• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin sözü.. Elbise derdim :(

erdemli33

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
1.662
156
363
Sevgili üyeler bu da malesef benim derdim... Ay sonu görümcemin sözü olucak malesef elbise bulamadım... Yeni sezon cıvıl cıvıl çiçekli kumaşlardan elbiseler pantolonlar var hepsi çook hoşuma gidiyo.. Öyle çiçekli kumaşlardan bi elbise almak istiyorum ama malesef istediğim gibi bi model bulamadım :5: Hepsi ya aşırı dekolteli ya da aşırı mini.. Diz hizasında yarım kol dümdüz tek parça bi elbise aradığım.. Ama bütün siteleri gezdim bulamadım çarşıya çıkıp malesef alışveriş yapıcak vaktimde yok.. Ben de bunu kadınlar kulübüne sormaya karar verdim belki bana yardımcı olacak biri çıkar diye :26:

Bu arada ben ilçede oturuyorum alışveriş merkezi yada marka satan bi yer yok malesef.. merkeze gidip gezmeyede vaktim yok. Alışverişimi internetten yapıyorum, söz ankarada olucak ama orayada söz günü gidicez ve benim alışverişe malesef vaktim olmuycak :43:

3. çok beğendim.. peki bunun altına ne renk bi ayakkabı gider.. ben zıt renkleri kombinlemeyi çok severim bunun altına yeşil bi ayakkabı nasıl durur sizce

O elbisenin altına bu renk ayakkabılar çok hoş olur

parlement-mavisi-dore-ayakkab%C4%B1-300x300.jpg

51cef__Platformuz-sivri-burunlu-s%C3%BCet-saks-mavisi-ayakkab%C4%B1.jpg

Çok hoş canım yine benim üstte verdiğim renklerde bi ayakkabı ve elbisenin aynı renginde ufak bi çantayla çok şık olur

evet ayakkabıyı görünce benim de aklıma geldi, elbiseyle uyumlu olur diye. Ben beline birde dore metal kemerlerden düşündüm. Ayakkabıda da dore şeritler var baya uyumlu olur gibi geldi. Ben ayakkabı arayışlarına başlayım o zaman birde :)

evet ayakkabıyı görünce benim de aklıma geldi, elbiseyle uyumlu olur diye. Ben beline birde dore metal kemerlerden düşündüm. Ayakkabıda da dore şeritler var baya uyumlu olur gibi geldi. Ben ayakkabı arayışlarına başlayım o zaman birde :)

Hm hoş olur canım

Ben baktım bu ayakkabıya görsellerde arattım fakat satan mağaza site bilgisi bulamadım ama bunun gibi dore detayları olan ayakkabılar illaki vardır

Hm hoş olur canım

Ben baktım bu ayakkabıya görsellerde arattım fakat satan mağaza site bilgisi bulamadım ama bunun gibi dore detayları olan ayakkabılar illaki vardır

Zaten birebir aynısı bulmam zorda ona yakın bi model belki bulabilirm. Yeşil rengi çok seviyorum belki yeşille bile kombinleyebilirim. ayakkabılara bakarken gözüm hep yeşile kayıyo :)

Son düzenleme:
Zaten birebir aynısı bulmam zorda ona yakın bi model belki bulabilirm. Yeşil rengi çok seviyorum belki yeşille bile kombinleyebilirim. ayakkabılara bakarken gözüm hep yeşile kayıyo :)

Yeşilde çok hoş olur canım zümrüt yeşili hele dore ilede çok uyumlu olur

Bizimde düğünümüz var ik ay sonra ne giyeceğim telaşesi ne zor.Gelin olsam bu kadar kasmam :27:

Back
X