• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin şımarıklığı...

Bir benzeri.. Anlatsam roman olur.. Psikolojik destek alacagim artik onun yuzunden.
Bizim ki daha o boyuta getirmedi beni ama ben zaten o hale gelene kadar sabredemezdim sanırım.Gerçekten zor böyle insanlarla uğraşmak.Birde aileden yani atsan atılmaz,satsan satılmaz derler ya o hesap.

Bizim ki daha o boyuta getirmedi beni ama ben zaten o hale gelene kadar sabredemezdim sanırım.Gerçekten zor böyle insanlarla uğraşmak.Birde aileden yani atsan atılmaz,satsan satsan satılmaz derler ya o hesap.

Ben hayatimdan cikarttim gorusmuyorum gormuyorum evime de almiyorum baska cozum bulamadim. :/

Tövbe estağfurullah ya, bir insan bu kadar mı yüzsüz, bu kadar mı utanmaz olur? Evli çiftin evine haber vermeden çıkıp geldiği yetmiyor bir de kuduruyor evin içinde. Saygısız. Ayrıca 20 yaşında kazık kadar olmuş artık işi gücü yok mu bunun?
Ayrıca kayınvalideniz demiyor mu kızım haftanın 3-4 gecesi ordasın evli çiftin evinde o kadar çok kalınmaz diye.
Ben olsam açık açık derdim abin de istemiyor boşuna abinden yüz arama falan derdim.
Güvenliğe yaptığı da çok çirkin ayrıca.

Ben aynısını yapsam, ablam ağzımı yırtar eşide de bacaklarımı kırar elime verirdi. Bunda ayıp birşey yok hafta içi erken gel yada hafta sonları geç gel diyin, hem gelme demiş olmazsınız

Canim sen telefonu yaz ben komsun gibi arar soylerim...bu kadar ugrasma yahu:))) Bi daha yaparsan gurultuden dolayi polise sikayet edicem ve para cezasi yazdiricam diyicem

Eşim onun gezmelerine hiç karışmaz.Zamanında yemin etmiş bir kere karışmamaya.O konuda asla ses etmiyor.Yeminim var annem babam düşünsün diyor.Ailesi eşime hep sen karışma dediği için o da tamamen elini çekmiş üzerinden.Ama bu gelme konusunda ben eşimede çok kızıyorum dediğiniz gibi şımarıyor eşim yüzünden.Eşimin aslında amacı şımartmakta değil.O kimseye gelme diyemez,kardeşide onun bu huyunu bildiği için iyi niyetini suistimal ediyor.
Ben anne babası olsam defol git nereye gidiyorsan derim, tıpış tıpış geri döner 1-2 güne. Hatta s ile başlayan bir eylemi kullanıp sonuna git eklerdim ama siz zaten söylemişsiniz ben olsam derim diye :KK50:

Bir önce ki sayfada yazmıştım ama görmeyenler olmuştur kopyala yapıştır yapıyorum.

Kızlar eşim geldi.Önce annesi ve babasıyla konuşmuş durumu onlara anlatmış.Annesi ve babası eşime hak vermişler.Kayınpederim bu ne terbiyesizlik bile demiş kızının yaptıkları için.Daha sonra görümcem gelmiş almışlar karşılarına düzgünce konuşmuşlar eşim,annesi ve babası.Daha sonra görümcem sinirlenmiş yine ortalığı birbirine katmışbundan sonra benim yüzümü bile göremiceksiniz,istenmediğim yere gelmem zaten diye bas bas bağırmış(bizde onunyüzüne çok meraklıydık sanki).Eşimin kolundaki saati doğum gününde o almıştı,adamın kolundan çekip çıkarmış,yere fırlatmış saati gerizekalı ergen! Hızlı çektiği için eşimin eti soyulmuş biraz,çizilmiş bileği.Öyle olunca tabi eşimde sinirlenmiş bunu saçından tutmuş tam tokat atacakken kayınpederim girmiş araya tutmuş eşimi.Eşimde o sinirle çarpıp kapıyıçıkmış.Şimdilik kayınvalidem vekayınpederimle bir sorunumuz yok.Umarım ilerleyen günlerde olayları çarpıtıp insanları bize karşı kışkırtmaz bu kız.Konu tatlılıkla halledilsin isterdim ama olmadı.Eşim gayette insan gibi anlatmış ama kendisi işine gelmediği için söylenenler ortalığıyıkmış.Artık yapacak bir şey yok ne hali varsa görsün.

Bir önce ki sayfada yazmıştım ama görmeyenler olmuştur kopyala yapıştır yapıyorum.

