Ahahah cagirmayin cocugu var diye gezemiyomusmus o zaman cocuk yapmasaydi. Kendi kendine olmadiya :) tanimadigi adamlada evlenmeseydi bosverr havlayan kopek isirmaz..Görümcem beni çekemiyor kıskanıyor havalarına girmek istemiyorum ama yaşantılarimiz farklı. Eşim gezmeyi çok seviyor ama görümcemin eşi pek gezdirmez öyle evde takılmayı seven bi adam. Ne zaman biz bi yere gitsek görümcem "gezin tabi x niye gezsin ki" triplerine giriyor. Sanırim onu da davet etmemizi istiyor ama içimden gelmiyor. Nedeni ise cok fazla igneleyici konusmalari. Bazen en umulmadik yerden öyle laflar sokuyor ki şaşkınlıkla izliyorum. Temizlikten giyimime vücuduma bile laf sokuyor esimin yaninda beni ezmeye calisiyor sanki. evlenmeden önce cok sosyalmis ama simdi eşi pek gezmedigi icin ve küçük bi kizi oldugundan cok gezemiyor. Eşim onu da çağırıyor gezmeye laf sokup gelmiyor ya da geldiginde beni yok sayip abisiyle takiliyorlar. Sanki ben onu istemiyormusum izlenimi yaratiyor eşimde. Esimde beni sucluyor. Sürekli onu kahvaltiya cagirmami iyi gecinmemi istiyor. Nereye gitsek onu da cagirmami bekliyor. Esiyle problemleri olmus zamaninda onu mutlu etmek icin benim mutlulugumu yok sayıyor
Gezdiren adam alaymış.
Aynı sorunları bende yaşadım iki görümcemde hep peşimde kuyruktu .. sanırım erkeklerin hepsi aynı .. bizim sonuç boşanma oldu tabi daha fazla sorunlarda vardı . Siz kahvaltıya çağırın bi iki kere ama gideceğiniz yerlere çağırmak zorunda deilsiniz ...Görümcem beni çekemiyor kıskanıyor havalarına girmek istemiyorum ama yaşantılarimiz farklı. Eşim gezmeyi çok seviyor ama görümcemin eşi pek gezdirmez öyle evde takılmayı seven bi adam. Ne zaman biz bi yere gitsek görümcem "gezin tabi x niye gezsin ki" triplerine giriyor. Sanırim onu da davet etmemizi istiyor ama içimden gelmiyor. Nedeni ise cok fazla igneleyici konusmalari. Bazen en umulmadik yerden öyle laflar sokuyor ki şaşkınlıkla izliyorum. Temizlikten giyimime vücuduma bile laf sokuyor esimin yaninda beni ezmeye calisiyor sanki. evlenmeden önce cok sosyalmis ama simdi eşi pek gezmedigi icin ve küçük bi kizi oldugundan cok gezemiyor. Eşim onu da çağırıyor gezmeye laf sokup gelmiyor ya da geldiginde beni yok sayip abisiyle takiliyorlar. Sanki ben onu istemiyormusum izlenimi yaratiyor eşimde. Esimde beni sucluyor. Sürekli onu kahvaltiya cagirmami iyi gecinmemi istiyor. Nereye gitsek onu da cagirmami bekliyor. Esiyle problemleri olmus zamaninda onu mutlu etmek icin benim mutlulugumu yok sayıyor
Görümceniz hayatı yaşamayı bilmiyor mu.eşi olmadan yaşamın tadını çıkaramıyorsa gitsin eşinin ailesine elti/görümce/valide kim varsa onlarla plan yapsın onlara zaman ayırsın sizin hayatınız da sivrilecegine dilini degil aklını kullansınGörümcem beni çekemiyor kıskanıyor havalarına girmek istemiyorum ama yaşantılarimiz farklı. Eşim gezmeyi çok seviyor ama görümcemin eşi pek gezdirmez öyle evde takılmayı seven bi adam. Ne zaman biz bi yere gitsek görümcem "gezin tabi x niye gezsin ki" triplerine giriyor. Sanırim onu da davet etmemizi istiyor ama içimden gelmiyor. Nedeni ise cok fazla igneleyici konusmalari. Bazen en umulmadik yerden öyle laflar sokuyor ki şaşkınlıkla izliyorum. Temizlikten giyimime vücuduma bile laf sokuyor esimin yaninda beni ezmeye calisiyor sanki. evlenmeden önce cok sosyalmis ama simdi eşi pek gezmedigi icin ve küçük bi kizi oldugundan cok gezemiyor. Eşim onu da çağırıyor gezmeye laf sokup gelmiyor ya da geldiginde beni yok sayip abisiyle takiliyorlar. Sanki ben onu istemiyormusum izlenimi yaratiyor eşimde. Esimde beni sucluyor. Sürekli onu kahvaltiya cagirmami iyi gecinmemi istiyor. Nereye gitsek onu da cagirmami bekliyor. Esiyle problemleri olmus zamaninda onu mutlu etmek icin benim mutlulugumu yok sayıyor
Aynı fikirdeyim, kendileri sanki evcil hayvanda Sahibini bekliyor dışarı çıkmak içinBu kadınları illa birilerinin mi gezdirmesi gerekiyor bunu anlamıyorum ya.
Eşi gezdirmiyorsa çıksın kendi gezsin, illa birilerine mi askıntı olmalı?
Başka konularda da dikkatimi çekiyor.Aynı fikirdeyim, kendileri sanki evcil hayvanda Sahibini bekliyor dışarı çıkmak için
İçimden gelmiyor ki. Eşim olsa da olmasa da moralimi bozuyor laflarıyla.Her gittiğiniz yere çağırmayın tabi ki ama mesela tatlı dacranabilirsiniz eşiniz yanınızdayken :) biraz iki yüzlü yani. Benimki de çok fena ama ben inatla iyi davranıyorum daha da gıcık oluyor:) ara ara eşin söylemeden kahvaltıya çağır :) eşin de gördükçe sana laf söyletmez.
Neden?Görümcenizi haklı buldum
İroni yapiyorNeden?
Ya esi gezdirmiyor kendi de gezemiyor çünkü cocugu cok huysuz hickimsede durmuyor kimse de onu istemiyorAhahah cagirmayin cocugu var diye gezemiyomusmus o zaman cocuk yapmasaydi. Kendi kendine olmadiya :) tanimadigi adamlada evlenmeseydi bosverr havlayan kopek isirmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?