- 4 Nisan 2010
- 1.662
- 156
- 363
Sevgili üyeler bu da malesef benim derdim... Ay sonu görümcemin sözü olucak malesef elbise bulamadım... Yeni sezon cıvıl cıvıl çiçekli kumaşlardan elbiseler pantolonlar var hepsi çook hoşuma gidiyo.. Öyle çiçekli kumaşlardan bi elbise almak istiyorum ama malesef istediğim gibi bi model bulamadım
Hepsi ya aşırı dekolteli ya da aşırı mini.. Diz hizasında yarım kol dümdüz tek parça bi elbise aradığım.. Ama bütün siteleri gezdim bulamadım çarşıya çıkıp malesef alışveriş yapıcak vaktimde yok.. Ben de bunu kadınlar kulübüne sormaya karar verdim belki bana yardımcı olacak biri çıkar diye :26:
Bu arada ben ilçede oturuyorum alışveriş merkezi yada marka satan bi yer yok malesef.. merkeze gidip gezmeyede vaktim yok. Alışverişimi internetten yapıyorum, söz ankarada olucak ama orayada söz günü gidicez ve benim alışverişe malesef vaktim olmuycak

Bu arada ben ilçede oturuyorum alışveriş merkezi yada marka satan bi yer yok malesef.. merkeze gidip gezmeyede vaktim yok. Alışverişimi internetten yapıyorum, söz ankarada olucak ama orayada söz günü gidicez ve benim alışverişe malesef vaktim olmuycak