esini en iyi taniyan sensin, nasil tavir alinir bilirsin.

Asil en ideali sadece esinin kardesi ile konusmasi degil, anneside bu kiz'a ceki düzen vermesidir. Eger harclik veriliyorsa, verilmesin mesela, gidip calissin ki o paranin degerini anlasin, sabahin köründe kalip calismanin degerini anlasin..

eşinin kardeşine haddini bildirmesi lazım . ne canım böyle ?büyük ihtimalle annesinin babasının yanına alkollü gidemeyeceği için size geliyor sizi kullanıyor yani otel gibi . bence hiç yüz verme ne ağırlayacaksın gelsin yatsın aşağı yatak falan açma uykundan bile kalkma yani . ne sinir bozucu . herkesin bir düzeni var . arada olur tabi ama haftanın bilmem kaç günü ne demek yani . eşinin sen hallet demesi saçma . kardeşine yüz evren kendisi . sen işin içine girince kötü olucaksın . onlar kardeş kavga etselerde barışırlar . sen kötü olursan düzeltemezsin bridaha .

Sık sık ve Gecenin birinde gelen insan misafir değildir artık. Ben olsam hiç uykumu bölüp kalkmam bile. Abisi kalksın bi zahmet kapıyı açsın yerini göstersin sonrada yatsın..

20 yaşında bir kız bu kadar şımartılırsa sonuç bu işte. Anası babası öğretmemişse sen ne yapacaksın, koy tavrını gitsin bundan adam olmaz.

Yok artık bu ne terbiyesizlik alinirsa alinsin gecenin bi vakti gelme nedir yaa o kim de güvenceye öyle ezik falan diyor densiz !

Arkadaşlar dün eşimle yine tartıştık yine aynı şeyleri söyledi.Ben gelme diyemem,çok alıngan,sen kırmadan hallet falan filan.Bende artık çok sinirlendim ve bu işi halletmediğin sürece benimle konuşma sakın dedim ilk defa yatağımı ayırdım bu mesele yüzünden.Baktım sabah mesaj atmış,bu akşam annemlere gidicem,konuşucam demiş.Hiç cevap vermedim,bakalım ne yapacak.Gelişmeleri yazarım yine.Hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız ve ilgiliniz için.

iyi de görümceniz kendi evine ya da annesinin evine neden gitmiyor

abisi evlenmeden nereye gidiyormuş

acil bir şey olur gece 3 te de kalkılır ama onunki rutine bağlamış

sizin eviniz otel olmadığına ve kendisi de sabah kalkıp işe vs gitme derdi olmadığına göre kendi evine gitsin

işi gücü yok, altında araba, cebinde de para var ki gece yarılarına kadar geziyor

sorumluluk sahibi olsun; iş güç bulun, madem paraları var, gerekirse kursunlar; bir düzeni olsun; bir yere gidip gelsin; sizden de uzaklaşır belki

güvenlikçiye yaptığı yenir yutulur cinsten değil, haber vereyim demiş adam ne var bunda, iyi daha polis vs çağırmamışlar. bir de alkollü ise ortalık tam bir rezalete dönerdi.

Gece yarısına kadar gezip tozup rahatça sorgulanmadan gidebilecegi yer olduğu için tabiki
Benimki de yapmak istedi ben izin vermedim:KK53:

Gece yarısına kadar gezip tozup rahatça sorgulanmadan gidebilecegi yer olduğu için tabiki
Benimki de yapmak istedi ben izin vermedim:KK53:

konu sahibi ailesi nerede olduğunu biliyor; arkadaşına vs de gidiyor ve her yeri biliyorlar diyor ama

biz şehir merkezinde otururduk görümcemde araba vs de yoktu böyle kalmaya bir kere geldi örneğin onda da günler önce aradı

çok geç olacak size gelsem olur mu diye ki biz o zaman eşimle evli de değildik

geldi o gece tabii ki; başka zaman erken çıkıyorum gidiyorum eve derdi; onların evi biraz uzak ama eve gidiyordu yine insandan insana ya da gelinden geline değişir (kendisiyle çok sevişmeyiz de )

İnanın bende artık sabrımın sonuna geldim yani.Daha önceden yoktu bu gece gelme olayları.İlk başta kendi kendime dedim ki acaba abimlerde kalıyorum bahanesiyle başka bir yere mi gidiyorda dönüşte bize geliyor dedim.Ama aileside biliyor yani gittiği yerleri.Yalanda söylemiyor kimseye.Tek derdi eğlencesi bitiyor,yeni eğlence arıyor işte gece vakti.
Ne ilginc bir yasama tarzi surekli eglence..Bu olaya bir nokta koyun bnce acilen.Acmayin kapiyi disarda kalsin.Sonra da uyuyoduk duymadik diyin

Ne ilginc bir yasama tarzi surekli eglence..Bu olaya bir nokta koyun bnce acilen.Acmayin kapiyi disarda kalsin.Sonra da uyuyoduk duymadik diyin
Eşim bugün annesine gidip konuşacağını söyledi.Dün akşam baya bir tartıştık,küstük.Sabah gidip konuşucam diye mesaj atmış bana.Bakalım haber bekliyorum bende ne olacak.Zaten o konuşmazsa ben artık kötü olmayı göze alıp eve almıcam bu kızı sabrım kalmadı çünkü.

Eşim bugün annesine gidip konuşacağını söyledi.Dün akşam baya bir tartıştık,küstük.Sabah gidip konuşucam diye mesaj atmış bana.Bakalım haber bekliyorum bende ne olacak.Zaten o konuşmazsa ben artık kötü olmayı göze alıp eve almıcam bu kızı sabrım kalmadı çünkü.
beni karıştırmadan söyle deseydin ya şimdi iş yine senin başına kalmasın gelin gelinliğini yaptı demesinler

Back
X