• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin şımarıklığı...

Bence de kp'nin durdurması gereksiz olmuş bazıları hakediyor. Yani abim eskiden şımardım mı gerinirdi böyle bana bi tane patlatıverirdi valla :KK53: Annem de falan hiç ses edemezdi. Böyle temiz bi dayak yemeden uslanmaz o. Şımarınca annem bana 'kudurdun mu kız sen koca mı istiyosun?' derdi tövbe ya ne günlerdi :KK53:
Hahahah çok iyiymiş ya annenin sözü:KK70: Ya bazısı kudurunca kocaya gidiyor cidden ama bunun kudurukluğunu koca da kesmez zannetmiyorum yani:KK53:

Hahahah çok iyiymiş ya annenin sözü:KK70: Ya bazısı kudurunca kocaya gidiyor cidden ama bunun kudurukluğunu koca da kesmez zannetmiyorum yani:KK53:
Ay bunun kocasına ailesine Allah sabır versin bunu gelin olarak alacaklar yazık ya üzüldüm ama merakla da bekliyorum artık eheheh :KK53:

Ay bunun kocasına ailesine Allah sabır versin bunu gelin olarak alacaklar yazık ya üzüldüm ama merakla da bekliyorum artık eheheh :KK53:
Asla geçinemez bu zannetmiyorum.Aşırı derecede saygısız olduğu için kocasının ailesiyle ters düşer.Kaynana bana bir enerji içeceği kapsana dolaptan der ayaklarını yaya yaya şuraya yazıyorum bak:KK53:

İnsallah kurtulmussundur:))
Birde birazdan çıkıp geliyormuş:KK70:
Yok artık kurtulduk büyük ihtimalle,çünkü eşimin bileğini yaralamış saati çekerken.Daha önce hiç öyle bir hareketi olmamıştı,eşim bir daha aynı toleransı göstermez ona,bende aynı şekilde göstermem.Zaten kavga etmişler ben tatsızlık çıkmasın diye bir şey demiyordum ama artık olan oldu yani bir daha gelirse kovarım.

Kızın kişilik yapısında aileyi suçluyorum ben. Maalesef her şey aileden doğar. Zamanında 1 dediğini 2 edemeyen bir aile gelecekte olacakları düşünmeliydi. Karakter, kişilik 0 insanlık yok. Genel olarak bu tip kızların sonu hiç iyi olmuyor.
Aileyi tehtid etmeler, giderim demeler nedir yahu ? Cehennemin dibine gitsin. Çıksın kapıdan eninde sonunda dönecek.
Bu kadar yufka yürekli olmayın Hanımefendi. Görümcenizin son derece psikolojik bir yardım alması gerekiyor.
Ailesinin kendisinin üzerinde kesinlikle değişiklikler yapması gerekiyor.
Ayrıca eşinizin ailesinin son derece edepli insanlar olduğunu dile getirmişsiniz. Edepli bir insan karşı tarafı suçlar mı ? Tabiki de Hayır. Sırf bu kızımız bunu haklı bulmalıyız diye düşünmezler.

Bu kadar iyi niyetli olmayın. Kız yüzünden evin içinde de yokmuş gibi gezmeyin. Hala laftan sözden anlamaz ise kesinlikle müdahale eden sen olmalısın. Üzülsün, kırılsın.
Sonra kaynana ve kayınpederinize konuyu açtığında size hak vereceklerini umuyorum.

Kızın kişilik yapısında aileyi suçluyorum ben. Maalesef her şey aileden doğar. Zamanında 1 dediğini 2 edemeyen bir aile gelecekte olacakları düşünmeliydi. Karakter, kişilik 0 insanlık yok. Genel olarak bu tip kızların sonu hiç iyi olmuyor.
Aileyi tehtid etmeler, giderim demeler nedir yahu ? Cehennemin dibine gitsin. Çıksın kapıdan eninde sonunda dönecek.
Bu kadar yufka yürekli olmayın Hanımefendi. Görümcenizin son derece psikolojik bir yardım alması gerekiyor.
Ailesinin kendisinin üzerinde kesinlikle değişiklikler yapması gerekiyor.
Ayrıca eşinizin ailesinin son derece edepli insanlar olduğunu dile getirmişsiniz. Edepli bir insan karşı tarafı suçlar mı ? Tabiki de Hayır. Sırf bu kızımız bunu haklı bulmalıyız diye düşünmezler.

