- Konu Sahibi kirmizigitar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif bu. Yani hamile degilKizlar gorumcem bu ay klomen kullandi ilk defa. Adetine 1 gun var israr kuyamet test yaptirdim. O zonguldakta ben istanbulda fotosunu atti bana size danisalim dedik birde:)
Pely marka bir test. Koyde yasadigi icin en erken pazartesi kan testi verebilecek. Ne yazikki baska testi de yokmus.
Eki Görüntüle 1926011
Siz dalgami geciyorsunuz bayanla tek cizgi cikmis. Pozitif olmasi icin 2 cizgi olmasi gerekHamile hayirli ugurlu olsun :)
Neden boyle dusundunuz?Negatif bu. Yani hamile degil
Çatlatma iğnesi kullanmadıysa hamile. Çatlatma iğnesi kullandıysa testin pozitif çıkmasına sebep olabiliyor iğneKizlar gorumcem bu ay klomen kullandi ilk defa. Adetine 1 gun var israr kuyamet test yaptirdim. O zonguldakta ben istanbulda fotosunu atti bana size danisalim dedik birde:)
Pely marka bir test. Koyde yasadigi icin en erken pazartesi kan testi verebilecek. Ne yazikki baska testi de yokmus.
Eki Görüntüle 1926011
Hayir canim catlama ignesi olmadi sadece klomen kullandiÇatlatma iğnesi kullanmadıysa hamile. Çatlatma iğnesi kullandıysa testin pozitif çıkmasına sebep olabiliyor iğne
Hamile olmasi icin 2 cizgi cikmasi gerekNeden boyle dusundunuz?
Arkadasim silik cizgi hamile demek olmuyor mu biz mi yanlis biliyoruz?Hamile olmasi icin 2 cizgi cikmasi gerek
O zaman hayırlı olsun Allah'ın izniyle yüzde 90 hamile benim de öyle çıkmıştı :)Hayir canim catlama ignesi olmadi sadece klomen kullandi
Kizlar gorumcem bu ay klomen kullandi ilk defa. Adetine 1 gun var israr kuyamet test yaptirdim. O zonguldakta ben istanbulda fotosunu atti bana size danisalim dedik birde:)
Eki Görüntüle 1926011
Bu işten hiç anlamıyorsunuz sizHamile olmasi icin 2 cizgi cikmasi gerek
arkadaşım bilmediğin belli bu işleriSiz dalgami geciyorsunuz bayanla tek cizgi cikmis. Pozitif olmasi icin 2 cizgi olmasi gerek
arkadaşım bilmediğin belli bu işleri
2.çizgi silik çıkmış yani geç döllenme olmuş
hamilelik var bi kaç gün sonra tekrarlaması lazm testi
Hamile olmasi icin 2 cizgi cikmasi gerek
hayırlı olsun canımmm adet günü gecikince kan versin o zmn daha garanti olurr .. :))Adet gunu daha gelmedi zaten. :)
sen ne diosun ya düzgün konuş o gözünü iyi ac yanindaki ikinci belirsiz cizgiye bak silik cizgi gebelik var dememtir iki gebeligimide ole ogrendim !!!Siz dalgami geciyorsunuz bayanla tek cizgi cikmis. Pozitif olmasi icin 2 cizgi olmasi gerek