Kızlar eşim geldi.Önce annesi ve babasıyla konuşmuş durumu onlara anlatmış.Annesi ve babası eşime hak vermişler.Kayınpederim bu ne terbiyesizlik bile demiş kızının yaptıkları için.Daha sonra görümcem gelmiş almışlar karşılarına düzgünce konuşmuşlar eşim,annesi ve babası.Daha sonra görümcem sinirlenmiş yine ortalığı birbirine katmışbundan sonra benim yüzümü bile göremiceksiniz,istenmediğim yere gelmem zaten diye bas bas bağırmış(bizde onunyüzüne çok meraklıydık sanki).Eşimin kolundaki saati doğum gününde o almıştı,adamın kolundan çekip çıkarmış,yere fırlatmış saati gerizekalı ergen! Hızlı çektiği için eşimin eti soyulmuş biraz,çizilmiş bileği.Öyle olunca tabi eşimde sinirlenmiş bunu saçından tutmuş tam tokat atacakken kayınpederim girmiş araya tutmuş eşimi.Eşimde o sinirle çarpıp kapıyıçıkmış.Şimdilik kayınvalidem vekayınpederimle bir sorunumuz yok.Umarım ilerleyen günlerde olayları çarpıtıp insanları bize karşı kışkırtmaz bu kız.Konu tatlılıkla halledilsin isterdim ama olmadı.Eşim gayette insan gibi anlatmış ama kendisi işine gelmediği için söylenenler ortalığıyıkmış.Artık yapacak bir şey yok ne hali varsa görsün.
Bu şımarık kız tatlılıktan anlamaz boşuna kendini zahmete sokma bence. Bir de saati çekip almış terbiyesiz.
Bir daha gelmeye kalkarsa ararsa kabul etmeyin. Çat kapı gelirse kapıyı da açmayın. Orası gelin evi yol geçen hanı değil.

Canim sen telefonu yaz ben komsun gibi arar soylerim...bu kadar ugrasma yahu:))) Bi daha yaparsan gurultuden dolayi polise sikayet edicem ve para cezasi yazdiricam diyicem
Ay zaten site içinde bir komşumlada kavgalıyım köpek mevzusu yüzünden,onun içinde konu açmıştım stresim hiç bitmiyor benim :) Ama görümcem dışarıya ses gidecek kadarda gürültü yapmıyor,yapsada bizim evde gürültü pek duyulmaz zaten evler arasında mesafe var.Onun rahatsızlığı bize birtek ama kurtulduk sanırım bu sefer.

Bu şımarık kız tatlılıktan anlamaz boşuna kendini zahmete sokma bence. Bir de saati çekip almış terbiyesiz.
Bir daha gelmeye kalkarsa ararsa kabul etmeyin. Çat kapı gelirse kapıyı da açmayın. Orası gelin evi yol geçen hanı değil.
Adamcağızın eti soyulmuş resmen saati alırken ya.Saçından tutmuş vurcakmış ama kayınpeder girmiş araya.Şiddete karşıyım normalde ama keşke vurabilseydin dedim eşime o derece sinir oluyorum artık.Böylesi gerçekten hakediyor dayağı.

Ay zaten site içinde bir komşumlada kavgalıyım köpek mevzusu yüzünden,onun içinde konu açmıştım stresim hiç bitmiyor benim :) Ama görümcem dışarıya ses gidecek kadarda gürültü yapmıyor,yapsada bizim evde gürültü pek duyulmaz zaten evler arasında mesafe var.Onun rahatsızlığı bize birtek ama kurtulduk sanırım bu sefer.
:))) gulelim diye saka yaptim...valla bi cumle soylemek yerine burda saatlerce yazdin ya, helal olsun sana...bi de sen soylesen sacina yapisirdi

Adamcağızın eti soyulmuş resmen saati alırken ya.Saçından tutmuş vurcakmış ama kayınpeder girmiş araya.Şiddete karşıyım normalde ama keşke vurabilseydin dedim eşime o derece sinir oluyorum artık.Böylesi gerçekten hakediyor dayağı.
Bence de kp'nin durdurması gereksiz olmuş bazıları hakediyor. Yani abim eskiden şımardım mı gerinirdi böyle bana bi tane patlatıverirdi valla :KK53: Annem de falan hiç ses edemezdi. Böyle temiz bi dayak yemeden uslanmaz o. Şımarınca annem bana 'kudurdun mu kız sen koca mı istiyosun?' derdi tövbe ya ne günlerdi :KK53:

Hadi gözün aydın. Yalnız az bile anlatmışsın görümce tam manyak çıktı :KK53:
Sorma ya.Nasıl bir model çözemedim hala.Normalde ben gerçekten sabırlı ve iyi niyetli bir insanımdır.Küslük pek sevmem,konuşa konuşa çözmek isterim herşeyi ama benim bile kimyamı bozdu bu kız eşim saçından tuttum deyince içimde kelebekler uçuştu sevinçten :KK53:

Sorma ya.Nasıl bir model çözemedim hala.Normalde ben gerçekten sabırlı ve iyi niyetli bir insanımdır.Küslük pek sevmem,konuşa konuşa çözmek isterim herşeyi ama benim bile kimyamı bozdu bu kız eşim saçından tuttum deyince içimde kelebekler uçuştu sevinçten :KK53:
:KK70::KK70::KK70:

Back
X