Bu kadar iyi niyetli olmayın. Kız yüzünden evin içinde de yokmuş gibi gezmeyin. Hala laftan sözden anlamaz ise kesinlikle müdahale eden sen olmalısın. Üzülsün, kırılsın.
Sonra kaynana ve kayınpederinize konuyu açtığında size hak vereceklerini umuyorum.
Yok bu saatten sonra aynı davranışlar tekrarlanırsa kesinlikle ben devreye girerim zaten.Ben ona çok güzel haddini bildirirdim ama gençtir kırılmasın dedik,arada küslük olmasın dedik alttan aldık.Alttan aldıkçada tepemize çıktı malesef.Hatayı kendimde ve eşimdede buluyorum ben fazla yüz verdik.Ama olaylar o kadar çabuk gelişti ki nasıl olduğunu biz bile anlayamadık.Yani kız bir anda iyice yüzsüzleşmeye başladı.Daha önceden şımarıklığı olduğunu biliyordum ama birlikte çok fazla zaman geçirmediğimiz için bana batmıyordu hareketleri o kadar.Ama sürekli böyle eve gelmeye başlayınca anladım ki asla tahammül edilmeyecek bir insan.

Kızlar eşim geldi.Önce annesi ve babasıyla konuşmuş durumu onlara anlatmış.Annesi ve babası eşime hak vermişler.Kayınpederim bu ne terbiyesizlik bile demiş kızının yaptıkları için.Daha sonra görümcem gelmiş almışlar karşılarına düzgünce konuşmuşlar eşim,annesi ve babası.Daha sonra görümcem sinirlenmiş yine ortalığı birbirine katmış bundan sonra benim yüzümü bile göremiceksiniz,istenmediğim yere gelmem zaten diye bas bas bağırmış(bizde onun yüzüne çok meraklıydık sanki).Eşimin kolundaki saati doğum gününde o almıştı,adamın kolundan çekip çıkarmış,yere fırlatmış saati gerizekalı ergen! Hızlı çektiği için eşimin eti soyulmuş biraz,çizilmiş bileği.Öyle olunca tabi eşimde sinirlenmiş bunu saçından tutmuş tam tokat atacakken kayınpederim girmiş araya tutmuş eşimi.Eşimde o sinirle çarpıp kapıyı çıkmış.Şimdilik kayınvalidem ve kayınpederimle bir sorunumuz yok.Umarım ilerleyen günlerde olayları çarpıtıp insanları bize karşı kışkırtmaz bu kız.Konu tatlılıkla halledilsin isterdim ama olmadı.Eşim gayette insan gibi anlatmış ama kendisi işine gelmediği için söylenenler ortalığı yıkmış.Artık yapacak bir şey yok ne hali varsa görsün.

Yaşı kaç bunun yaa

Çok büyük sıkıntıyı başa aldınız oraya gittiğinizde artık huzursuz bir ilortam olacak ve aile sizi değil onu tercih edecek
Şuanlık bir sıkıntı yok kayınvalidem ve kayınpederim eşime hak vermişler.Tabi ilerde ne olur bilemem ama eğer onu korurlarsada umrumda olmaz.Eşimde benden yana olduğu için sıkıntı yok evlerinede gitmem,ben gitmezsem eşimde gitmez.Yani kaybeden onlar olur,ben değil.

Adamcağızın eti soyulmuş resmen saati alırken ya.Saçından tutmuş vurcakmış ama kayınpeder girmiş araya.Şiddete karşıyım normalde ama keşke vurabilseydin dedim eşime o derece sinir oluyorum artık.Böylesi gerçekten hakediyor dayağı.

