Selam canlar bi sorunum var aslinda kendi kafamda bi karara da vardim ama yine de emin olamiyorum. Akil akildan üstündür mantigiyla bi de siz bakin şu mevzuya hele.
Görümcemle aram çok çok iyidir bildiğin bana ablalik yapar,evlendiğimden bu yana aramizda hiçbir problem olmamiştir,bildiğiniz kardeş gibiyiz ama dün öyle bir şey duydum ki ne yapacağimi şaşirdim.
Kendisi evli bi adamla bikac yildir görüşüyormuş bunu bilen bikaç kişi sürekli uyarilarda bulunsa da kendisi zaten adamin eşiyle problemli olduğunu ve boşanacaklarini söylüyomuş. Karisini aldatan hangi adam evliliğinin mükemmel olduğunu ve karisindan boşanmayacağini söyler ki. Resmen başta kendini olmak üzere o bilenleri de kandiriyor.
Bunu duyduktan sonra ne kadar şahsima yapmiş olduğu bir şey olmasa da onunla yakin olmam mümkün değil. Bu olayi duyduktan sonra ilk karşilaşmamizda soğuk davrandim hemen farkedip 'bilmeden sana karşi bir şey mi yaptim neden böylesin' diye sordu bi şey diyemedim.
Istiyorum ki bildiğimi bilsin çünkü ben onunla artik görüşmek istemiyorum bana dokunmayan yilan bin yil yaşasin mantiğinda olamam. Ama bildiğimi bildikten sonra da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak nebilyim belki de iyi görümce birden canavar görümceye dönüşecek. Kaldi ki eşim aramizdaki durumu farkettiğinde ona ne açiklamada bulunacağim, nasil geçiştireceğim? Buna cesaret etmeli miyim sizce?
Mobilden yazdim,yazim hatalari için özür.
Yaptığı çok yanlış bir şey ama madem abla gibi goruyorsun insan kendi kardeşini atar mi?eşini de düşün ablasiyla o da eskisi gibi gorusemez sen küs olursan. Eğer coook samimiysen al karşına abla ben böyle bir şey duydum çok üzüldüm de dertles onu vazgecirmeye çalış daha mutlu olacagi bi yola sevket ama sakın hickimseye bir şey anlatma