Böyle demen hic hoş degil :KK20:ona vuran bir gün sanada vurur

Böyle demen hic hoş degil :KK20:ona vuran bir gün sanada vurur
Yok eşim asla bana vurmaz.Ayrıca vuramazda.Çünkü ben buna izin verecek bir kadın değilim,öyle bir şey yaptığı an beni kaybedeceğini bilir.Zaten eşim kesinlikle şiddetten hoşlanmayan bir insan.Ama artık kardeşinin yaptıkları sakin tepkiler verilecek şeyler değil.Kardeşi koluna saldırmasaydı eşimin,eşim yine vurmaya kalkmazdı ona.Fakat o abisine karşı yaptığı terbiyesizlikle o tokatı sonuna kadar haketti.

Ne kadar zalimsiniz...
Haklı olabilirsiniz ama iyi niyetli değilsiniz
Sadece bir ergen keşke ablalık yapsaydınız çözülebilirdi.
Bu iş size kalır eşinizi doldurup gönderdiğiniz düşünücekler.
Etki _tepki hepinizi etkileyecek.

Ne kadar zalimsiniz...
Haklı olabilirsiniz ama iyi niyetli değilsiniz
Sadece bir ergen keşke ablalık yapsaydınız çözülebilirdi.
Bu iş size kalır eşinizi doldurup gönderdiğiniz düşünücekler.
Etki _tepki hepinizi etkileyecek.
Zalim mi? Ben miyim zalim? Konuyu ve tüm sayfaları iyice bir okuyun ondan sonra yorum yapın isterseniz.Ben yapacağım kadar ablalığımı yaptım.Benim yerimde başkası olsaydı onu kolundan tuttuğu gibi kapının önüne koyardı.Onca olan şeyden sonra daha ne yapmamı bekliyorsunuz.Polemik yaratmak için yorum yaptığınız o kadar belli ki şuanda güldüm gerçekten.

Yok eşim asla bana vurmaz.Ayrıca vuramazda.Çünkü ben buna izin verecek bir kadın değilim,öyle bir şey yaptığı an beni kaybedeceğini bilir.Zaten eşim kesinlikle şiddetten hoşlanmayan bir insan.Ama artık kardeşinin yaptıkları sakin tepkiler verilecek şeyler değil.Kardeşi koluna saldırmasaydı eşimin,eşim yine vurmaya kalkmazdı ona.Fakat o abisine karşı yaptığı terbiyesizlikle o tokatı sonuna kadar haketti.

Büyük konusmayin siz gene de. Yanlisi savunmayin. Hak etti demeyin eşinize. Yarin birgun siz de hak edebilirsiniz. Hakla oluyorsa o is. Kimin ne oldugunun ortaya cikmasi bi cinnete bakar. Sakinken hepimiz iyiyiz yoksa.

Zalim mi? Ben miyim zalim? Konuyu ve tüm sayfaları iyice bir okuyun ondan sonra yorum yapın isterseniz.Ben yapacağım kadar ablalığımı yaptım.Benim yerimde başkası olsaydı onu kolundan tuttuğu gibi kapının önüne koyardı.Onca olan şeyden sonra daha ne yapmamı bekliyorsunuz.Polemik yaratmak için yorum yaptığınız o kadar belli ki şuanda güldüm gerçekten.

uff cevap verme şunlara ya kendi başlarına gelse senin kadar sakin kalabilecekler mi acaba ?

Demekki senin gorumcenin hamurundan var içlerinde bu şımarıklıklar gözükmüyor gözlerine

cevap verme lütfen ölü gibi yap : )

Büyük konusmayin siz gene de. Yanlisi savunmayin. Hak etti demeyin eşinize. Yarin birgun siz de hak edebilirsiniz. Hakla oluyorsa o is. Kimin ne oldugunun ortaya cikmasi bi cinnete bakar. Sakinken hepimiz iyiyiz yoksa.
Bu büyük konuşmak değil.Ben eşime bana vurmasını gerektirecek bir hareket yapmam.İnsan gibi konuşup,problemim neyse sakince çözmeye çalışırım.Ki benim eşimde herşeyi sakince,konuşa konuşa halletmekten yana olan bir insandır.Ama karşısında ki insanın abisi,büyüğü olduğunu unutup,hatalı olduğunu bildiği halde hayvanca koluna saldırıp yaralayan bir insan,eşimin tepkisinide haketmiş oluyor.

Back
X